💪"Игри на волята: България" Тема 2 (09/09 - 15/09/19)

• 38 818
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 285
За мен 1,80 е висок (аз съм 1,70). Ричи Рич, миналогодишният мистър не беше ли около 1,60? Видя ми се от калибъра на Нора Недкова?

# 286
Точно това за Венцислава беше нещото, което и мен много ме изненада-морско чедо, силна жена, моряк...с някакво притеснение си го обяснявам аз.
И аз се изненадах много, че моряк не може да гребе.
Аз повече се изненадах, че не успя да запали огън. Все си мисля, че военнослужещ и пожарникар (Пламен) лесно биха се справили с тази задача.

# 287
  • София
Аз този линк го видях, но при мен не тръгва, каквото и да правя.
Иначе "Фермата" си гледам от нейните линкове без проблем, за което  й благодаря!
Здрасти!
Отваряш ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ на БТВ, защото те още са MP4  и  браузърите ги отварят без да има нужда от добавки,
но за линковете на НОВА, съм обяснила какво трябва да направиш, за да можеш да отваряш после всеки линк от Нова плей, който давам.

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 288
  • София
Дано да се сетят, че косата се пали много лесно от искра и да сложат топка косми от някоя жена в шумата. И клечката да я вържат с връзка за обувки и да търкат така.
Ама как отиват неподготвени?!?!?

# 289
  • Испания
Все си мисля, че военнослужещ и пожарникар (Пламен) лесно биха се справили с тази задача.

Пожарникарите не знаят да палят, а да гасят.

# 290
https://
Баш па той много да не говори, че като им гледах снощи първи епизод от сериалчето, ми идеше да си изхвърля телевизора. Режисьорът, злата свекърва и кротката снаха много турски сериали са гледали нещо...
Написаното няма нищо общо с действителността. Ако беше гледала интервюто с Милена Фучеджиева, щеше да знаеш.
Как пък няма да си губя времето с интервюта за неща, които не ми харесват и няма да гледам. Въобще не ме интересува каква е действителността, филмът е гаден, актьорите играят зле и ничия действителност няма да ми промени мнението. Дай да не досаждаме на хората, който каквото харесва, да гледа.

Дано да се сетят, че косата се пали много лесно от искра и да сложат топка косми от някоя жена в шумата. И клечката да я вържат с връзка за обувки и да търкат така.
Ама как отиват неподготвени?!?!?
Защото си вярват много и смятат, че всичко знаят...

# 291
  • Пловдив
Благодаря, Mari_Mar!

# 292
36 часа на брега на море и не са яли?! Тия хора и на село няма да оцелеят, ще оцелеят само в супер маркета. Огън не могат да запалят! Майкоу! И за какъв студ и разболяване говорят, това нещо не се ли снима през юли?
Ахахаха, е така е като се насадиш сам на пачи яйца ... Този пък юнак с размерите на Крали Марко, го боли коремчето! Византиецът пък бие отбой. Играта става интересна.

# 293
  • Испания
Дрънкат, че им липсва огън, но нищо не правят по въпроса. Отнякъде се появиха найлони и върви.

Както си мислех, никой от мъжете в славянското племе, не иска да се мъчи, та избраха византиеца.

# 294
Айде , пак се молим на гръцки 🤦🏻♀

# 295
Айде , пак се молим на гръцки 🤦🏻♀
Това е силно възмутително!!! Rage

Александър ми изглежда свестен мъж, харесва ми! Стоян - добро момче, иска да поеме отговорност, браво. Измъкването на Юлиян и на Веселин беше немъжко, не защото нямат право да не искат, а заради начина, по който го направиха. Като не искаш, направете така, че да се гласува, а не пре*би някой друг, за да не си ти. Ама то с такива мъже е пълно наоколо, та това е по-очакваната реакция. И то най снажните и уж мъжествени, с вид на юнаци.

# 296
Славяните ме разочароваха. Направо се отказват да се бият, но искат награди и лукс. Само да може някой да им ги принесе на тепсия. Браво на Кавала, той поне не се плаши и отказва, раздава се, а онези мързели някакви.
Прабългарите пък много некадърни ми се видят, ще видим капитана им-слабичък пък той спрямо другите. Траките са си най-добре, те на майтап, без зор и уж ей-така, ама минават метър засега и добре се справят.
За молитвите не съм възмутена. Гърците са православни християни, а Кавала си е така свикнал, вижте че заваля малко думите на български. Не го прави нарочно, а и пак си е по нашата вяра, разбирам го.

# 297
  • София
Моленето на гръцки ме изкарва извън нерви. Моля, ако четат от екипа, да си монтират наново епизодите и да го махнат!
Да вкарат на тия 5 сек на мястото достоверна инфо за състезанията.
Могат да поорежат и биг-брадър елементите.

# 298
  • София
Веселин ме изненада неприятно с "боли ме коремчето", надявам се това да е стратегия някаква.

# 299
  • София
Докога ще се молим на византийски?  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт