Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 420
 • Мнения: 686
Да го погледнем от положителната страна. Децата ни рядко прекарват толкова време с цялото семейство. ММ още работи, говоря за тези с хоум офиса. Иначе и аз не усещам голяма разлика, но това ще е докато приберем големия от при баба му и дядо му. Тогава вече ще стане интересно.

# 421
 • Пловдив
 • Мнения: 665
Здравейте, момичета! Как сте след поредния ден в къщи? Аз вече нямам идея и коя дата сме.
Имам един въпрос. Давали ли сте на децата ястие, в което примерно има 100 мл бяло вино, бира и т.н? Има меса, които ако се овкусят с вино или бира стават много вкусни.

# 422
 • Мнения: 240
Започваме да полудяваме, а има още доста да си стоим вкъщи. На малката започнаха да избиват кътници и е страшна мъка от известно време. Още е с 8 зъба. Излизаме само на терасата. Добре, че имам велоергометър, иначе нямаше да изтрая.
И да вметна разочарованието си как дадох 80 лева за обувчици Кларкс, които така добре ѝ паснаха и сега не може да си ги износи!
За ястия с алкохол аз по-скоро не бих дала. Мисля, че при готвене се изпарява, но все пак бих изчакала малко да порасне.

# 423
 • Пловдив
 • Мнения: 464
Здравейте!
Колкото и да е грешно си позволявам да излизам с Божидара долу пред блока ни за 30мин(ако не вали разбира се).
Добре че и мъжът ми си е у нас (в болнични ..беше с пнемония)..та пак леко ми минава деня като цяло.... Божидара в момента вади кучешки от които само 2та долни са пробили и си откача детето..
Все още си спи два пъти на ден (сутрин става между 6/7ч).

# 424
 • София
 • Мнения: 1 127
Да, готвя с вино и е яла. Всичко алкохолно се изпарява преди да стигне до масата.
Спи по веднъж и то максимум час и половина. Вчера спа 30 минути. Но вечер ляга към 9 и сутрин става между 7 и 9 - сега с новото време е малко странно. Буди се най-често два пъти, в 11 и не знам в колко 😁 за кърмене. Сестра й я кърмих до 15м, сега вече 16+ - направихме нов рекорд. Няма изгледи да се отказва. Макар че вечер невинаги заспива на гърда вече, понякога се обръща и заспива самостоятелно.

Страшно много се разбираме. Носи ни неща от другата стая, разбира общо взето почти всичко, което говорим. Научи още части на тялото и обожава да се съблича и да показва разни неща 😂

Непрекъснато бърбори, но почти няма разбираеми думички.  "Пао" е падна, имитира животни, но никога котка, и това е общо взето.

# 425
 • Мнения: 540
На моята дъщеря също и избиват зъби и от 10 дни е кошмарно. Нощем не спи изобщо, буди се през час, два, после заспива ужасно трудно, освен, ако не легне при нас, но пък тогава ние изобщо не можем да спим, така че се въртим в омагьосан кръг. Виждам резец, но от две седмици никакъв прогрес, не избива и това е, отделно венците и на кътниците са нечовешки подути и увиснали и са така вече два месеца.
За излизането аз казах и преди, когато мъжът ми е вкъщи я водим на много закътано място, на което малко да походи. По площадки и градинки ние и без това не бяхме ходили от миналата година.
За спането какво да кажа, понякога спи през деня два пъти по час и половина, друг път едвам се събира час за деня и още в 17 часа започва мрънкане и търкане на очи.

# 426
 • София
 • Мнения: 1 260
Привет, Дами!

И ние вече полудяваме вкъщи, но и аз извеждам Рая до пред блока (между блоковото пространство е голямо, наполовина е паркинг, наполовина горичка) да се по разходим, бере някви треви, цветя, рови в земята и се прибираме. Като имаше сняг не излизахме, а само н а терасата. Сега малко пред блока и после още поне толкова и на терасата.
ММ и той е вкъщи, работи, та помага доста и е ок.
Рая спи веднъж на ден от 2 до 4 оптимално, но по час спи, ако например не излизаме на вън и не изразходва енергия.
Иначе знае доста думички вече и то ги използва точно по предназначение.
Някъде думички, някъде срички или звучи. Но съвсем съзнателно си казва мамо ам, ам, мамо нани нани.
Дядо, лельо, баба, кака, бате, тате също се използват по цял ден. Кара ни им да се обаждаме. Сега покрай този вирус не се виждаме с таях, а смао по вайбър се гледаме и тамнги вика един по един да и се покажат.
Научила е имената на животните н а село сама без да я учим. Просто като и кажем кончето Ати или кучето Ава явно доста са и се набили в главата и ни изненада, като и ги покажем и я питам койне това до скоро казваше например бау бау, сега казва Ава и тн.
Племеничката се казва Миа, а Рая и казва кака Мими 😂 и така.
Напредва, бърборка, някои неща са си на бебешки, но ние я разбираме кое какво е.

Общи условия

Активация на акаунт