💪"Игри на волята: България" Тема 2 (09/09 - 15/09/19)

• 38 818
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 270
  • Другата България
Точно това за Венцислава беше нещото, което и мен много ме изненада-морско чедо, силна жена, моряк...с някакво притеснение си го обяснявам аз.

# 271
  • София

А да попитам, нали уж Томас отвърза едната част от пъзела на прабъларите, тоест им направи подарък.Защо все пак прабъларите се гмуркаха четири пъти ? Това не ми стана ясно.
Е, така е - и аз се чудя, и още някой тук същото написа.
Ама, както вече отбелязах,
голям минус е че няма подводни снимки. Да ги видим как е отдолу. Че знам ли, може да са нагласили някой водолаз да помага...

# 272
Точно това за Венцислава беше нещото, което и мен много ме изненада-морско чедо, силна жена, моряк...с някакво притеснение си го обяснявам аз.
И аз се изненадах много, че моряк не може да гребе.

# 273
  • Другата България
А да попитам, нали уж Томас отвърза едната част от пъзела на прабъларите, тоест им направи подарък.Защо все пак прабъларите се гмуркаха четири пъти ? Това не ми стана ясно.
Е, така е - и аз се чудя, и още някой тук същото написа.
Ама, както вече отбелязах,
голям минус е че няма подводни снимки. Да ги видим как е отдолу. Че знам ли, може да са нагласили някой водолаз да помага...
Аз го написах. Минус за мен е, че не изясниха ситуацията. Първо-наистина трябваше да има подводни снимки-по-реалистично и достоверно е.
И второ-Томас отвързва грешен пакет с части, връща се и отвързва правилния, и после? Какво се случва с грешния пакет на другото племе? То е ясно, че някак някой го е завързал отново, и това е станало по време на играта, предполагам само и че тази част е изрязана от снимките, но далеч по-достоверно за драгия зрител щеше да е да ни го покажат, все пак това е по вина на участник, случват се такива неща. Така някак остана непоказано и недоизказано нещо...като с визитките. Mr. Green

# 274
  • София
А и защо трябва да го връзват? По време на мач и автогола си е гол. Грешно го отвързали - ок, остава си подарък за другия отбор. Така мисля.

# 275
Аз искам тази вечер капитана на траките да спечели. Много симпатичен ми стана, когато откровено сподели за проблемите си миналото и не се превзема, естествен и борбен ми се вижда. Но гласувах за славяните още вчера, защото мисля,че техния "кавал" ще спечели. Този Кавалджия мен не ме дразни, но не е това, което очаквах за визия и не го виждам за Мистър София, ама никой не ме е питал-къси крака има за мен, нисък ми се види сравнително, бе... иначе преди предаването си го бях заплюла. Но пък иначе ми харесва ентусиазма му, опитва се да групира отбора, иска да спечели и го прави засега, напорист. А  и хич не си спестява суперлативите за себе си, но го прави с малко самоирония, с щипка хумор, това ми харесва. Но си е нарцис малко, видно е)) Няма лесно да го бутнат, той е борец, а и византийското си му е вродено. Напред ще стигне за мен, но не и финал.

Това за грешката на Томас за мен не е фал в предаването. Той сам се усети, а и от брега му викаха и се върна да се поправи. Това му костваше време и бавене (сам си се наказа с изоставане). А пакета грешния са го сложили и завързали отново , то имаше още две двойки да влизат мисля, така че не е объркана играта. Нали е мислите, че там няма спасители, линейка, лекар и екип за помощ, както и екип за подръжка и т.н.. Просто са завързали грешния пакет отново здраво и така...

Последна редакция: вт, 10 сеп 2019, 19:59 от Анонимен

# 276
Този Кавалджия мен не ме дразни, но не е това, което очаквах за визия и не го виждам за Мистър София, ама никой не ме е питал-къси крака има за мен, нисък ми се види сравнително, бе... иначе преди предаването си го бях заплюла.
Не са му манекенски пропорциите, иначе е висок 180, ама на фона на другите мъжаги, малее някак си.

# 277
  • Испания
Бебо Халваджиян:

Цитат
Правилата на игрите в бг риалити предаванията подозрително напомнят това велико описание от Камен Донев! 😋

"Не е позволено балон и момиче да говорят с кофа и момче, ако слон и кокиче стъпчат мече с дайре"

# 278
  • София
Аз съм последователна - искам капитанът на прабългарите да спечели днес. Да хапнат малко и те / предполагам за тях, че наградата ще е храна или кибрит да си запалят най- сетне огън/. Че милите  - гладни, жадни, умрели от студ.

# 279
Бебо Халваджиян:

Цитат
Правилата на игрите в бг риалити предаванията подозрително напомнят това велико описание от Камен Донев! 😋

"Не е позволено балон и момиче да говорят с кофа и момче, ако слон и кокиче стъпчат мече с дайре"
Скрит текст:

Баш па той много да не говори, че като им гледах снощи първи епизод от сериалчето, ми идеше да си изхвърля телевизора. Режисьорът, злата свекърва и кротката снаха много турски сериали са гледали нещо...

# 280
1.80 е нисък за мен. Пък и с тези габарити (как се е напомпал) визуално го смаляват още. Просто краката не са му съразмерни на торса за мен. И таз изтъняла косица нещо ме дразни, но май е подстриган отдолу и отгоре е пуснал дължина (нещо странна ми е прическата, като я върже)

# 281
  • Другата България
Аз съм последователна - искам капитанът на прабългарите да спечели днес. Да хапнат малко и те / предполагам за тях, че наградата ще е храна или кибрит да си запалят най- сетне огън/. Че милите  - гладни, жадни, умрели от студ.
И аз съм за тях, въпреки, че симпатизирам повече на капитана на траките.

# 282
  • София
И аз съм за капитана на прабългарите, защото предполагам за тях наградата ще е огън. Simple Smile

Мери Ан,
Няма пари за подводни кадри, предаването крещи на евтино и скалъпено от днес за утре.

# 283
Мда и на мен ми е уж жал за прабългарите, те прегоряха някак, повярваха си, че са лидери спрямо другите отбори, ама...
Но пък се чудя как не можаха огън да запалят, защото се предполага да имат такава ситуация, все пак това е играта за оцеляване. Като не можеш един огън да запалиш, как ще оцелееш. А от целият отбор ни един не можа да го направи. Чудя се дали близначките щяха да успеят и си мисля, че щяха да се справят.
А за лодката направо ги отписах, дори ми се стори, че тръгнаха в широкото море нанякъде си, но не и напред към целта)) Ана Мария и тя щеше да направи нещо и да се справи, за Радостина да не говорим.
Добро впечатление ми направи Томас, че само той съжали прабългарите и уж притеснен беше за тях. Но..не му вярвам, въпреки, че ми харесва като мъж най-много той и ми е фаворит уж. Томас е хитър, играч е, манипулативен ми се вижда, но и лесно се спича и отдръпва, не е купонджия ми се струва, затворен тип мъж ми се вижда.

# 284
  • Испания

Баш па той много да не говори, че като им гледах снощи първи епизод от сериалчето, ми идеше да си изхвърля телевизора. Режисьорът, злата свекърва и кротката снаха много турски сериали са гледали нещо...

Написаното няма нищо общо с действителността. Ако беше гледала интервюто с Милена Фучеджиева, щеше да знаеш.

Скрит текст:
"Сериалът е създаден по идея на моята партньорка в писането Елена Иванова. Нейната баба идва в град София, сама, развела се, в онези времена, с пет деца и успява да се справи, въпреки огромните перипетии, с които се сблъсква. Когато Ели ми предложи тази история, аз видях в нея моята собствена житейска съдба. Защото подобно на нея, аз взех детето си и заминах съвсем сама за Лос Анджелис. Имах с какво да се идентифицирам, веднага знаех, че това което ще вложим в писането на този голям проект, защото това са 52 епизода в първи сезон, ние влагаме частица от душите ни, преживяни събития".

https://www.vesti.bg/bulgaria/pytiat-na-chestta-predpremierno-za … l-po-nova-6099449

На мен не ми е жал за никого. Засега... Това е игра, за която са драпали със зъби и нокти да участват. Да я играят тогава.

Снощи ми беше интересно. Надявам се, че и днес ще е така.

Общи условия

Активация на акаунт