💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 304
  • 879
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Ами... Венцислава не изглежда добре.
Според кого?
И Венцислава не е на никой никаква...

# 421
Трябва да ти се обясня лично, защо смятам, че не изглежда добре?! Няма начин. Трудничко е за близки на участници в разни формати тук... Ами приемете, че тези хора са обикновени хора в очите на зрителите, а не скъпите ви близки и много голяма част от нас, зрителите, има вероятност да не ги смятат за красиви, съвършени, с прекрасни души. В случая говорим единствено за лице.

# 422
Аз пък намирам, че всички са красиви- млади, здрави. Това с красотата и хубостта е огромна територия за нещастие. От този комплекс в някои страни име по 30хил. Самоубийства годишно. По- хубави ли бяха Бояна и Амелия като се бяха намазали с грим и цепеха мрака? Насаждането на еталони за хубост прави много хора нещастни.

# 423
  • София
Аз още не мога да ги различавам коя коя е. Запомних само Марешка и близначките.

# 424
Здравейте, попаднах вчера случайно на това предаване и една от участничките си правеше кафе . Знаете ли каква марка е кафе машината ?

# 425
  • Испания
Илиян и Атанас са като бабите пред блока. Тъпите песни на близначките не са ми смешни.

# 426
  • София
Поне не са се депресирали.

# 427
  • Варна
Трябва да ти се обясня лично, защо смятам, че не изглежда добре?! Няма начин. Трудничко е за близки на участници в разни формати тук... Ами приемете, че тези хора са обикновени хора в очите на зрителите, а не скъпите ви близки и много голяма част от нас, зрителите, има вероятност да не ги смятат за красиви, съвършени, с прекрасни души. В случая говорим единствено за лице.
Изобщо не е нужно да ми се обясняваш лично. Въпросът беше риторичен. Определенията за красота са доста размити и индивидуални, ако не става дума за конкурс за красота. А това не е конкурс за красота...

# 428
"Рибни дарове" сигурно е софийски лаф - и Юлия от Женените го употреби...

# 429
Мен пък ме дразни Ана Мария с това пеене. В смисъл, ако съм там, ще ме дразни да ми цвили непрекъснато. И също не слушам чалга по никакъв начин.
Не казваме "рибни дарове" на морските дарове в София, с грешно впечатление остават хората.

# 430
Йоана на спа ли е дошла? Всички във визитките силни и издръжливи с сега 2ри ден не са яли много /междудругото си имат храна славяните и не знам какво се оплакват, видях салатки и риба, траките изобщо не се оплакваха/ Когато влизаш в такъв формат трябва да си наясно, че не всичко ще е цветя и рози. Да не говорим,че точно жените искаха Кавала да си получи яденето, а сега сигурно съжаляват.

# 431
И мен ме дразни. Аз и вчера го написах. Хубаво пее, обаче когато си реши започва и всички са длъжни да спрат и да слушат.

# 432
Йоана на спа ли е дошла? Всички във визитките силни и издръжливи с сега 2ри ден не са яли много /междудругото си имат храна славяните и не знам какво се оплакват, видях салатки и риба, траките изобщо не се оплакваха/ Когато влизаш в такъв формат трябва да си наясно, че не всичко ще е цветя и рози. Да не говорим,че точно жените искаха Кавала да си получи яденето, а сега сигурно съжаляват.
Тя се видя вече като част от елита и и мирише на село, а храната не достига за 40- те и кг. Боже. За съжаление съм се на слушала на истории за храна, които винаги са ме потрисали. Не разбирам защо хората така се вталяват за незначителни неща.

# 433
А Добрин до Ама Мария как се беше оцъклил, е така 😲 хах.

# 434
Близначките, освен, че ми приличат на сестрите на Пепеляшка, приличат и на ония двете от " Сватбата на най- добрия ми приятел"- глупавите шаферки.
Ох, тез натровиха ли се.

Общи условия

Активация на акаунт