Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво предизвиква контракции?
Какво представлява отложеното клампиране на пъпната връв?
Каква е връзката между активността на бебето преди раждането и по време на контракциите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво предизвиква контракции?
-
Какво представлява отложеното клампиране на пъпната връв?
-
Каква е връзката между активността на бебето преди раждането и по време на контракциите?
Активността на бебето преди раждането и по време на контракциите може да варира. Някои бебета могат да бъдат изключително активни, докато други може да проявяват по-ниска активност. Важно е да се отбележи, че активността на бебето може да бъде различна за различните бременности и индивидуални случаи.
-
Какво представлява изцеждането на гърдите?
-
Какво представлява хиперлактацията?

Извинявам се, че ви натоварвам с моите проблеми относно свеки. Просто много ми тежи. Тя като излязохме от родилния дом беше единствения човек, който надвисна на главата на детето и го пипа с немитите ръце по главата и ръчичките. Как да не се ядосвам и да я търпя. ММ сто пъти й обяснява, че трябва малко време да мине, за да дойдем на себе си, но тя си е решила ,че няма да я пускаме да го гледа. И въпреки всичко аз пренебрегнах себе си и дойдоха всички в нас за малко след изписването и да не говорим, че в момента, в който стигнахме пред нас чакаха едно от техните приятелски семейства. Така че ако продължава, ще бъда крайна и това е. Имам най-прекрасното човече, което няма нужда от изнервена майка.