💪"Игри на волята: България" Тема 2 (09/09 - 15/09/19)

• 38 815
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 720
 precious*
има и друго неравенство в регламента. Най-слабия отбор от първата битка за елиминация през седмицата, участникът му ще има 2 дни за възстановяване. А тези дето са били на първо или второ място първия ден, ще имат само 1 ден за това.
Сега славянката дето са били последни почива 2 дни, а прабългарката от отбора спечелил първо място убедително ще има само 1 ден.
Какво, ако славяните бяха два пъти загубили. Щяха двама техни да се изправят един срещу друг, но само един да си отиде. А сега , ако си отиде играч на отбора, който беше първи не е справедливо. Славяните (загубилите първата битка) ще си останат целият отбор. И двата дни почивка сега може и да не е от такова значение, но по-натам си е фактор.

# 721
Да, това също. Напълно съм съгласна.

# 722
По тази логика, ако аз участвах примерно бих избрала отборът ми да е последен на първата битка, виждайки че няма да сме първи. Така ще спестим втората битка и печелим един ден почивка.
 Мда...не е честно и си мисля, че ще се усетят и нарочно ще се бият за последно място на първата битка два отбора))

# 723
Не можем да сме сигурни колко дни и кой почива- редът на снимките може да е разнообразен. Все пак помнете, че това е шоу със сценарий.
Най- сладък ми е Стоян- момчето копае, копае- и нищо. Гледа удивен и мисля, че столичен метрополитен може да го вземе за рекламно лице.
За авантата и Йоана- тя имаше един диалог с Бояна как да дресират мъже- много примитивна особа. Дали мизерията води до такива зависимости? Какво ли се върти в малката и главичка- че ще я забележи някой чичко спонсор? Гнус.

# 724
  • Другата България
"Да влезе лидера". Кой? Thinking newsm78
Да, "лидера" на славяните, капитанът, човекът, който когато отбора печели и побеждава е номер едно, който напътства, казва кое как да се направи и т.н., същия този лидер, който когато има скандал, проблем, недоразумение или някакъв конфликт е по-нисък от тревата, скатава се като мишок и глас не му се чува, сакън да не му падне реномето, да не каже нещо непремерено и да "падне" в очите на драгия зрител. Mr. Green Стратегия, тактика-то е ясно, ама зрителя такива хора не харесва. Stop Същото и от Томас и Март-безлична история. Той Веселин че пресоли манджата, пресоли я, но мъже са това, ако трябва на самия него да направят забележка да се спре крякането, да оставят тези жени да се разберат помежду си. А Марешка е пътник, то е ясно, тя за каквото беше влязла, си го постигна, предполагам никой не е смятал, че е в предаването, за да го спечели Grinning. Реклама, реклама и само реклама, това е целта и според мен е постигната. Дори този "конфликт" според мен е някак изкуствен, за да я забележат, че нещо на заден план поизостана от толкова друга красота. Почти сигурна съм, че Амелия ако остане в играта ще се присламчи към групата на Шаро, пардон, на Веско, и Марешка ще е сама в борбата срещу...тя всъщност за какво се бори Grinning?
Траките-най-единни, сплотени, наистина разсъждаващи и резултатът е налице. Близначките все повече ми харесват. Сашо си е на мястото като капитан, поне засега, един дразнител имат-беше ясен от първи епизод още, но на фона на физическите му качества и това, че нито Атанас, нито Илиян имат такива мисля, че дори и да отидат на съвет, няма да го изгонят. Ако са стратези и мислят за племето, защото играта все още е на етап племе, не индивидуалност.
Което не може да се каже за прабългарите. Много мога да пиша, ама ще ви отегча. Пламен го каза най-добре-има племе, няма отбор. Някак поне за мен това беше очаквано. Продължавам да недоумявам по какви критерии от продукцията са избрали тези хора именно като " силни" smile3555, но там силни няма. Има пренавити, умни, тренирани, можещи и съответно лалалайковци. Начело с Георги. Stop Значи този освен, че на втория етаж няма никой, абсолютен сексист, празнодумец и т.н., като физически данни не блести, и някакъв принос досега в игри и изнасянето им не е дал изобщо. Или почти. Аз че съм късогледа, късогледа съм, но този специално го следих снощи. Изключително неприятно впечатление имам от учителя по физическо Mr. Green. Още от епизод 1, но досега се въздържах от коментар заради уважението ми към съсловието като цяло. Също без никаква физическа сила, абсолютен многознайко, на всяка манджа мерудия, прави се на всичкоможещ и всичкознаещ, но когато яйцето опре до д..ето хоп-крачка встрани, две назад. Отмъстителен и мислещ само за себе си - "Аз щях да номинирам Х, ама понеже У ме номинира, за да си му го върна, и аз реших него да сложа на пангара, те така...щото се ядосах...на ти си куклите, дай си ми парцалките" ooooh! Tired. Никаква мисъл, за племето да не говорим-всеки гледа да спасява себе си. Затова и другата седмица ще са на плажа според мен. Логическа номинация само от Пламен и Венцислава, това са хората, които мислят в това племе. За съжаление две птички племе не спасяват. Confused Роберта ми е като абсолютен аналог на Март, съжалявам да го кажа, но досега нищо от това момиче, освен...мълчание и пеене в общия хор когато се наложи. Стоян също пренавит, нахъсан, ама на практика нЕма никой. Гичето засега се държи като пич, евала, изненадана съм наистина. Laughing
Нямам фаворит за довечера. Която и да остане, вече в тези племена нищо няма да е същото.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2019, 10:28 от Merri_An

# 725
Оф,тази малката Йоана,що така???От моя град е,почти на годините на дъщеря ми.Не е нормално и не е редно от сутринта да е с чашата.вярно,че дават каквото си решат,но тя ако не е дала повод....Жал ми е за майка й.Марешка каза каквото мисли според мен.дали е правилно или не,всеки има мнение.Тоя Веско,егати позьорчето,егати кифлата.
    Анита ми е анти,от началото.Прабългарите нещо ми се губят като отбор.
   Траките са ми най-симпатични като отбор.
   И според мен не е правилен регламентът със битките за номинации,губи се смисълът да си даваш зор на първата.

# 726
Чудя се Йоана какво си мисли, че ще спечели? Всички знаем, че няма тя да вземе 200-те хиляди. За какво е там? Мъж ли си търси, надява се Гала да я вземе и нея да води рубрика или някой да я спонсорира, за да си завърши образованието? Какво точно иска?

# 727
  • Вестерос
Не е достатъчно харизматична за екран.

# 728
Чудя се Йоана какво си мисли, че ще спечели? Всички знаем, че няма тя да вземе 200-те хиляди. За какво е там? Мъж ли си търси, надява се Гала да я вземе и нея да води рубрика или някой да я спонсорира, за да си завърши образованието? Какво точно иска?
Спонсор.

# 729
  • София
Тя и за спонсор не е достатъчно харизматична според мен...

# 730
  • Вестерос
Да и аз така мисля. Не обичам така да говоря, но не е красавица момичето.

# 731
  • София
Има заблудени хорица, които сматат, че щом като ги дават по тв-то, ще извлекат големи дивиденти от това.
Моля, някой сбито да ми обясни за Марешка, че не вдянах историята й. Уж варненка, пък как се е омъжила насила на 15 г, как се е озовала в Чечня, или тя там си е била по онова време. Нещо много завързано ми е.

# 732
Чудя се Йоана какво си мисли, че ще спечели? Всички знаем, че няма тя да вземе 200-те хиляди. За какво е там?....... Какво точно иска?
Каквото дадат. Все ще намаже нещо.

Тонка, ето за Марешка
https://www.slavishow.com/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … 0%B8-2019-%D0%B3/

# 733
  • Калгари, Канада
Анита мислеше, че славяните са постъпили стратегически като отбор и са избрали някой силен мъж за дуела - т.е. другите отбори като чистят най-слабите, той ще ги победи и ще се върне при отбора. Но тя няма на идея, че на  славяните тази загуба им развали отбора, а и в тази игра даже умните траки не биха мислили като нея. Тя явно се има за умна, хитра и силна. Но пък тогава що се разтрой граничещо със страх, че ще ходи на дуел.

# 734
Няма как да не се разстрои, като я обиждат и атакуват.

Общи условия

Активация на акаунт