💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 275
  • 879
  •   1
Отговори
# 60
Именно!
Това е нагледно доказателство, колко трябва да се вярва на жълтите вестници - за излезли, победители и т.н.!

# 61
Дай да уточним първо коя е Анита и после ще гадаем кой е синът на Анита. 😃
https://show.blitz.bg/rialiti/igri-na-volyata-promeni-zhivota-na-uchastnichka
Първо - това е парцал, второ - ако направим литературен анализ на това, дето го цитираш и си задала отговор към него, има ли смисъл въобще да пълним темата с това нещо? Умственият капацитет на творците на подобни писаници, е отрицателно число...
"Направих си тест за интелигентност и съм много доволна! Резултатът е отрицателен." 😆

Aнита е участничката от прабългарите, която напусна Игри на волята.
Благодаря, че ме просветли! Айде сега кажи кой е сина ѝ и към какъв финал се е запътил. 🤔😂

# 62
  • Другата България
Именно!
Това е нагледно доказателство, колко трябва да се вярва на жълтите вестници - за излезли, победители и т.н.!
smile3521 newsm10
Затова и казах, че на тях не вярвам. Да си пишат, те пишат глупости общо взето.
Но снимките, снимките...  ooooh!
Значи според тях, според видяното на тях 6 участника със сигурност не са стигнали финал, и за още двама прочетох-осем, и за един знам от мой източник-девет. newsm78  Половината hahaha. Нищо де, любопитството уби котката.

Що се отнася до написаното във въпросната статия, не моята, а предната, за там какво правели на плажа и къде спали и т.н. Напълно допускам да има нещо подобно що се отнася до игрите. Четох някъде, че колумбийците с дни се подготвяли за снимането на една игра. Нашите снимали по три на ден... Sunglasses Mr. Green Предвид и това колко...нищо не ни показват от животът им в племето, от ежедневие, разговори и т.н., то това, че снимали по пет минути може и да не е чак толкова голяма лъжа. Силно се надявам някой да чете и нашите, и коментарите във фейса и ако изобщо има сезон две да си научат урока.
https://show.blitz.bg/rialiti/igri-na-volyata-promeni-zhivota-na-uchastnichka
Първо - това е парцал, второ - ако направим литературен анализ на това, дето го цитираш и си задала отговор към него, има ли смисъл въобще да пълним темата с това нещо? Умственият капацитет на творците на подобни писаници, е отрицателно число...
"Направих си тест за интелигентност и съм много доволна! Резултатът е отрицателен." 😆
hahaha Ми те повечето са такива, цитирах го като нагледен пример на това колко НЕ трябва да вярваме на жълтите "медии". Анализ не съм и мислила да правя, то какво да му анализираш?

# 63
Нещо в цялата драма на Йоана ми се струва пресолено. Прекъснала да учи, заради пари, видите ли, ама прекъснала от Нов български. Е..като нямаш пари, защо изобщо си почнала там?
Там не се ли влизаше без изпити? Имах съученици, които уж щяха да кандидатстват в НХА и от тях знам, че приемните изпити са сериозни.
      Абе човъркаше ме нещо за това девойче.Писах ви и преди,на годините на дъщеря ми е,от нашият град е,много позната ми се стори в лице.Пресолила е манджата/драмата,или тя или продукцията.Съвсем обикновенно девойче,не толкова зле финансово.
   В Нов български има изпити,тест,който можеш да държиш напр. във Видин,в изнесен офис на унито,ако си от Монтана или региона,да речем.

# 64
Тук се манифестира с това, че казаното в първата статия е от Евгений Дайнов, писал там по фейсбука си, пък той, Евгений, е един вид авторитет. Ама един хубаво го нарежда в коментарите "Ти нали оправи Трън, сега действай по други проекти"... Та и за този си имайте едно наум.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2019, 19:23 от Анонимен

# 65
За графичен дизайн едва ли се държи тест - по-скоро ги карат да рисуват нещо?

# 66
  • Испания
"Страхотно" участие на Анита в На кафе с Гала  тази сутрин - точно 54 секунди и отпуснаха!  

Лъжа! Отново.

# 67
Относно това дали да вярвам на "медии" или не си преценявам сама, без да се налага да ми се навират разни статии от още по-измислени медии. В потвърждение на казаното ще цитирам само част от нещо, което прочетох преди малко в блиц, също "много, ама много супердупер сериозна медия" Sunglasses
Цитат
След „Игри на волята”, които тя ще продължи да следи с голям интерес най-вече заради сина си, чието участие продължава, животът й ще продължи в обичайния си ритъм.
Най-голямото желание на Анита сега е синът й да успее да пребори обстоятелствата и най-вече вътрешните си бариери, и да стигне до финала
./show.blitz.bg
newsm78 Thinking Нека някой осветли невежата кой е синът на Анита, който продължава напред в състезанието?
Та дали били с чоропогащи или без гащи, все тая. На разни статиЙки не вярвам.
Въпреки че нощес ви четох, и това, на което вярвам са публикуваните снимки във фейсбук от участниците, нещо, което поне за мен е много голямо...разочарование, недоразумение, и още...не знам как да го нарека. Значи да, след края на седмицата официално предполагам снимките ще са свършили и всеки може да публикува каквото и с когото си поиска, но смятам, че поне досега можеха да запазят мълчание. Вината си е моя, че отворих де що спойлер имаше, и видях...каквото видях, но наистина някак поне за известно време ми стана безинтересно да гледам. И предполагам няма да ги гледам на запис, когато съм на работа. Tired Значи ние тук ще се избием за едни спойлери, те необезпокоявани си се снимат по двойки, по тройки и се публикуват по профили, и на никой не му пука за това, ако не от тях, то поне от продукцията! Аз нямам спомен досега да е било така с друг ТВ Формат. Както казах, за Масътршеф се знаеше кой е победителя, но във фейса в коментари някой беше го пльоснал, а не бяха го коментирали участници, или пък самите участници да се изтипосват по разни фотографии някъде. Не знам, някак както казва Тони ми се уби тръпката. Единственото ми "успокоение" е, че никъде не прочетох
Скрит текст:
че Пламен или Радостина, или Венцислава са навън Grinning

Никой не Ви "навира" статии и си оправете първо правописните грешки. Тогава се аргументирайте!

# 68
  • Другата България
Скрит текст:
Относно това дали да вярвам на "медии" или не си преценявам сама, без да се налага да ми се навират разни статии от още по-измислени медии. В потвърждение на казаното ще цитирам само част от нещо, което прочетох преди малко в блиц, също "много, ама много супердупер сериозна медия" Sunglasses
Цитат
След „Игри на волята”, които тя ще продължи да следи с голям интерес най-вече заради сина си, чието участие продължава, животът й ще продължи в обичайния си ритъм.
Най-голямото желание на Анита сега е синът й да успее да пребори обстоятелствата и най-вече вътрешните си бариери, и да стигне до финала
./show.blitz.bg
newsm78 Thinking Нека някой осветли невежата кой е синът на Анита, който продължава напред в състезанието?
Та дали били с чоропогащи или без гащи, все тая. На разни статиЙки не вярвам.
Въпреки че нощес ви четох, и това, на което вярвам са публикуваните снимки във фейсбук от участниците, нещо, което поне за мен е много голямо...разочарование, недоразумение, и още...не знам как да го нарека. Значи да, след края на седмицата официално предполагам снимките ще са свършили и всеки може да публикува каквото и с когото си поиска, но смятам, че поне досега можеха да запазят мълчание. Вината си е моя, че отворих де що спойлер имаше, и видях...каквото видях, но наистина някак поне за известно време ми стана безинтересно да гледам. И предполагам няма да ги гледам на запис, когато съм на работа. Tired Значи ние тук ще се избием за едни спойлери, те необезпокоявани си се снимат по двойки, по тройки и се публикуват по профили, и на никой не му пука за това, ако не от тях, то поне от продукцията! Аз нямам спомен досега да е било така с друг ТВ Формат. Както казах, за Масътршеф се знаеше кой е победителя, но във фейса в коментари някой беше го пльоснал, а не бяха го коментирали участници, или пък самите участници да се изтипосват по разни фотографии някъде. Не знам, някак както казва Тони ми се уби тръпката. Единственото ми "успокоение" е, че никъде не прочетох
Скрит текст:
че Пламен или Радостина, или Венцислава са навън Grinning
Никой не Ви "навира" статии и си оправете първо правописните грешки. Тогава се аргументирайте!
hahaha Joy doh Каза човекът, който написа това
Има много истини в статията, там където цитират видяното преди да започне предаването да се излъчва. Не знам кой нормален човек би повярвал, че там гладуват с дни????? Всичко е цирк, всички ядът и спят на хотел. Водят ги по плажа снимат какво снимат и обратно в хотела. Това е целия спектакъл😀
Виж сега, Атанасова ли си, каква ли си, изобщо няма да ти говоря на Вие, защото за мен си поредния провокатор, дошъл в темата да не казва нищо, а само да публикува разни жълтини, статии, линкове, снимки пропусна, но очаквам последващи включвания, и изобщо неща, с които да доказва на .../кого всъщност?/ колко предаването не става.  С "прясна" регистрация, специално за целта. Та Атанасова, в голяма заблуда си, ако си въобразяваш, че можеш да ми нареждаш какво да пиша, къде да го пиша и дали и как да се аргументирам. И пред кого. Нито "Вие"-то ти ще ме стресне, нито удивителните. Нито пък има какво да ти кажа за евтинията, която си публикувала. За правописните грешки пък да не отварям дума, всеки може да чете и преценява кой как пише, тук пишат интелигентни хора. А и темата /ако не си забелязала/ не е за правопис, ако искаш да демонстрираш "блестящия" си такъв има специални теми за целта, които разбираемо за краткия си престой във форума не си имала време да откриеш. Не е и за мен, така че това ще е първото ми и последно персонално обръщение към теб, следващите ти подобни коментари ще докладвам директно на модератор и хич няма да се занимавам с тролове и евтини провокации. Аман, човек да не си каже мнението, веднага се намира кой да му дава тон на мислене и писане! smile3513 ritnik

# 69
Не знам човек, който да не е издържал изпита за НБУ. Имам предвид, че таксите се знаят още като се записваш, като не е ти е по джоба има доста държавни ВУЗ-ове. Там не се влиза толкова лесно, ама пък е поне 3пъти по-евтино

# 70
  • София
Извън темата
Скрит текст:
- без да искам попаднах на обява, че за 20лв. публикуват постове по поръчка от 10-годишен профил в бг мамма. Нямам думи.
А по темата. Гласувах за "моите"  хора - прабългарите. Последователна съм, значи Sunglasses.
Ред е на славяните да отидат на плажа. Траките са си ОК в хижата.
Чакам с нетърпение играта.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2019, 20:08 от Sunny bunny

# 71
  • Испания
Извън темата - без да искам попаднах на обява, че за 20лв. публикуват постове по поръчка от 10-годишен профил в бг мамма. Нямам думи.

Напиши го в темата за въпроси към модераторите и администраторите:

https://www.bg-mamma.com/?topic=840351.msg39316733#new

# 72
  • Другата България
Извън темата - без да искам попаднах на обява, че за 20лв. публикуват постове по поръчка от 10-годишен профил в бг мамма. Нямам думи.
newsm78 Laughing Къде попадна на това нещо?
Голям смях. Да не е поредния трол? Thinking

П.П. Това е от 2016. Старо е. Мисля, че е коментирано. Peace

Последна редакция: пн, 16 сеп 2019, 19:30 от Merri_An

# 73
Гичето сигурно бесовете са я хванали, че не е при красивите..за жена, като нея това ще да е било голям удар.

Гичка в интерес на истината изглежда много по-добре без грим, във визитката така се беше намацотила с баданарката, че изглеждаше по-възрастна.

# 74
  • Испания
Sunny bunny, линкът, който си публикувала, не работи. Може би форумът го разпознава като СПАМ. Направи и скрийншот.

Да не забравите, че днес форматът започва в 20:00 българско време!

Последна редакция: пн, 16 сеп 2019, 19:26 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

Общи условия

Активация на акаунт