💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 300
  • 879
  •   1
Отговори
# 435
Пламен все повече се отличава от прабългарските мъже. За тях жените трябва да им прислужват и да им готвят докато те ближат рани. Айде бе

# 436
Много са прости мъжете от отбора на прабългарите - особено Борсука, ама и някои от другите също. Не стига, ами се оядоха и не могат да излязат от тоалетната...

# 437
Ей, тая Йоана ненаяла се, не може едно хранене да пропусне, ако отиде на плажа не ми се мисли. Ще ходи да проси по къщите... Unamused

# 438
Йоана голяма заявка във визитката - трудно детство, работила, за да помага на майка си, нямала какво да губи... Накрая пристига и от вторият ден и’ мерИше на село, мрънка за морските деликатеси от луксозната вила и не спря да се мръщи.. дано я изгонят скоро, крайно антипатично детенце

Последна редакция: чт, 19 сеп 2019, 10:11 от VanillaPumpkin

# 439
Траките са в най-неравностойно положение - бяха в хижата сега на плажа, втора седмица глад и лишения..

# 440
Преяждането с морски дарове, често вкарва в тоалетната...

# 441
  • Испания
След като капитаните са жени, защо мъже носят знамената?

# 442
Никой нищо не казва за Гичка.... Мен ме забавлява много как я бъзикат и тя не зацепва 😂..... 
Хем уж е хубава, хем ми е много грозна... вие какво мислите?

# 443
Изобщо не смятам, че е грозна, изглежда и добродушна също така. С грим я гледам сега във вилата, без грим е 10 пъти по-хубава

# 444
Аз все още не проумявам защо Йоана е при красивите..Гичето е по-симпатична от нея..

# 445
Аз все още не проумявам защо Йоана е при красивите..Гичето е по-симпатична от нея..
С 40 кг няма как да е при силните, за умните не знам...

# 446
Леле Пламен ми е като супер герой, хвърчи по това трасе, браво!👏

# 447
  • Испания
Пламен е хала!

# 448
Еха!!! Пламен безкомпромисно изпъква сред всички.

# 449
Радостина ли метна елемента от кулата зад гърба си без да гледа и Илиян ли хлопна по главата?

Общи условия

Активация на акаунт