💪"Игри на волята: България" Тема 2 (09/09 - 15/09/19)

• 38 802
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 735
  • Калгари, Канада
Да, ама във визитката казваше как е силна, как мъже не й трябват, а сега "що пък аз, някой мъж да иде"🤣

# 736
  • Другата България
Да, ама във визитката казваше как е силна, как мъже не й трябват, а сега "що пък аз, някой мъж да иде"🤣
Именно, това пропуснах. Peace
Силната жена, дето без мъже си може.
А сега-да иде мъж.
Що така, бе Миме? Thinking

# 737
На всеки от участниците трябва да му е ясно, че 24 от 24 няма да се отърват от номинации. 23 от 24 ще изгорят до края. Личното мнение на всеки един, че е прекрасен човек, не означава нищо. Всеки за себе си може да мисли, че е най-прекрасен и най-достоен, и повечето хора смятат точно така за себе си. Егото е това, което не позволява на хората да се примирят, че са нехаресвани. Освен това, все някой трябва да е първи. Като нямаш сила да понесеш това, което е неизбежно, защо се мяташ в такива приключения?

# 738
  • Пловдив
Е от Веселин аз не съм очаквала нещо по-различно още от визитката му. Правел упражнения на паркинга - представям си каква картинка е... Grinning

# 739
Сега гледам начина на гласуване при колумбийците, от където всъщност е и оригинала. Подобно на нашите, пак всеки гласува пред всички и се обосновава, тоест гласуването не е анонимно. Но разликата е там, че и двете племена отиват на ИСТИНСКИ племенен съвет едновременно.Вотът не става веднага след играта.Участниците си имат време за стратегия и обсъждане помежду си.А не за който гласува първия-и юруш всички след него.

# 740
Както обикновено ние си побългаряваме нещата и съответно ги осир@ме. И аз се чудя какви са тези сръдни заради номинациите, такава е играта и те го знаят. Вместо това по добре да се покажат на битката за оставане, че са силни и достойни да продължат в играта.

# 741
  • Пловдив
От статията за Марешка разбрах следното: не е дошла в България, за да стане доброволец към някоя хуманитарна мисия, нито пък научен сътрудник, даже не и счетоводител или фризьор, а да си закичи пирги и да се гологъзи. Извинете ме за израза, но не се сещам за по- точен. Нито една убедителна причина не срещнах в написаното. Знам, че чеченците не са цветя за мирисане, ноооо това че можела да се храни само по тъмно е част от “постите” в религията им, и не им режат палците или изтръгват ноктите, а спазват режим на хранене... Колко жени мюсюлманки по света го правят!? Не е повод да изоставиш детето си... и другите причини са ми изсмукани от не знам къде. То пък голям зор да говориш с всички мъже на сватбата си...🤷🏼♀🤦♀...
Пфууу, не ми е убедителна, не я харесвам. (От тел. ми е трудно писането, но не се стърпях)

# 742
  • ВАРНА
Качен е пълен запис на снощният епизод на Нова плей в Хай дефинишън. 

# 743
Нова плей още ли е с реклама след рекламата? Линковете, които Смайли споделя са супер, без нито една реклама и съм страшно доволна!

# 744
  • Варна
Колко жени мюсюлманки по света го правят!?
И понеже много го правят, значи трябва всяка да го прави ли?
Явно Ви е ок този начин на живот, но за много жени не е...

# 745
  • Пловдив
Без да съм религиозно обременена да постя и да спазвам режим на хранене, съм го правила(КМ е пълна с теми за къде къде по- стриктни ограничения)и не съм избягала с 200 от децата си поради тази причина.
Да споделя: понякога ме домързява да работя, дали да не драсна на където ми видят очите 🤔.

# 746
  • София
Разочарована съм от славяните. Прабългарите /с няколко изключения/ също са зле.
Браво на Добрин, че буквално изнесе играта на траките на гърба си. Силен е, но ако можеше и да плува, щеше да е по-комплексен играч. Близначките все повече се издигат в очите ми, въпреки че в началото ми се сториха някакви лигли. Но се хвърлят в игрите смело.

# 747
Когато човек сам си е избрал да спазва ограничения, това е негово лично решение - отнася се за работата, която може да бъде тежка, хранителен режим, строга религия и др.
Когато други хора му налагат тези неща насила, това е тормоз. За един може да е приятно - за друг е тормоз и нищо повече (няма друга дума). И тормозеният не е длъжен да се променя, а тези, които го тормозят, са длъжни да престанат.

# 748
Без да съм религиозно обременена да постя и да спазвам режим на хранене, съм го правила(КМ е пълна с теми за къде къде по- стриктни ограничения)и не съм избягала с 200 от децата си поради тази причина.
Да споделя: понякога ме домързява да работя, дали да не драсна на където ми видят очите 🤔.

Едва ли ще можеш да издържиш на мюсюлманския пост, при който освен храна, не трябва да се приема вода или други течности цял ден - от изгрев до залез на слънцето. И да спазваш този безумен режим цял месец.

# 749
  • Пловдив
Момичета, не ме разбирате правилно. Не подкрепям насилието, терора, отнемането на правото на избор, потъпкването на личността. Нооо, Не аз съм сътворила каноните, не аз определям кой каква религия ще изповядва... и дали лично я е избрал или е роден с нея. Нека не изместваме темата към религиите, не ми се иска. Завихте в грешна посока от едно извадено от контекста изречение. Аз просто не бих изоставила детето/децата си, заради причините изброени в статията. Който е готов да го направи- негова воля, въобще не ме интересува.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2019, 15:17 от AlexaS

Общи условия

Активация на акаунт