💪"Игри на волята: България" Тема 2 (09/09 - 15/09/19)

• 38 779
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 225
Пожарникарят няма чак такъв хъс за победа, както Йоргус и Георги със съпругата с точилката.

# 226
  • София
Няма как да харесам Бояна само заради едни палачинки. Запомнила съм я като котето на Божинов и ще я наблюдавам  дали тук ще се справи. За сега се старае. Предполагам, че когато славяните отидат на плажа, нещата ще се променят драстично.

# 227
Пожарникарят няма чак такъв хъс за победа, както Йоргус и Георги със съпругата с точилката.
Няма как да знаем колко има хъс за победа. Тихите води са най- дълбоки.

# 228
  • Другата България
Няма как да харесам Бояна само заради едни палачинки. Запомнила съм я като котето на Божинов и ще я наблюдавам  дали тук ще се справи. За сега се старае. Предполагам, че когато славяните отидат на плажа, нещата ще се променят драстично.
Laughing Естествено, че ще се променят. Не само с Бояна.
Това с палачинките дори и не го коментирах, нито е важно, нито съществено, да не говорим, че носи една жена едни палачинки в една чиния, ама кой ги е направил и кога-не е много ясно. Laughing Sunglasses

# 229
  • Пловдив
Пламен би трябвало да може да победи Тарзан, защото, за да си пожарникар, е необходима реална физическа подготовка, а мускулите на Георгиус са малко тип културист, основно за фотосесии.

# 230
  • София
Имам чувството, че жените-кифли ще се справят по-добре от мъжете-кифли. Особено с глада и липсата на възможност да блестят в очарование.
Тоест част от славяните могат много да се спихнат, ако останат за 1 седмица на плажа и да покажат големи рога. Особено както вече се разглезват в къщата. Те някк се чувстват избрани и че “им се полага” и като им се отнеме, ще се случат много динамични процеси.
Мисля, че спойката в по-трудни условия ще създаде по-стабилни партньорства за по-финалните етапи.

# 231
  • Другата България
Имам чувството, че жените-кифли ще се справят по-добре от мъжете-кифли. Особено с глада и липсата на възможност да блестят в очарование.
Тоест част от славяните могат много да се спихнат, ако останат за 1 седмица на плажа и да покажат големи рога. Особено както вече се разглезват в къщата. Те някк се чувстват избрани и че “им се полага” и като им се отнеме, ще се случат много динамични процеси.
Мисля, че спойката в по-трудни условия ще създаде по-стабилни партньорства за по-финалните етапи.
+100, както се казва. Peace Напомпаните "мъжаги" много по-бързо ще сдадат багажа от кифлите, но с този състав поне аз скоро не виждам славяните на безлюдния плаж....добри са.
Пламен би трябвало да може да победи Тарзан, защото, за да си пожарникар, е необходима реална физическа подготовка, а мускулите на Георгиус са малко тип културист, основно за фотосесии.
Именно, затова снощи останах така Shocked като видях капитана на прабългарите..... newsm78

# 232
Георгиус допреди година (от тогава не съм ходила) работеше като инструктор във фитнес. Там не си падаха по химията, та не съм много сигурна дали не си е доста добре подготвен физически.

# 233
Бояна направи страхотни палачинки - равни - тези които я одумвате се пробвайте да направите толкова хубави палачинки Simple Smile
Satisfied И какво от това! Да не е в Хелс китчън, та да се впечатлявам колко са ѝ равни (каквото и да значи това) палачинките?!

# 234
Вдигането на щанги няма нищо общо с издръжливост, психика и тн. Справка- конкурентното реалити.
Аз очаквам изненади точно от Пламен и от още няколко човека.

# 235
  • Козлодуй

calabaza, да няма значение за играта но не я мързи да нахрани племето пък и се старае да изглежда добре храната - за мен това е достатъчно да харесам някого - когато полага усилия да работи Simple Smile

# 236
Изведнъж се замислих, дали нарочно не са били вързани по-удобно пъзелите на славяните, по лесна за редене картинката, ей така - с малки хитринки да им е осигурен пътя към първата победа? Та да се размажат от глезотия, да им поспадне бдителността и да се окажат под звездите следващата седмица. Тогава ще изплува и тъмната страна на всеки от тях рязко.

Ма как е нахранила племето! Ти верно ли я видя тя да ги прави тия палачинки?

# 237
Никога не бих харесала труженичка.

# 238
  • Козлодуй
Ще видим, Запазвам си правото да си променя мнението ако е така както казвате Simple Smile

# 239
  • Вестерос
Няма как да харесам Бояна само заради едни палачинки. Запомнила съм я като котето на Божинов и ще я наблюдавам  дали тук ще се справи. За сега се старае. Предполагам, че когато славяните отидат на плажа, нещата ще се променят драстично.
Тази ли е котето на Божинката? Падам! Grinning

Палачинките й не бяха перфектни.

Общи условия

Активация на акаунт