💪"Игри на волята: България" Тема 2 (09/09 - 15/09/19)

• 38 826
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 705
Аз харесвам многокомпонентни игри. Ето и в тази битка по едно време загубих интерес, едно и също повторено 5-6 пъти и когато едните поведат вече почти няма шанс за възвръщане на баланс, сложете и нещо логическо, нещо с доза късмет, за да има динамика, момент на изненада.
И просто тава посочване на дуелист (да го наречем) ме влудява, като рикошет - връщат си един на друг.😒

# 706
Номинирването трябва да е анонимно, като в сървайвър. Така както е в момента е просто безсмислено. Първият който номинирва ще насочи останалите и всички дружно ще посочат същия човек. Тъпо е.

# 707
Аз харесвам многокомпонентни игри. Ето и в тази битка по едно време загубих интерес, едно и също повторено 5-6 пъти и когато едните поведат вече почти няма шанс за възвръщане на баланс...

И аз изгубих интерес след третото трупче. Добрин изнесе играта на Траките, както каза един негов съотборник: "Добрин вади кютуците като клечки за зъби". Отделно при носенето също поемаше голяма част от тежестта.

# 708
За изпусналите, дали някъде е качен епизода?

# 709
  • ВАРНА
На Нова Плей и то в Хай Дефинишън  - но утре към обяд.

# 710
Директно превъртах последните 3 трупи от играта тази вечер. То еднообразие, то чудо.

# 711
След малко Мари Мар ще сложи линкове с всички възможни начини за гледане на епизода. Снощи си го изгледах повторно от линка за телефон на телефона, че в прякото излъчване не гледах внимателно и е страшно удобно! 💐

# 712
  • София

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този - с по-малък размер на видеото.
Игри на волята: България (12.09.2019) Епизод: 5

Ако някой не знае как се отварят

в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 713
  • Sunshine state
Действително много монотонно беше и в комбинация с коментара на Алекс едва се издържаше.

# 714
  • Испания
Естествено, че Алекс ще коментира. Затова е там.

След като трябваше да извадят по 5 колони, нормално е да покажат целия процес. Да танцуват ли между ваденето на едната и другата колона? Хем искаме да видим цялата игра, хем било монотонно. Угод няма!

# 715
  • София
Такааам, амии познах за Анитка. Общо взето налучках кои са ''слабите звена'' в отборите. Wink Принципно Анита от промотата ми бе най-противния участник, защото е крайна феминистка, но сега ще бъда за нея, за да не останат прабългарите с човек по-малко. Просто славяните отдавна ми опротивяха като отбор, за което сами са си виновни. Нищо лично към Амелия. Иначе за пореден път се вижда как жените не са единни и пригласят на мъжете. Бояна и Йоана са изцяло зависими от мъжете в отбора и са безгласни букви, а пък Роберта забоде също нож в гърба на Анита. Не случайно само една жена досега е печелила Сървайвър у нас и то заради измамата/лъжата на Ахмед, което му коства и крайната победа. Не са единни просто. Играта бе скучна, но много силова и изтощителна. Браво на траките за това, че отново демонстрираха удивителен синхрон, а Добрин буквално изнесе играта. Браво и на близначките. Май Атанас само се тътреше отзад, но нз, бяха отбор просто! Прабългарите с лоша стратегия. Какво ги блъскаха тези колци? Георги и Пламен трябваше да теглят с всичка сила нагоре или с краката да се обвият около трупчето и да теглят, а останалите да копаят. Направи ми впечатление, че някои жени от прабългарите изобщо и не копаха, но както и да е.
Относно спора между Марешка, Веселин и Йоана не взимам страна, защото Марешката ми е много проста. Не обичам прости и нахални жени. Но и мързеливата Йоана ме нервира. Аз от нея до тук съм видял само цигарката и уискито в устата. Все държи чаша и нагъва. Друго от нея не съм видял. Или поне само това ни показват. Сори. Веселин пък е много прост горкия и голяма драка.
От прабългарите Георги борсука също се поизложи. Имам чувството, че живее в 19 век и смята жените за някакви придатъци към мъжете. Горката му жена...  ooooh!
Пламен изпъква. Държи се на положение, говори умни неща и е спокоен. Мисля, че всички го харесват, че дори и Гичка, която бе номинирана от него. Стоян горкичкия много тежко понася загубите. Раздава се ама не върви и не върви. Имам усещането, че ще намрази пясъка и копаенето за цял живот, хахаха. Wink

# 716
Според мен Йоана се е видяла в малко лукс и алкохол без пари и си подпийва на воля. Винце на басейна сутрин, уиски на вечеря. А и най-вероятно като няма кой да ѝ казва колко да пие и кога да спре и малко му отпуска края. Наистина за 20 годишно момиче не е хибаво.
А тоя Веско наистина е на всяка тенджера похлупак. Кой го дърпа постоянно да се ибяснява с Марешка? Дразнител е.
Мисля, че Йоана, като чу че има кой да води битката вместо нея си млъкна и остана встрани от бурята.
Славяните се показват един по един що за стока са. Лукса не е за всеки!

Траките много ми харесаха в последната игра бързи, единни и силни. А Добрин може да е голям дразнител на маса обаче в битката си се раздаде много!!! И близначките сцепиха мрака. В началото много ги подцениха с тези сандалки как тичаха по стълбите, но се оказаха силни играчи.

Този тип номинации “очи в очи” и на мен не ми допадат. Много лесно може да се наклонят везните за един играч и с елементарна математика да го пратят на дуел или както стана снощи да си връщат номинаци. А и е предпоставка за скандали и караници тип ББ.

# 717
И близначките сцепиха мрака. В началото много ги подцениха с тези сандалки как тичаха по стълбите, но се оказаха силни играчи.
Абе и да тичаш с такива сандали по стълби и калдаръм, си е изкуство! Още тогава ми стана ясно, че не са толкова кифльоци, за колкото се представят и се опитват да ни внушат.

# 718
Както беше отбелязно по-назад, регламента куца в частта с определяне на дуелистите. По-логично беше, победителите от първата битка да се спасят, а двете загубили племена да излъчат по един участник за елиминации и втора битка изобщо да няма или пък да е за някакви провизии. Отделно, че игрите в двата дни не бяха равностойни. Първия ден, бой с възглавници, а втория изтощително копане, бягане и влачене на колоните, докато Славяните разпускат край басейна. Много недомислено.

# 719
Ти си ги представи принцесите, дето загубиха на бой с възглавници, как щяха да се справят вчера с тези дървя! 😆 А че регламента е шит, спор няма.

Общи условия

Активация на акаунт