Същото и от Томас и Март-безлична история. Той Веселин че пресоли манджата, пресоли я, но мъже са това, ако трябва на самия него да направят забележка да се спре крякането, да оставят тези жени да се разберат помежду си. А Марешка е пътник, то е ясно, тя за каквото беше влязла, си го постигна, предполагам никой не е смятал, че е в предаването, за да го спечели
. Реклама, реклама и само реклама, това е целта и според мен е постигната. Дори този "конфликт" според мен е някак изкуствен, за да я забележат, че нещо на заден план поизостана от толкова друга красота. Почти сигурна съм, че Амелия ако остане в играта ще се присламчи към групата на Шаро, пардон, на Веско, и Марешка ще е сама в борбата срещу...тя всъщност за какво се бори
?
, но там силни няма. Има пренавити, умни, тренирани, можещи и съответно лалалайковци. Начело с Георги.
Значи този освен, че на втория етаж няма никой, абсолютен сексист, празнодумец и т.н., като физически данни не блести, и някакъв принос досега в игри и изнасянето им не е дал изобщо. Или почти. Аз че съм късогледа, късогледа съм, но този специално го следих снощи. Изключително неприятно впечатление имам от учителя по физическо
. Никаква мисъл, за племето да не говорим-всеки гледа да спасява себе си. Затова и другата седмица ще са на плажа според мен. Логическа номинация само от Пламен и Венцислава, това са хората, които мислят в това племе. За съжаление две птички племе не спасяват. Препоръчани теми