💪"Игри на волята: България" Тема 2 (09/09 - 15/09/19)

• 38 826
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 690
  • Sunshine state
Този Юлиян до сега не го бях забелазала кой знае колко, ама я го виж. Много са ми забавни номинациите им, не знам защо.

# 691
Мен от началото ме дразни този с оскубаните вежди. Бих го номинирала до дупка))

# 692
Този Юлиян до сега не го бях забелазала кой знае колко, ама я го виж. Много са ми забавни номинациите им, не знам защо.
Щото Георги и Юлиян искат да се скатаят, за да са сигурни, че не са застрашени. Пламен има достойнство и ако го номинираха, нямаше да мрънка, а жените пък искат мъжете да поемат повече отговорност. Ми няма как - тук всичките са наравно и са дошли за една награда. Няма кавалерство, силен пол, слаб пол.

# 693
  • Sunshine state
Аз не разбрах защо Алекс каза, че Траките са единствените, които ще останат в пълен състав, след като някой утре ще се  върне така и така. Не е точно изказването й. За Амелия съм утре, макар Анита да е по-силна май.

# 694
Аз от първия епизод гласувах доверие на близначките, приличащи ми на сестрите на Пепеляшка, и на Атанас. Останалите са ми анти.

# 695
Жените постъпиха глупаво. Под претекст, че са по-слаби ще бъдат пращани на дуел всяка седмица докато не остане почти нито една (това важи и за трите отбора). Жена никога няма да спечели такъв род предаване докато не започнат да се подкрепят помежду си.

# 696
  • София
Единственото хубаво на правилата е, че не знаеха кой е първият дулиест.

# 697
Да де, ама ако славяните бяха номинирали тира, играта е силова, как примерно ще се справи един Георги май беше (с татуировките дребния). Той най-деен, много нахъсан, раздава се, какъвто и да е в играта е добър.
Мисля, че трябва да гонят слабите и дразнителите в момента, да чистят отборите. А не на всяка цена да са уж заедно. Така погледнато Анита се скатава и разчита някой да се жертва за нея. Не е честно и си е подличко.

# 698
Много тежка битка. Загубилите са просто по- слаби физически. Номинациите са ми малко режисирани- да са жена с жена на дуела. Този тираджия има една много самотна клетка в главата.

# 699
Макар че визуално най ми допадат Март и Стоян, Пламен ми изглежда най-свестен като човек. Гичка също видях, че доста се раздава и ме впечатли честно казано.
Прави впечатление, че всички се правят на големи мъже, а всеки дърпа и пази за себе си. Последното е разбираемо, но кротувай си тогава, няма нужда от високопарни думи...Първо Веселин с нелепото извинение, че коремът му бил неразположен, на Георгиос видимо не му стана приятно, че беше излъчен за представител на отбора, сега Юлиян и Георги се попикаха да не би случайно да идат на елиминация. Хора, мълчете, винаги е по-добрия избор.😊

# 700
Не е задължително игрите да са все силови. Може да са за издръжливост, или сръчност, или бързина. Има достатъчно варианти, които биха дали равни шансове на двата пола.
За сега съм за близначките - дано спечелят те! Simple Smile

Ако трябва да строят пирамида-пъзел, като в студиото на Гала, колко от мъжете биха се справили без подсказване?

# 701
В спора Марешка-Йоана-Веселин, определено съм на страната на Марешка, вярно, малко пресолява манджата, ама пък и тоя не я остави намира. Отделно, че тя не каза, че Йоана е алкохоличка, но Веселин го каза и повтори 10 пъти. Laughing Йоанка си кърка от сутринта, неслучайно ги дадоха тези кадри, колкото и да е монтаж, като я дават в кадър, тя все е с чашката, но щом не се напива и не прави простотии... нейна си работа. А за Веселин просто нямам думи, на всяка манджа мерудия.

Браво на траките, просто чудесни! Страхотни близначки и Добрин! Прабългарите и те се изпокараха, но Анита и без друго ми е безлична, дано тя си тръгне.

# 702
Е, да мълчат, ама трябва да номинират и да се обосноват, пък те доводите им от ръкава извадени, щото какви аргументи да имаш на два дни и две игри? Номинациите всъщност са на база лични симпатии, това е. Какво очакваха от жените, да изкопат те тия кютуци по-бързо от мъжете? Ми няма как да стане чисто физически. Недомислени са игрите, изобщо не разбирам как би могло да има равенство между двата пола при прилагане на физическа сила.
Ако бяха загубили траките, кого щяха да номинират те според вас?! Всичките бяха като едно цяло, нямаха слабо звено, но представете си, че бяха просто по-бавни, а трябва да номинират! И какво правят тогава?!

# 703
  • София
Затвърждава се мнението ми, че засега най-малко неприятен ми е отборът на Славяните. Останалите два отбора днес се проявиха в ужасна светлина. Нищо не ме дразни толкова, колкото дискриминацията във всичките ѝ аспекти.
Съотборниците на Добрин, които буквално му се надсмиват и смятат, че се е отказал от живота, не виждат, че той е много по-близо до "истината" от самите тях и очевидно го е грижа за живота на следващите поколения, а не само на неговото собствено. Но хора, чийто свят започва и завършва с тях самите, няма как да разберат това. Според мен той трябва да подбира тези, които се опитва да привлече към "каузата" си, а не да я обяснява на всички, защото някои дори не искат да го чуят, камо ли да го разберат. И това е тяхно право.
А псевдокапитанът на Траките, който развя знамето и се радва, сякаш не беше именно Добрин този, който изнесе играта на гърба си, съм сигурна, че щеше да го номинира при загуба, без да се интересува от физическата сила, която отборът би загубил при неговата евентуална елиминация.
В отбора на прабългарите: сексист до сексиста. Аз продължавам да поставям Борсука, чието истинско име не ме вълнува, на mute, но в случайните моменти, в които не съм му спряла звука, той решава да говори за женски гениталии и как трябва да ни напомни кой коли и беси тук. Трагедията в човешки образ. Дано няма дъщери.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2019, 22:30 от La Vikinga

# 704
Ха, кега се сетих за Добри как му се радваха и прегръщаха. Човекът сигурно никога не си е представял някой да го хареса и да го прегръща. Беше сигурен, че не го харесват (явно е свикнал да е отхвърлян, затова е и единак уж). Сигурно се е побъркал от щастие. Харесва ми тази близост и приятелство дето се получава при траките. Бях за тях, ама ги мислех за слабаци спрямо другите, пък то какво стана, изненадаха ме приятно))
Искам да остане славянката, но ми се вижда по-слаба от Анита. Така Марешка ще стане жертвено агне, не го заслужава, някак ми се вижда психически лабилна, но е боец момиче и ми харесва дори визуално най-много от славянките.

Общи условия

Активация на акаунт