💪"Игри на волята: България" Тема 2 (09/09 - 15/09/19)

• 38 805
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 240
Палачинките й не бяха перфектни.

Важното е, че са били равни! (паднах от смях с тези "равни" палачинки Laughing)

# 241
  • София
Тази, тази и май не само на него. Mr. Green

# 242
Тази е котето на Чолата четох.

# 243
  • София
Чолата бившия мъж на Милянкова ли е?

# 244
Рязко ми се "издигна" в очите Бояна😝.
Между другото, Александър също ще е силен играч според мен, ама да видим.

# 245
  • Испания
Чолата бившия мъж на Милянкова ли е?

Същият.

# 246
  • Другата България
Тази е котето на Чолата четох.
Едно от котетата му.
Сигурно му е правила редовно...палачинки. Blush food002

# 247
  • София
Вие се смеете,но момичето си плете кошничката ,не че го усеща Simple Smile и виждам как ще е последната номинирана за елиминация жена от племето си.
Инак гледам всичко аз,но ми се сливат имена,лица,като намалеят ще ги усетя по-добре.Нямам дразнители,нито фаворити на този етап.
И не си мислете,че онези хора на острова умират от глад.Дори в Сървайвър им даваха някакъв минимум дажба,а преди игра -на всички.Не знам къде са си представяли ,че отиват,но един Ники Мартинов вече да ги беше застроил,да им запали огън и да им хване риба Simple Smile

# 248
  • София
Едно от котетата му.
Сигурно му е правила редовно...палачинки. Blush food002
Явно добре го е дресирал - за мъжете ги направи, на тях ги и поднесе. И приматът грабна веднага две, какво като на масата има жени, за тях ако остане.

# 249
Аз прегледах по диагонал в нова плей,мисля,че ще е интересно.Следя и фермата,та да видим как ще се разтроя.
   Почти нищо не запомних,камо ли имената."впечатли " ме русата гърла с палачинките-толкоз пък   с един котлон да не се справиш-гаснел бил.Котьо,котьо......

# 250
Аз си мисля, че всеки един образ ще се развие във времето, няма как всички да се покажат в един, два епизода. Всеки ще има своите 5 минути слава 🙃 За повечето предполагам ще си променяме мнението и така...

# 251
  • Другата България
Абсолютно е така. С всеки епизод мнението за даден участник или ще го затвърждаваш, или ще го променяш постепенно. То предполагам ще стане интересно когато и се обединят и станат едно племе. Няма как да не дойде такъв момент, така предполагам. Като се заформят коалиции, групички, пък подмолни номерца...два епизода никак не са достатъчни за някакво категорично мнение. Поне за мен де.

# 252
Според мен Тарзан е всичко друго, но не и сапунен мехур. Аз също не го харесвам и ме дразни, но не може да се отрече, че влезе в играта много добре физически подготвен, със стратегия и с голям хъс за победа. Няма да се учудя, ако е изгледал всички сезони на формата, нещо което одобрявам и смятам дори за задължително за всеки решил да участва в подобен формат. Още от първия ден успя да се наложи като лидер, нещо което в никое от другите две племена не стана. Повече от мъжете са готови да го следват, а жените са готови да паднат в краката му. Като добавим и жокера, който си спечели в началото, направо го виждам победител.

# 253
  • Козлодуй
Откритите лидери бързо ги отстраняват в тази игра. Освен това и тези които работят и не се занимават с интриги също ги отстраняват, а аз точно тях харесвам Simple Smile Пример за това е точно Ваня който никаква работа не вършеше но спечели финала Simple Smile Но поне в началото играта е супер после става гадна Simple Smile

# 254
Според мен Тарзан е всичко друго, но не и сапунен мехур. .... направо го виждам победител.
Ехее! 😁 Де да ставаше така, щрак и от първото до последното всичко му е в кърпа вързано.
Хората не обичат подобни характери. А той е твъъърде суетен, това ще го провали, освен фактът, че е везна, но това са си мои лични впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт