💪"Игри на волята: България" Тема 2 (09/09 - 15/09/19)

• 38 812
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Пуснах си снощния епизод в сайта на "нова", че исках да видя определен момент - е, може ли на всяко превъртане да се включват по три реклами?! Свръх дразнещо...

# 256
  • Другата България
Лидерите никога не са стигали далеч-мое мнение. И наблюдения. Или почти никога. Това лидерстване или опити за лидерстване ще му изиграе лоша шега на ТарзанЧО. Вече видяхме, едва във втори епизод, по-скоро чухме Томас-за сближаването между Тарзан и Веско. Те другите не пасат доматите с колците, златно правило от Сървайвър е да не демонстрираш и показваш още отначало колко си куул и много добре подготвен, силен, як, абе с една дума победител едва ли не. Не виждам и кой толкова е готов да го следва, той едва ли не си натрапва мнението, няма да се учудя, ако се е самопредложил за капитан, или пък някак заради всичко написано на другите им се е сторило за нормално да е той. Останалите мъже от племето са не по-малко подготвени от него, и поне аз прогнозирам, че точно в това племе, с всичките алфа-мъжкари, събрани в него ще има най-много мъжки конфликти.
Жените са готови да паднат в краката му? Shocked Crazy rotfImbo Твърде несериозно, кои жени? Бояна? Това ли са "жените" във формата? Сериозните жени са в другите племена, от тях не виждам нито една, която да пада в краката му от лИбоФ, заслепена от красота, чар и мъжество.

# 257
Гледам повторението. Само мен ли този Георгиус ме дразни. Имам чувството че е решил че по-по-най от всички.

# 258
  • Другата България
 Grinning Hug Не, не е само теб.
Кажѝ честно сега-не припадаш ли при вида му? От страст?

# 259
Аз припадам, защото е топ дразнител 🤣

Последна редакция: вт, 10 сеп 2019, 19:17 от Деси Велева

# 260
А какво значение имат зодиите?

# 261
Тц. Нищо не ми трепва. Тоя ако ми е мъж, на ако не го подстрижа докато спи. Като самодива е.

# 262
  • София
Почна се със спора за спойлерите, много рано, в темите за "Фермата" това се случваше едва след като предаването преполови. Твърдо съм "за" спойлерите, още повече за нещо, което не е излъчено официално или Пена или Ганчо видели, чули, забелязали и съответно решили да го изтропат на всеослушание.  Ще помоля и останалите за коректност.

В случая с Diavolo спорим за официално промо, в което промо няма гаф.

Той желае да не коментираме абсолютно никакви промота, защото той лично не ги гледал. Това няма как да стане - винаги в такива теми се коментира промото за следващия епизод, освен в случаите, когато има гаф и се разбира кой е спечелил дадена битка. Тогава се коментира в спойлер.

Не желаеше... Размислих и отсякох, че може.  Mr. Green Но не видях да сте коментирали, въпреки че имах непрочетени 70 мнения.
Сериозно, помислих малко и мисля, че в случая си права, това си е официално промо. Но се радвам, че сме на едно мнение за спойлерни новини относно изход от битки, гонения и пр. значими неща.

# 263
Простете невежеството ми, русо момиче с груб говор и глас , ми е познато от някъде ...от кое реалити?

# 264
Не желаеше... Размислих и отсякох, че може.  Mr. Green Но не видях да сте коментирали, въпреки че имах непрочетени 70 мнения.
Сериозно, помислих малко и мисля, че в случая си права, това си е официално промо. Но се радвам, че сме на едно мнение за спойлерни новини относно изход от битки, гонения и пр. значими неща.

Значи си стискаме ръцете! Peace

Относно битката тази вечер и знаейки капитаните и това, което се видя в промото, че битката е силова - за мое съжаление, мисля че Кавалджията пак ще спечели, та е ясно за кого съм гласувала в анкетата. Ще се радвам да греша и победителят да е от прабългарите, та поне огън да си запалят.

# 265
Пуснах си снощния епизод в сайта на "нова", че исках да видя определен момент - е, може ли на всяко превъртане да се включват по три реклами?! Свръх дразнещо...
Ей, има линкове без реклами, с всички удобства. Уважете труда на Мари Мар и за ваше удобство е... Няма реклами!

За тези които използват МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
към видеото в много по-малък размер

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението    Native HLS Playback  LINK

Повече подробности за директните линкове и адреси за разширението за различните браузъри, поставям в спойлера.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

и на онези десктоп браузъри, които още поддържат този Флаш плеър,

Скрит текст:

линкове се зареждат без добавки и разширения.

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

Игри на волята - епизод 2
с1е2

Последна редакция: вт, 10 сеп 2019, 21:20 от Анонимен

# 266
  • Пловдив
Аз този линк го видях, но при мен не тръгва, каквото и да правя.
Иначе "Фермата" си гледам от нейните линкове без проблем, за което  й благодаря!

# 267
  • Sofia
Простете невежеството ми, русо момиче с груб говор и глас , ми е познато от някъде ...от кое реалити?
Участваше  в тъпнята"София ден и нощ" ,в момента го повтарят по Кино нова

Тц. Нищо не ми трепва. Тоя ако ми е мъж, на ако не го подстрижа докато спи. Като самодива е.
Може в нея да се крие силата му,новият Самсон Sunglasses

# 268
  • София
А този вегана съвсем се изложи като хапна от горката репресирана рибка.  ooooh!

# 269
  • Варна
Изгледах пак снощния епизод... Честно, не мога да си обясня защо Венца не гребеше на отиване. Не е като да не знае как се прави. Единственото, което ми дойде на ум, е че се опитва да налучка някакъв синхрон с партньора си...
Този "веган" и "еколог" направо ме разби. Пречело му морето, хах...

Общи условия

Активация на акаунт