Пазаруване от НМ, тема 35, СЕПТЕМВРИ 2019

• 38 361
  • 810
  •   1
Отговори
# 180
Тези ги коментирахме.
Блеят, но понякога е в наша полза. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 181
  • have faith and be patient ..
Моето е черно, сега е  на 119 лв, върнато е на редовна цена (към края на зимата го взех с някакво намаление).

Черното го взех за голямата  дъщеря.. Нещо не ми хареса, мислех, че ще е лъскаво, блестящо някак си, а то една странна материя, дето ще и се лепят май всякакви боклучки.. Много исках светлото, но не го намалиха достатъчно..

# 182
Тези ги коментирахме.
Блеят, но понякога е в наша полза. Stuck Out Tongue Winking Eye
Joy Joy Joy

# 183
  • Варна
Тази тениска някой да е поръчвал, как е материята и размера?
https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0802081003.html

# 184
Привет! За ваучерите да питам - още ли може "облекчената" процедура - т.е. да не се налага да правиш сметка от 40лв, ами ако ще и едно да си вземеш и ваучера да важи?

# 185
  • Сливен
Търся спортни обувки за малкия размер 25,някой с отзиви за тези https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0744452007.html  ? Ще слагам допълнително от ортопедичните стелки на Беко.След като за няма и три  месеца се ръснах 150лв за сандали,там нямаше вариант да слагам допълнително стелки,за затворени обувки търся по- евтин вариант и като заминат след месец да не ме боли сърцето.Отворена съм и за други предложения.

# 186
Добро утро дами.
Случайно попаднах на темата....
Като цяло не знаех защо, но H&M в България е ДОСТА по-скъп (в някои случаи видях точно двойно ) от “испанския” H&M например. Това лято с телефона в ръка и испанската онлайн версия , сравних дрехите които уж бяха на намаления и просто останах без думи.
Ако имате възможност, пазарувайте от испанския на намаленията(сега има промоции, също са на добри цени, но не толкова разбира се както намаленията), и да се праща на някой ваш познат в Испания, пък после някакси да стигат до вас.
Или може да използвате фирмите които извършват тези услуги.
Това лято взех над 40 дрешки (всичко за деца) и не съм похарчила повече от 50 евро(в буквалния смисъл). Доставката над 20 евро е безплатна в Испания.
Де да беше и тука така Smiley

# 187
Здравейте!
Получих тези панталони https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0785444001.html, доволна съм, с намалението и дългия ми излязоха 10.79лв., идеални за тази цена. Сега гледам цената е нагоре даже с намалението, да им се чуди човек на политиката.
Преди малко поръчах тези https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0528931005.html, пак с дългия и кода от новите ваучери. Дано ми харесат, не съм носила такива сребристи чепици.
Звънях им за тези https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0705824003.html, че не ми стана ясно прецакана ли да се чувствам или объркана Joy Дано скоро коригират цената в моя полза, че много ми харесаха.
На нито един акаунт не хваща кода за -25%. Ще чакам да ме изненадат с писмо по мейла, че отдавна не се е случвало.
Какво ти казаха като им звъня? Още си седят така. Преди бяха 12 лв.

# 188
  • have faith and be patient ..
от около седмица не мога да влизам в сайта на хм ,както и в приложението ако съм на домашния интеренет , който е на А1 .. ако си спра ви фи-то на тел-а и ползвам мобилния интернет ,който също е  на а1 става .. но от компа влизам само през прокси за да разгледам сайта , но линковете от темата не мога да ги отворя по никакъв начин ..

# 189
Ние сме с А1 и никога досега не съм имала проблем с който и да било сайт. Пу, пу, пу... да не ми се и случва Grinning, че не мога да работя без интернет.

# 190
Имах същия проблем със сайта, когато ми свърши мобилният интернет на висока скорост, линковете от темата не ми се отваряха.
P.s. На друг оператор съм - Теленор

# 191
  • Пловдив
Минах вчера през реала...исках есенно яке за тийна, ама нъцки.Взех му тънък пуловер за Лог за 10,99 и това беше.Дадох и торба с дрехи  Grinning на ваучера си пише 15%...?Не беше ли вече 20 или сънувам?

# 192
Доколкото помня, ваучерите за стари дрехи винаги са били 15%.
За проблема на Алекс - имах същия (това идва от различните IP адреси), писах им на НМ и след ден-два ми отблокираха на домашния и нямах повече проблем.

# 193
от около седмица не мога да влизам в сайта на хм ,както и в приложението ако съм на домашния интеренет , който е на А1 .. ако си спра ви фи-то на тел-а и ползвам мобилния интернет ,който също е  на а1 става .. но от компа влизам само през прокси за да разгледам сайта , но линковете от темата не мога да ги отворя по никакъв начин ..
И аз преди няколко дни имах този проблем -  само през мобилен отваряше, но не съм на А1. Чистих кеш - не, бисквитки - не. Накрая се оправи като рестартирах рутера. Joy И се свързах наново с wifi т.е. забравяне на автоматичното свързване с мрежата и наново въвеждане на паролата

# 194
Търся спортни обувки за малкия размер 25,някой с отзиви за тези https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0744452007.html  ? Ще слагам допълнително от ортопедичните стелки на Беко.След като за няма и три  месеца се ръснах 150лв за сандали,там нямаше вариант да слагам допълнително стелки,за затворени обувки търся по- евтин вариант и като заминат след месец да не ме боли сърцето.Отворена съм и за други предложения.

Здравей. Имахме от белите и от сините - за месец ще заминат, може и по-бързо. Още при първото обуване се появиха забележки по "кожата", много лесно се надрасква. Отдолу е сива и бързо добиват вид на много носени обувки.
При консултация с ортопед синът ми беше с тези кецове - посъветва ни веднага да ги изхвърлим, тъй като е доста некачествена обувка и не държи крака стабилен. В резултат може да се получи изкривяване и стъпване "навътре", като при паднал свод. Та не е само до ортопедичните стелки.

Допълвам си поста от онзи ден - веднага след като писах тук, при последен опит, ми прие кодовете и успях да пусна поръчка.
Две памучни блузки с дълго ръкавче за 25 лева, с намалението ми излязоха 16.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2019, 12:15 от black_ice

Общи условия

Активация на акаунт