Всичко за всички марки гел лакове - 26

• 44 729
  • 768
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Търся си хубави дървени избутвачи от бг сайт, че не ми се чакат от Китай. Някой поръчвал ли е от тук?

# 106
  • Варна
 Лик лак имат,но цената на 10бр е колкото на 100 от али.

# 107
  • Варна
Благодаря, Принцеса:)

# 108
В джъмбо също има, но не мога да те ориентирам в цената, предполагам, че са евтини, може да провериш и там.

# 109
И в Лили/ДМ съм виждала вече.

# 110
  • Варна
Благодаря, момичета. В ДМ има, но бяха 10 бр 6-7 лв, ще видя в Джъмбо✅👍

# 111
А тези дървени избутвачи за еднократно ползване ли са или ги почиствате с нещо и ползвате пак? И отново да питам Blush за съхранението на шишенцата - бази, топове, цветове... - проблем ли е да стоят легнали, а не прави?

# 112
  • Варна
 За еднократна употреба са. Те се смотват бързо. По принцип за едно сваляне на белеща база ми отиват поне 2 понякога и повече.

6-7лв са безумна цена за 10бр.

# 113
  • Варна
По принцип избутвачите са за еднократна употреба. На всяко чистене /лакиране заминава поне по 1.

# 114
Смачква се по принцип скосеното връхче бързо, така че за еднократна, но ако не се е огънало и смачкало не виждам проблем и за второ ползване. То си е твое. Забранено е в салони, тъй като дървото е поресто и задържа бактерии и продукт (ако ползваш за омекотяване на кожички примерно). Вкъщи няма проблем, но както казаха обикновено се скапва точно за едно ползване. Аз съм с метален избутвач и "скалпел" от другата му страна.

Шишенцата няма проблем да стоят легнали, важно е да са на тъмно и хладно доколкото позволява обстановката.

# 115
  • Paris, France
А тези дървени избутвачи за еднократно ползване ли са или ги почиствате с нещо и ползвате пак? И отново да питам Blush за съхранението на шишенцата - бази, топове, цветове... - проблем ли е да стоят легнали, а не прави?

Проблем е да се съхраняват легнали, да. След употреба гърлото се почиства от гел, ако има протекъл, завинтва се четката, цялото шише се почиства със спирт ако има разтекъл се гел или лепи и се поставя в не прозрачна кутия право. То и от изправено шише протича гел. Легнали могат да се съхраняват само никога неотваряни флакони.

За еднократна употреба са дървените пръчки. Имам позната, която ги отрязва и шлифова след употреба и така може да се ползуват отново, но е игра. Те са порозни и не могат да се почистят или стерилизират качествено.

# 116
Проблем е да се съхраняват легнали, да. След употреба гърлото се почиства от гел, ако има протекъл, завинтва се четката, цялото шише се почиства със спирт ако има разтекъл се гел или лепи и се поставя в не прозрачна кутия право. То и от изправено шише протича гел. Легнали могат да се съхраняват само никога неотваряни флакони.

Какви са тези шишенца, дето така текат? Flushed никога не съм си цапала и чистила гърлата, и обещавим неразличими са от нови, няма оцапано по резбата... никога не ми се е разтичал гел лак по шишето, съхранявам ги прави, но нали ги разбивам, или бутна някое и падне в шкафа или на земята, гел лака вътре си отива навсякъде по вътрешната страна на шишенцето, не знам...
Всъщност по-нататъшното разливане е ясно, че се получава когато по резбата вече има гел лак оцапан при лакиране примерно, заради него не може да се стегне качествено капачката.

# 117
  • Paris, France
Honeybee, и не мене не ми се е случвало, обаче на съседки им се случва непрекъснато. На мене ми текат гелове от кутията, въпреки, че изглеждаха чисти като ги прибирах. Имай предвид, че флаконите на ниските марки не са така гумирани и силиконирани отгоре. А и не всеки завинтва яко дръжката.

Тази година имахме ден с 42° тук. Лакирах съседка. На следващия ден като отишла да остави лаковете и реинфорса в килера видяла, че кутията е прогизнала от гел, а не е отваряла прозорци и у тях не е ставало над 35°. Лично го видях.

# 118
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Да ви покажа и моята есен 😉
Е, не е перфектно, но става 😄

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 сеп 2019, 20:35 от Почти безобидн@

# 119
Здравейте, някой случайно да продава лампа за две ръце?

Общи условия

Активация на акаунт