💪"Игри на волята: България" Тема 2 (09/09 - 15/09/19)

• 38 779
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 780
  • Испания
Прабългарите пак се мъчат да палят огън и пак не видяхме как го запалиха.

Георги пък на какво отгоре дава оценки!

И Юлиян - барабар Петко с мъжете.

Византиецът пак отвори лексикона.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2019, 21:09 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 781
Чудесно, точно това ми трябваше тази вечер - да слушам как я харесвали Бояна моммчетата и мъжете още от малка.

# 782
Шокирана съм от грима на Бояна и Амели- то голямо скулптиране и конкуриране, като извънземни са.

# 783
Не е грозна Бояна, ама е проста колкото си ще! Satisfied Поведението ѝ спрямо мъжете, има своето обяснение, както впрочем всяко видимо отклонение в поведението на всеки човек и то винаги се крие в детството, и отношението с родителите. Липсата на баща като основна фигура в живота ѝ, я кара да се "слага" на всеки представител от мъжки пол, с цел да бъде харесвана, одобрявана и приета.

# 784
  • Пловдив
Колкото са по-невзрачни едни жени, толкова повече се хвалят с мъжко внимание. Мдааа, и един мармот завива шоколад...

# 785
  • Бургас
На мен Бояна не ми харесва изобщо като визия.

# 786
Ейй, това мъжете все не разбират жените))
Прав е Илиян за котлона, ама и Радостина е права, че мирише вътре на риба и е неприятно. Тя пък не разбира Илиян и те така... почват драмите от котлона в семейството на траките))
Таз риба не я знам дето им я дадоха да чистят, ама близначките все повече се харесват.)) И с това се справиха, даже екото чисти))

# 787
  • София
шефката не ще да мирише на риба, на вън пък духа вятър и нема огИн. големи драми, голямо нещо  Laughing
Бояна от малка е тръгнала по този път явно.

# 788
Вярно че са по телевизията, и си имат гримове в къщата, но как имат време и изобщо желение за тоя грим от сутринта не знам. Не знам за алкохола и храната, ама грима ще им липсва доста в някоя от другите къщи.

# 789
Много от рано започнаха с битовизмите тея сладурчета , не знам какво ще стане след още един месец .
Не ми хареса изказването на Александър ! Мъжкото его се обади в него

# 790
Тези двете са страшно шоу 😂😂😂 кефят...

# 791
Племето на Бояна( не искам да ги наричам славяни, защото е обида за славяните) хапането си го имат за разрешено средство?,

# 792
  • Испания
Ако имат работа и каталясват от битки, няма да имат време и желание да се занимават с глупости.

# 793
Прави са за Гастон.
И никой не може да каже на близначките или на Марешка (или на когото и да е) какво и как да говори. На който не му харесва, да си ходка.

# 794
Пламен най- балансиран.

Общи условия

Активация на акаунт