💪"Игри на волята: България" Тема 2 (09/09 - 15/09/19)

• 38 795
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 765
Марешка си е родена и живяла тук. Вероятно след раждането на детето ѝ около 2 години или по-малко да е била в Чечня, след като от 3 е отново в България. Няма как да пречупиш човек живял светски живот и да го нариташ в мизерията. Видяла е възможност - измъкнала се е.
Но проблема ѝ дойде, че остана в сянката на Бояна и на една сива мишка. С Бояна няма как да се заяде и клъвна Йоана. А втората го играе Лолитка, гледам я с едни къси панталонки, опънала чораките, с цигарка в уста и вино в ръка...

Много ми хареса играта вчера, ей така искам - повече действие, малко приказки. Реално играта е записана за 2-3 часа, така че пак предостатъчно време им остава и за почивка и за скандали.
Близначките бяха страхотни. На първото трасе се оплетоха в мрежата, но после изградиха нещо като тактика. Тичат първи, повдигат мрежата за останалите, копаят, носят...раздадоха се. Както и всички траки. Браво.

# 766
Не е така. Били са в България, когато избухва някаква война там и не могат да се върнат, защото ще ги убият. После все пак семейството се връща. Колко години е живяла там преди да се омъжи на 15 години не разбрах, но е било там. После на 18 ражда сина си. След това бяха с такси до някакъв град , оттам на самолет до Истанбул и пак се връща във Варна.
ето тук
https://all112.com/plejmejtka-byah-robinya-v-chechnya-snimki/

Последна редакция: пт, 13 сеп 2019, 16:23 от Анонимен

# 767
Фани, това го прочетох, нищо не се разбира, няма нужната информация, Слави няма и да го гледам.
В предаването тя каза, че е родена тук и до 15 годишна е живяла тук. Вчера спомена, че детето ѝ е родено във Варна / когато е била на 18 години. Кога и колко години е живяла в Чечня не е казвала, аз навързах от нейните думи.
 Не ме вълнува. Аз и за хубава не я намирам, прилича ми на спретната ромка от Владиславово.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2019, 17:03 от Cafelate

# 768
  • Испания

Не ме вълнува. Аз и за хубава не я намирам, прилича ми на спретната ромка от Владиславово.

И спретната даже не е, защото косата ѝ вечно не е сресана.

# 769
Виж това за детето и аз не го разбрах как така го е родила във Варна. Нали като са се върнали, не е мърдала от Чечня. Този момент нещо ми се губи. Връща се да ражда тук и после пак там отива, за да бяга, мъгла ми е това. Детето би трябвало да го е родила там, ама...Не знам много за чеченците, ама онзи Кадиров е на страната на Путин и много серт ми се види и властен, ама хич не си поплюва. Имаше нещо за него, впечатли ме, че изобщо няма страх в този човек, казва и реже, ама ми хареса тогава (отдалече де, иначе тръпки ме побиват)

# 770
Мен пък ме подразни, че разгологъзената плейбойка тръгнала да връзва кусури кой пиел, кой пушел. Та, ако ще говорим за порочно поведение... Сега сигурно някой ще ми припомни мантрата на всички плеймейтки - "не се срамувам от голотата си", както и че "няма срамна работа" Wink

Последна редакция: пт, 13 сеп 2019, 23:18 от pip4i

# 771
  • Другата България
Марешка застана зад Анита, но ако Анита се спаси дали би го оценила.
newsm78 Бях се зарекла да не коментирам явните .....неточности, които пишеш, ама днес чета наред и няма как да не питам написаното какво ще да значи?

# 772
  • ВАРНА
2013-2014 г. е войната в Грозни - столицата на Чечня.
Бягат всичките и роднини от войната в Чечня и си идват ввъв Варна при познати и след края на войната в Грозни се връщат.

А диктаторът Рамзан Кадиров самообявил се генерал - се подмазва тлъсто и на Путин и на крал Мохамед Бил Ал Салах - краля на Саудитска Арабия.

Нещо като нашия пръдльо бойко.

Мериан -  фанфанито има предвид че  е твърде вероятно Амелия -  да номинира за битка за изгонване Марешка.

Просто в играта всички са брутално безскруполни и реално няма истински приятели.  Всеки е готов да спъне "приятеля" си.

# 773
Merri_An, права си))
Ами пак имената. Да се чете Амелия-Мари или там славянката дето ще се яви довечера на елиминации. Анита е от прабългарите, ами кат бързам и тез имена, не е оправдание, но пък трябва да се разбира де..нали така))))

# 774
Просто в играта всички са брутално безскруполни и реално няма истински приятели.  Всеки е готов да спъне "приятеля" си.
В тази игра няма приятели. Тези хора са отишли там за пари и няма как да дават аванси на някого за своя сметка. Тук въпросът е кой как ще изиграе играта, за да спечели. И не е нужно тоя човек да е 100 кила мускули и 2 метра. В тази игра ще спечели човек с комбинативен ум, пресметлив, хитър, но и умен (аз правя разлика между последните две). Добродушните, самаряните, кротичките, отстъпчивите нямат място в тази игра. Тя не е за всеки. Може да не ви харесва как се държат един с друг, но залогът е пари, а за тези пари, те са готови на всичко. Едва ли някой е тръгнал с идеята да участва за чест и слава, и на олимпийския принцип "важно е участието".

# 775
  • Другата България
Просто в играта всички са брутално безскруполни и реално няма истински приятели.  Всеки е готов да спъне "приятеля" си.
В тази игра няма приятели. Тези хора са отишли там за пари и няма как да дават аванси на някого за своя сметка. Тук въпросът е кой как ще изиграе играта, за да спечели. И не е нужно тоя човек да е 100 кила мускули и 2 метра. В тази игра ще спечели човек с комбинативен ум, пресметлив, хитър, но и умен (аз правя разлика между последните две). Добродушните, самаряните, кротичките, отстъпчивите нямат място в тази игра. Тя не е за всеки. Може да не ви харесва как се държат един с друг, но залогът е пари, а за тези пари, те са готови на всичко. Едва ли някой е тръгнал с идеята да участва за чест и слава, и на олимпийския принцип "важно е участието".
Абсолютно си права.
Само че аз смятам, и вече го написах, че има хора, които са тръгнали именно на олимпийския принцип-за участие, с ясното съзнание, че няма да спечелят, но и с още по-ясното такова да извлекат максимума от това участие. Както вече казах, Марешка е една от тях. Другия такъв участник за мен е Добрин. Третия е Йоана. Има и още, но да не навлизам в повече разсъждения, то времето ще покаже.

# 776
Аз пък познавам няколко жени, които са се развели и са оставили децата си (все още малки) на мъжете си и не им пука. Едната ми беше съседка. Хората възприемат различно нещата. Марешка вероятно не е имала избор, а тези са имали и са решили да не се товарят.

Като гледам, Йоана и във Фб не я харесват много.

# 777
  • София
Какво да й харесат на Йоана.Това,което разбрах за нея е ,че е 44кг и е на 20г ,следващите епизоди би могла да каже и колко е висока,няма как да ме заинтригува човек,който описва себе си в мерки и теглилки.

# 778
Описал/а си играта такава, каквато трябва да бъде Simple Smile Но за съжаление не е.И не ми се вярва да стане.Не и с такива участници и такива продуценти(не говоря само за Тупарев, а изобщо българските продуценти).

# 779
Тя няма как да бъде друга. Точно такава ще е. Освен, ако не е нагласено кой да вземе наградата, то значи че точно най-комбинативния, хитрия и умния от тази сбирка хора, ще я вземе. Трябват си определени качества и късметът не е първото от тях. И такъв тип игри не са пример за красиви междучовешки отношения. Друг е въпросът, защо се предлагат като зрелище и с какви мотиви.

Общи условия

Активация на акаунт