💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 241
  • 879
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм заела позиция вече))
Моето Саше и близначките ще се борят за луксозната вила. Няма само скакалци да хапват. Притесних се за Сашето нещо, ами ще ми го отровят тез моми chef

# 76
Твоето Саше като го гледам, все едно Соломон Паси и Барак Обама са му майка и баща...

# 77
  • Испания
Твоето Саше като го гледам, все едно Соломон Паси и Барак Обама са му майка и баща...

Да се чудиш кой мамата, кой бащата!

# 78
  • Sunshine state
Аз не разбрах сега какъв е проблемът, че близначките се смеели? Голям праз..

# 79
Това с химна и за мен беше несериозно. Да не са мажоретки? Мразя такива неща...

# 80
Да се чудиш кой мамата, кой бащата!
Е, аз ги подредих, така да се каже Stuck Out Tongue Closed Eyes

Аз не разбрах сега какъв е проблемът, че близначките се смеели? Голям праз..
Така се държат шефките-скумрии - никакви веселби по време на занимания, нямат право на усмивки... а те ще ми се смеят!
И тия тримата са като съвета на старейшините.

# 81
Тези две "тракийки" са много неприятни! Ще е гадно, ако някоя от тях е спечелила...

Особено оперната певица - тя ли беше - на няколко пъти издебва хората и започва да им пее... Ходила съм на опера, харесвам опера, но не харесвам да ми надуват главата.

# 82
  • София
За мен няма по-неприятни от псевдокапитана на Траките и двете му придворни. А те точно това виждат у останалите.

# 83
Обикновен фашизъм.

# 84
  • Испания
Веселин и Георгиос се гледат като любовници.

# 85
Какво кудкудякате, бре, за моето Саше.)) Бетон е човека. Я, колко е ларж и дава свобода. Кой какво иска яде, къде иска се разхожда, айде моля.))
Кат вземе наградата вие си говорете, ние отиваме на пътешествие. Мен и Гошо от прабългарите ми ареса, надъхано момчето, боец ми се вижда, пък и се раздава за отбора.
Прабългарите са много сплотени и надъхани за победа. Ще умират ама няма да са последни.

# 86
Насето започва много да ме забавлява

# 87
  • Испания
Сладурче Венцислава! "Днес я пишем с черен въглен, от утре - с черен хайвер".

# 88
  • София
Подозирам, че скоро ще има сериозно разцепление при траките.

# 89
Относно това дали да вярвам на "медии" или не си преценявам сама, без да се налага да ми се навират разни статии от още по-измислени медии. В потвърждение на казаното ще цитирам само част от нещо, което прочетох преди малко в блиц, също "много, ама много супердупер сериозна медия" Sunglasses
Цитат
След „Игри на волята”, които тя ще продължи да следи с голям интерес най-вече заради сина си, чието участие продължава, животът й ще продължи в обичайния си ритъм.
Най-голямото желание на Анита сега е синът й да успее да пребори обстоятелствата и най-вече вътрешните си бариери, и да стигне до финала
./show.blitz.bg
newsm78 Thinking Нека някой осветли невежата кой е синът на Анита, който продължава напред в състезанието?
Та дали били с чоропогащи или без гащи, все тая. На разни статиЙки не вярвам.
Въпреки че нощес ви четох, и това, на което вярвам са публикуваните снимки във фейсбук от участниците, нещо, което поне за мен е много голямо...разочарование, недоразумение, и още...не знам как да го нарека. Значи да, след края на седмицата официално предполагам снимките ще са свършили и всеки може да публикува каквото и с когото си поиска, но смятам, че поне досега можеха да запазят мълчание. Вината си е моя, че отворих де що спойлер имаше, и видях...каквото видях, но наистина някак поне за известно време ми стана безинтересно да гледам. И предполагам няма да ги гледам на запис, когато съм на работа. Tired Значи ние тук ще се избием за едни спойлери, те необезпокоявани си се снимат по двойки, по тройки и се публикуват по профили, и на никой не му пука за това, ако не от тях, то поне от продукцията! Аз нямам спомен досега да е било така с друг ТВ Формат. Както казах, за Масътршеф се знаеше кой е победителя, но във фейса в коментари някой беше го пльоснал, а не бяха го коментирали участници, или пък самите участници да се изтипосват по разни фотографии някъде. Не знам, някак както казва Тони ми се уби тръпката. Единственото ми "успокоение" е, че никъде не прочетох
Скрит текст:
че Пламен или Радостина, или Венцислава са навън Grinning

Скрит текст:
Мери, тъкмо днес видях публикация на Радостина в Инстаграм. 😮🤗
.

Общи условия

Активация на акаунт