💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 306
  • 879
  •   1
Отговори
# 555
Като видях тези снимки, пак си помислих, че от определен ъгъл приличат на Гала. Не я харесвам като човек, но иначе е хубава жена.

# 556
  • София
Има глас момичето. Харесва ми, когато пее. Не ни излъчват всичко и не знаем дали не са я помоли да пее.
Разбира се, че са я помолили... изненадвам се как повечето дотук са абсолютно уверени, че тя изведнъж "е зинала и запяла"... Rolling Eyes
Пропуснала съм този епизод, но е напълно логично, ако не са я помолили, то поне да са решили да я "изпитат" и да видят колко е певица, че и оперна на всичко отгоре... Stuck Out Tongue Winking Eye
Обзалагам се, че са очаквали фиаско, но не го получиха!

И явно толкова се е изчалгарил манталитетът по тези географски ширини, че който пее класика се взима на подбив... Видя ми се нормално, че простакът Илиан приема за музика само гюбеци, но като чета и тук...... мамка му... Confused

# 557
  • Испания
Ами, това е положението, за съжаление.

# 558
Снимките са приключили  https://www.flagman.bg/article/196835

# 559
  • Пловдив
Тя не за първи път започва да пее и според мен е просто някакво желание да се направи на интересна. Еднакво би ме дразнила без значение дали пее опера, чалга или рок. Просто подобни демонстрации са неприятни.

# 560
  • София
Ако някой в живота е фермер и започне да дои крава е прието, но ако е певец и запее е демонстрация... пък и със сигурност от продукцията като са я приемали, са и казали да попее, за да даде малко цвят на скуката... двеста процента...

# 561
А ако е боксьор и започне да се боксира?

Не мога да повярвам, че продуцентите даже не са се сетили да махнат тоалетната, след като са се изнесли - направо ме изумяват...

# 562
Тя не за първи път започва да пее и според мен е просто някакво желание да се направи на интересна. Еднакво би ме дразнила без значение дали пее опера, чалга или рок. Просто подобни демонстрации са неприятни.
Абсолютно в един от епизодите я дадоха как от нищото запя народна песен. Изглеждаше толкова внезапно, че се сепнах. Мисля, че просто ей така спонтанно си запява ни в клин, ни в ръкав. И както вече повечето от нас обясниха - ние също не слушаме чалга, но не е нужно да го обясняваме това, за да не харесвам някой да ми пее когато на него му скимне. Все едно радио губи обхват от време на време и току се включи, и стресне околните съвсем неочаквано. И не, не се разбира, че са я помолили! Единствените, които биха се направили на много интелектуални, за да примират по пеенето на Ана Мария в тези там условия, с повод и без такъв, са Радостина (както и видяхме кооолко е впечатлена) и евентуално Соломон Обама - Александър.
Отстрани би изглежда точно толкова неуместно, като все едно аз, понеже смятам, че съм добра с маникюра, както си седим с разни хора, да им грабна ръцете и да почна да пиля.

# 563
Коалицията между петимата траки ми изглежда най-стабилен и ако обстоятелствата се стекат благоприятно при тях, може и да ги видим много напред в играта, защо не и на финал. Лично аз очаквам да ги поразмесят племената като понамалеят малко, примерно след 2 или 3 седмици, преди евентуално обединение.

# 564
  • Sunshine state
Всеки си има все пак вкус относно музиката и това, че някой не харесва чалга, не означава, че обича опера и обратното. Спорът е излишен. За мен например пеенето на Ана Мария е еднакво дразнещо като пеенето на Азис, примерно.

# 565
Реакцията на Добрин, просто безценно 😁
Има една картина "Иван Грозни и неговият син Иван", погледът никога няма да го забравя, та на Добата беше нещо подобно.
Ако спя и някой ми се разчурулика така, хич няма да оценя таланта му.

# 566
Абе хора, аз кога изпуснах идването на новия трол? Това на Ана-Мария чинката или чанката е?

За моя най-голяма изненада “красавците” са най-сплотени. Според мен като дойде време за сливане ще са преобладаваща маса.

# 567
  • Испания
Юлиян много прекалява.

# 568
Юлияне, гранд комплексар си

# 569
Смешен е тоя Юлиян! Точно в пети клас момчетата се държаха така, абсолютно инфантилно поведение. И е злобничък! Толко пък да го поевтинява това...

Общи условия

Активация на акаунт