💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 296
  • 879
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Марешка е доста грозновата между другото, особено като се намуси и облещи, бррр

Иначе тази седмица е ключова за прабългарите. Не трябва да допускат да останат с двама по-малко, защото видяхме, че тук не е като в Сървайвър, където винаги трябва да има числено равенство в игрите, т.е. някой ще трябва да се пуска/влага два пъти, което вече е брутално. Макар да си имат Пламен и Юлиян ще им е много тежко вече... Така че и днес и утре трябва да се хвърлят на 100%, а ако се стигне до избор на това кой трябва да изгонят трябва много внимателно да помислят дали да не пратят най-добре подготвения си мъж, макар и това да е рисков ход и нож с две остриета.

# 406
На мен Марешка не ми изглежда грозна, има приятно лице. От голямата й съперничка Нора Недкова, е МНОГО по-хубава.

# 407
  • ВАРНА
Като всички без грим в игрите - не прилича на нищо и логично в лукс къщата беше  принцеса.

# 408
На мен жените ми изглеждат еднакво с грим или без грим. Даже в някои случаи без е много по-добре, че като почнат да се мажат с изкуствен тен, да си рисуват вежди, да си мажат червило около очертанията на устата и да лепят гигантски мигли, става гротеска!
Е, има и изключения - сетих се за онзи култов коментар на Здравко към Десислава "Ама това ти ли си?!" JoyJoyJoy

# 409
Само Амелия-   Мира ми допада като външност. Има нежно лице и перфектна фигура. Аз 6 месеца след раждането приличах на ....тъй де, не бях в особено добра форма....

# 410
  • Бургас
Марешка и според мен не е хубава да не кажа друго,Амелия е нежна,но също не ми е уау.Има хубави очи.

# 411
Чак уау никоя от жените не ми е, но от всичките,  намирам Амелия- Мира за най- красива. От мъжете единствено Март ми се струва симпатяга, другите - тцъ😎
Между другото,  много интересно име- Март. Сто процента тогава му е  рождения ден😊.

# 412
  • Другата България
Аз вече писах, че за мен най-красиви като съчетание лице-тяло, са близначките.

# 413
И аз харесвам близначките, има и други добре изглеждащи жени. За Марешка написах, че според мен, има хубаво лице. Най-зле ми изглежда тази, дето каза, че работела шефка в някаква медия - добре, че се поддържа в тялото, за лицето няма какво да направи. От мъжете Март и Томас изглеждат най-добре.

Март най-вероятно се казва просто Мартин и го е съкратил?

# 414
  • София
От мен глас за близначките.
Бих добавил и Бояна и Амелия-Мира

# 415
Да, близначките са симпатяги както с грим, така и без грим. Simple Smile Освен това се оказаха не чак толкова глупави и несериозни, за колкото се опитваха да ни убедят във визитката си. Wink

# 416
Амелия и Бояна са ми хубави от жените. От мъжете Март.
Нищо не знаем за тях, обаче, освен за подвизите на Бояна!
За Амелия - това:
https://www.168chasa.bg/article/5492078

За Март, освен че е син на съпругата на шеф Ангелов и мъжа, който му я е отмъкнал, след като е имала връзка с Виктор Ангелов и която той в крайна сметка пак си е взел за жена, нищо друго.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 18:54 от Анонимен

# 417
А, не бил само един еколог в играта... Знаех, че е вегетарианка, но не и активистка.
Малко извън темата (скривам):
Скрит текст:
Като чета за тази акция, се питам дали остана някой в България, който да яде свинско? След като избиха всички прасета, кой знае от коя затънтена европейска дупка идва месото в супермаркетите... Знам, че за Източна Европа имат специално качество...

# 418
Амелия и Бояна са ми хубави от жените. От мъжете Март.
Нищо не знаем за тях, обаче, освен за подвизите на Бояна!
За Амелия - това:
https://www.168chasa.bg/article/5492078

За Март, освен че е син на съпругата на шеф Ангелов и мъжа, който му я е отмъкнал, след като е имала връзка с Виктор Ангелов и която той в крайна сметка пак си е взел за жена, нищо друго.

И Март ли е някой на някой Simple Smile
Явно наистина няма случайни хора тук...

# 419
Има и случайни, според мен. Ето, Анита, която първа излезе, ми се струва, че не е на никого. Няма никакво инфо за нея преди появата ѝ във формата. То и по реда на излизане, ще се осведомим. Wink

Общи условия

Активация на акаунт