,

Принципно Анита от промотата ми бе най-противния участник, защото е крайна феминистка, но сега ще бъда за нея, за да не останат прабългарите с човек по-малко. Просто славяните отдавна ми опротивяха като отбор, за което сами са си виновни. Нищо лично към Амелия. Иначе за пореден път се вижда как жените не са единни и пригласят на мъжете. Бояна и Йоана са изцяло зависими от мъжете в отбора и са безгласни букви, а пък Роберта забоде също нож в гърба на Анита. Не случайно само една жена досега е печелила Сървайвър у нас и то заради измамата/лъжата на Ахмед, което му коства и крайната победа. Не са единни просто. Играта бе скучна, но много силова и изтощителна. Браво на траките за това, че отново демонстрираха удивителен синхрон, а Добрин буквално изнесе играта. Браво и на близначките. Май Атанас само се тътреше отзад, но нз, бяха отбор просто! Прабългарите с лоша стратегия. Какво ги блъскаха тези колци? Георги и Пламен трябваше да теглят с всичка сила нагоре или с краката да се обвият около трупчето и да теглят, а останалите да копаят. Направи ми впечатление, че някои жени от прабългарите изобщо и не копаха, но както и да е.
Препоръчани теми