💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 310
  • 879
  •   1
Отговори
# 390
  • Другата България
Аз харесвам такива статични игри, защото често при тях не става дума за най-добрата физическа подготовка и издръжливост, а за хъс и инат...и често победителят е неочакван. Марешка се справи супер, а и психически ги уби, тъй като докато те изнемогваха, тя се набра и си свали клина 😁😂 Мен лично ме изненада.
Именно, Марешка далеч не е най-подготвена от жените физически, тук просто се искаха други качества. Просто тя уцели играта, самопредлагайки се. Но накрая, с това, дето каза за Венцислава ми "уби" радостта от победата си, така да се каже. "Изглеждаше много зле newsm78"...за Венцислава...ами злобничко си беше.

Не изкоментирах другия мега издразнил ме снощи-Юлиян. Този човек си ми беше неприятен, и все по-неприятен ми става. С поведение, не мога да преценя физически колко е подготвен. Смята се обаче за най-подготвения и силен такъв, самочувствие до небесата, дори си позволи да дава тон кой колко да ...абе кой как да живее един вид. Ама другарю, пардон, господине, не сме в школото, това не са децата, наредени в две редички, където и на които можеш да казваш кой да си завърже връзките, кой да си огащи тениската, кой да повтори прескока на козата. Типичния даскалски манталитет, и с това изказване в промото, че "трима човека не могат да носят целия отбор на гърба си..." предполагам визираше себе си ЪФкорс, Пламен и Гошето tooth, егасимус и неуважението към останалите.
Сега, предполагам, че това са и подбрани моменти, за някои участници умишлено се излъчва едно нещо, за други друго, така че не се наемам да съдя строго, просто от това, което показват впечатлението е такова.

Довечера пострадалия ще е от отбора на славяните, не на траките. Това с удара по главата беше подвеждащо, видя се жълтия отбор, наобиколил пострадалия. Надявам се да пишете, аз съм на работа и ще ви чета, ще се радвам и на ретроспекция някаква, защото определено няма да ги гледам утре на запис.

Скрит текст:
PURE, страхотна детективска работа, браво! Smiley Значи след като са отплавали топките на прабългарите, топките на славяните се оказват в средата. Затова и решихме, че Томас греши...и оправдахме Юлиян. Играта е трябвало да бъде прекъсната, да оправят гафа и да продължат от там.
И така и са направили. Но разбира се, това ние няма как и да го видим, и да го чуем, и евентуално да разберем какво се е случило. Да не говорим за катинарите после, и ключовете-зад кадър са напасвани и намествани нещата като... Tired ooooh!
Аз лично се чудя защо ни пуснаха негодуванията на Марешка, Йоана и останалите от славяните? Ако бяха изрязали тези кадри хич нямаше да разберем за този голям гаф във въпросната битка.
Абе щяхме, защото то стана ясно, че има нещо още при връщането на Томас и разговорът им с Юлиян във водата, но да, нямаше да разберем, тоест ти нямаше да разбереш Grinning за гафа на продукцията. Но пък нали и Марешка се самопредложи именно за да "отмъсти" на розовите Grinning, много трябваше да режат...
А и най-вече-не са и предполагали, че има толкова наблюдателни зрители, с една дума-отново подцениха зрителя. Това е най-дразнещото.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 11:53 от Merri_An

# 391
PURE, страхотна детективска работа, браво! Smiley Значи след като са отплавали топките на прабългарите, топките на славяните се оказват в средата. Затова и решихме, че Томас греши...и оправдахме Юлиян. Играта е трябвало да бъде прекъсната, да оправят гафа и да продължат от там.
И така и са направили. Но разбира се, това ние няма как и да го видим, и да го чуем, и евентуално да разберем какво се е случило. Да не говорим за катинарите после, и ключовете-зад кадър са напасвани и намествани нещата като... Tired ooooh!

Мери, аз имам предвид веднага щом са се откъснали топките. Съжалявам, че пак връщам на тия топки...
Вероятно първия, мисля Стоян?? като е издърпал първата топка и е откачил останалите от шамандурите. Те отплват още докато той плува към брега. Няма как да не са забелязали. Тук е трябвало да спрат играта, засичайки времето на първите плувци до брега и след като закачат топките, според хронометъра да пуснат следващите. Както и да е, минало, но ако бяха победили Славяните щяха да се излежават отново във вилата и да провалят сценария.
Зад камерите сигурно всички са бесни на продукцията, а пред се чудят какви глупости да дрънкат.

# 392
  • Другата България
Абсолютно съм съгласна с това, което казваш. Peace

# 393
Хора, честно ли? Топките отново?

# 394
Спойлер!!!

Скрит текст:
Днес, преди час и половина Томас е качил клип в YouTube и ни разказва за грандиозния фал с топките от играта за територия. Всичко, което коментирахме вчера, го казва и той в това видео.

Видеото е качено днес, може Томас да следи тази тема и да е решил да разкаже на всички какво точно се случи в понеделник. Марешка сподели видеото на Томас преди час и аз оттам го видях.

https://www.youtube.com/watch?v=__uqVlP3Q_E&feature=share&am … TC84y0MilSAl4dx7E

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 13:04 от Анонимен

# 395
М, че той и този Томас е грък! Hushed

# 396
  • Другата България
 newsm78 До там не съм стигнала, нещо за Берлин четох като че ли...но е доста добре като подготовка, поне от видяното до тук.

# 397
# 398
  • Другата България
Благодаря ти. Hug bouquet

# 399
  • Sunshine state
Да не се окаже сега, че половината са гърци?
Шегата настрана - как ни водят за носа с тия игри, не е истина просто.. И мен като Мери-Ан най-много ме дразни, че ни смятат за будали. Втори сезон не знам дали ще има, а и да има не бих си го причинила.. То е гаф след гафа и колко е нагласено шоуто прозира твърде много. Вчера играта на мен ми хареса и от гледна точка на продължителноста - не ни показваха до припадък едни и същи кадри, кратко точно и ясно. Като изключим фаловете с правилата и цветния участък, беше ок.

# 400
Гледам го в момента Simple Smile Защо вика, че никога не е общувал с участниците от другите племена? Няма ли да ги посъберат в един момент? Или е излязъл преди това...

# 401
Въпреки гафовете, въпреки всичко харесвам играта. Тези хора наистина играят...почти всички са надрани, с лепенки и какво ли не още. За чви сезон е доста добре. Предполагам, че ако има2ри, нещата ще изглеждат по малко по различен начин.
Илиян е много забавен. Голям манияк е. Фен съм му. Heart

# 402
  • София
Но накрая, с това, дето каза за Венцислава ми "уби" радостта от победата си, така да се каже. "Изглеждаше много зле newsm78"...за Венцислава...ами злобничко си беше.

Ами тя си е злоба голяма. Изключително неприятна личност, когато и да я изгонят все ще е късно.  bowuu

Иначе не съм съгласен, че жените са кой знае колко подготвени и добри, че и се влагали повече от мъжете. Според мен никой не скатава и всеки се раздава според възможностите си. Някои дори и колабират... Но това е от слаба подготовка и надценяване, а не защото не се влагат.
От жените само близначките бих отличил ако говорим комплексно и донякъде Ана Мария. До тук останалите не са ме впечатлили с нищо. Интересно всички смятахме (че даже и Радостина го потвърди при разбора на траките), че жените в прабългарите ще наклонят везните и че заради тях ще доминират, но поне засега точно те дърпат племето назад и това се видя в отборните игри до тук.  Peace

# 403
Ами... Венцислава не изглежда добре. Не е излъгала Марешка, но не е мястото на такъв коментар там. Какво значение за играта има кой как изглежда?!

# 404
Оф, тя пък Марешка самата прелест.

Общи условия

Активация на акаунт