Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Делфинариум Варна 2019

 • 851
 • 11
 •   1
Отговори
 • Мнения: 454
Някой ходил ли е скоро ?
Ако може да сподели впечатления, нещо ваучери за отстъпка, аа ууу ?

# 1
 • Мнения: 1 138
Не бих отишла. Не ми хареса. Програмата е кратка, не се чува. А и след протестите преди месец, че бебе делфинче на 9дни е починало по време на представление, не бих отишла. Били са го отделили от майката, защото тя е имала да играе много "представления" през летния сезон.
Много статии има по повода, това е незаконно!

# 2
 • Мнения: 454
Взех билети, ще дам пресни отзиви, децата ще се зарадват.
Разкарали са всякакви ваучери и отсъпки.

# 3
 • Варна
 • Мнения: 635
Далеко от там, много западна положението още преди години като го приватизираха. Редовно минаваме покрай него през парка, ами не ви трябва. Всичко е застинало както беше  при комунизма, но са минали едни 30г., а поддръжката е минимална.

# 4
 • Мнения: 126
Аз също съм много скептична след случая с бебе делфинчето,освен това чух от позната ,че е ходила скоро и не е впечатлена от самата програма и представлението. С две думи вземат ти парите и до там ,иначе за повече инфо относно цени ,свободни дати и намаления проверете в сайта им.

# 5
 • Мнения: 445
Зависи какво очаквате. Програмата е кратка /около 30 мин./, но за малките деца са интересни делфините, а не демонстрацията на владеене на англ.език на водещата - странна лелка, която е по-добре да продава билети. А и на децата им е все тая каква е цената на билетите. Колкото да умрялото бебе-делфинче, не мисля, че легендата с отделянето на малкото от майка му е вярна. В басейна си плуваше друго малко делфинче с майка си, без да са разделени, по време на програмата. Да не забравяме все пак, че с парите от билетите се издържа Делфинариума. Вие ще минете веднъж, ще оставите 25 лева, ще си отидете. Делфините ще останат и ще трябва да живеят някак и след вашето посещение.

# 6
 • Мнения: 454
95лв за 4членно семейство за 30 мин са доста, аз не съм ходил, жена ми е ходила, децата - не са.

Аз нямам очаквания, за мен това са доста пари, но го правя заради децата, а не върви да ги вкарам сами или само с майка им.

Като на тия 95лв не гледам на пари за ядене/пиене, а примерно, че с 2 карти за 2+2 души на стойност 48лв може да се обиколят няколко музея и атракции и да се посети ретро музея (30лв за 2+2) и пак ще е по-малко от таксата за делфинариума.Колкото до издържането на делфинариума, на ден минават достатъчно хора, пари се събират, как се използват от управата/собствениците - това вече е друга тема за разговор.


Както и да е, утре отзиви и някое фото Simple Smile

# 7
 • Мнения: 2 757
Делфинарумът е много малък и нисък, неподдържана сграда.  А инааче билетите са на ниво- 25 лева за възрастен, 20 лева за дете, 5 лева за снимане с мобилния, ако искаш снимка с тюлен още 12 лева. Продават едни кичовски делфини-играчки- розови, лилави, плюшени.
6 възрастни делфина, и май едно бебче, видяхме го за малко докато плуваха в началото и се събираше публика. Основно 2 делфина участват в програмата - Бимбо и Доли (ако добре съм чула). Номерата в програмата са на ниско ниво в сравнение с други делфинариуми - делфин играе футбол с надувна топка, волейбол, баскетбол, даже не помня какво точно, или само подхвърляха топките към публиката. Имаше номер 'делфинът пее" - накараха ги да издадат техните си звуци. Следващият номер -излезе човек от публиката да държи въжето за скок на делфините, унгарец, накараха го да влезе с лодка при делфините, че уж не може да плува.  И делфините прескочиха въженцето.  Скоците нямаха височина, че иначе горките животни ще се ударят в тавана. Накрая единият делфин излезе на сухата площадка и децата го видяха.
Водещата лелка на английски и български подканяше към аплодисменти, а другите треньори - вероятно мъжът и и дъщеря и бяха безмълвни и работеха на подиумчето, подаваха рибки, така и не се представиха  май.
Това е Делфинариумът. Пълен с чужденци, водени от туристическите си представители, българи - по-малко се навиват.

# 8
 • Мнения: 445


Колкото до издържането на делфинариума, на ден минават достатъчно хора, пари се събират, как се използват от управата/собствениците - това вече е друга тема за разговор.Истината е, че през зимата НЕ минават достатъчно хора на ден, тъй като морето си е лятна дестинация за нас, които сме от "дълбоката суша". Ама делфините са там и си очакват рибките.

# 9
 • Мнения: 454
Много пари за няма нищо.
Много плямпане, малко атракции.

# 10
 • Мнения: 1 836
Аз пък не знам каква програма очаквате - кънки ли трябва да карат?!?

Когато дъщеря ми беше малка, я водех поне два пъти годишно, после разредихме на един път. Тази година не сме ходили, тя е на 13 г.
Не ми е омръзнала програмата, защото емоцията от самите делфини не е свързана с това колко високо скачат и накъде се въртят.

Билетите са скъпи, но това не е ежедневен разход, а и нито е непосилен, нито задължителен. Според мен всяко дете го заслужава поне веднъж.

Базата определено има нужда от сериозен ремонт, кафенето до преди 2 години беше ок, вкл. като кухня, в момента е абсолютна дупка.

# 11
 • Мнения: 454
Точно заради предпоследния абзац ги заведохме Wink

Общи условия

Активация на акаунт