Всичко за всички марки гел лакове - 26

• 44 723
  • 768
  •   1
Отговори
# 120
  • Paris, France
Здравейте, някой случайно да продава лампа за две ръце?

Не ти трябва. Винаги можеш да пъхнеш ръцете заедно, една над друга, като ги кръстосаш, така че всеки палец да е добре осветен от стените. Аз даже напоследък пека палците отделно и така не се оголва вътрешната странична гънка, тази към показалеца. Мога да пеквам 5 секунди, но ме е страх да не би да не се доизпече.

В лампите за 2 ръце палците попадат в средата и понеже няма как да не са килнати, външната част може да не се изпече.

Идея е да купиш втора лампа или 2 лампи, особено ако работиш и да печеш по една ръка във всяка лампа.

# 121
GdCoco Flowers Leaves

Скрит текст:

# 122
  • на брега на морето
Марсиа, супер е!(обичам зелено). Hug Аз имам протекли леко(в основата на капачката)-например базата ми на индиго, веналиса сребърен брокатен лак..., май само тези. Почиствам ги и другия път като ги взема базата редовно е протекла...А преди не правеше така.  newsm78 Съхранявам ги на 1 и също място, прави, нищо не съм променила. Не завинтвам много яко...Не знам.

# 123

Още нещо...
В дрогерията видях гел лакове на Констанс Карол на цени 8 - 10 лв. Мненеия за тях?

В България ли е въпросната дрогерия, не съм попадала на тях.

Да.
Търсих в нета изображение, за да ви ги покажа, но нищо не открих.
Ще се огледам значи, изображения в нет-а има, но нито едно от БГ сайт.

Аз ползват тази марка. База, гел лак и топ. Много съм доволна. Купувам ги от магазин Мира в Плевен.

# 124
Аз продължавам се не се разбирам с топа на Веналиса. Лакирах гд коко и сложих топ на Джеси. Издържа стабилно, въпреки съботно-неделния терор с основно почистване у дома. Стана ми интересно и отгоре сложих топ Веналиса, за да видя как ще се държи и отново се обели едно парче от него след два дни.  Отдолу всичко е ок, но.... 2 мин пека. Много ли е? Или за да държи трябва да слагам реинфорс, който нямам и не съм сигурна,че си заслужава допълнителен разход и слой, заради топа. Но пък много хубав блясък има Weary

# 125
  • Paris, France
И при мене е същата история с топа на Венализа. Трябва да се сложи дебело ако искаш да държи. Другият вариант е реинфорс отдолу. Пробвах с база отдолу, с ултрабонд - не става.

# 126
Благодаря, Невена. Следващият ми опит ще е с дебел слой, пък да видим, как ще се държи.

# 127
  • София
Реших да повторя топа на Веналиса, че първия път му беше на пролет Simple Smile

На едната ръка сложих тънко топа на Веналиса, на другата сложих Гелиш, за сега, 4ти ден, блестят еднакво Simple Smile

Това е ръката с Веналиса  Mr. Green

# 128
  • Paris, France
nad_tab, не изглежда супер тънко. Твоето тънко може да не е моето тънко. Да, блясъкът е страхотен. Имам чувството, че е по-бляскав от Гелиш.

# 129
  • София
nad_tab, не изглежда супер тънко. Твоето тънко може да не е моето тънко. Да, блясъкът е страхотен. Имам чувството, че е по-бляскав от Гелиш.
Топа е супер тънко, иначе под него има още 7 други Simple Smile слой микросел, слой матов топ и двете на цяла нокът, основа OPI Strenght, след това 3 тънки слоя цвят(RuNail) и с 2 беше добре, ама ми се искаше по-наситено, слой гел в бутилка на UR Shugar и топ Веналиса.

# 130
  • Paris, France
Топа е супер тънко, иначе под него има още 6 други Simple Smile слой микросел, слой матов топ и двете на цяла нокът, след това 3 тънки слоя цвят и с 2 беше добре, ама ми се искаше по-наситено, слой гел в бутилка на UR Shugar и топ Веналиса.

Аааа, в слоя гел над цвета е цаката. Това вече е друго, в смисъл същото, което установих и аз - реинфорс или гел отдолу. Сложен като обикновен топ за гел-лак, над цвета, просто се бели. МарияК иска някакъв топ, който да седи плеснат над цвят.

# 131
  • Варна
Наде ще го белиш ли това чудо? Не прочетох белеща база затова питам 🙄.

# 132
  • София
Топа е супер тънко, иначе под него има още 6 други Simple Smile слой микросел, слой матов топ и двете на цяла нокът, след това 3 тънки слоя цвят и с 2 беше добре, ама ми се искаше по-наситено, слой гел в бутилка на UR Shugar и топ Веналиса.

Аааа, в слоя гел над цвета е цаката. Това вече е друго, в смисъл същото, което установих и аз - реинфорс или гел отдолу. Сложен като обикновен топ за гел-лак, над цвета, просто се бели. МарияК иска някакъв топ, който да седи плеснат над цвят.

От половин година, винаги над цвета слагам, мнооооого тънък слой гел, така маникюра ми е една идея по-твърд и ми е една идея по-комфортно. Слагам го над цвета, за да е по-бляскав маникюра.
Не става с четката от гела, тя го нанася дебело, трябва с чиста отделна четка.

Ще взема да го пробва топа над цвят, да видим дали ще се обели  Mr. Green

Наде ще го белиш ли това чудо? Не прочетох белеща база затова питам .

Да, при детето стана, точно в този ред... тази база на ОПи, не е от най-издържливите и с каре се бели без поражения на ноктите. Ще пиша като тръгна да свалям.

# 133
А не, аз топ плеснат над цвят и да държи си имам Simple Smile Мъча просто Веналисата, защото ми харесва блясъка и ми се иска да го ползвам като съм го купила Trollface

# 134
  • София
А не, аз топ плеснат над цвят и да държи си имам Simple Smile Мъча просто Веналисата, защото ми харесва блясъка и ми се иска да го ползвам като съм го купила Trollface

А защо не го пробваш върху топ, който вече имаш и държи? Преди да открия гела в бутилка слагах два тънки слоя топ за здравина.

Иначе, над ей това държи до сваляне. Моят е прозрачен, първият от линка.

https://www.aliexpress.com/item/32884189367.html?spm=a2g0o.produ … earchweb201603_53

Общи условия

Активация на акаунт