💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 312
  • 879
  •   1
Отговори
# 570
Срами учителското име този Юлиан. А траките, особено близначките и Атанас са бижута.

# 571
то момичето чисти - “правила се на интересна”. Е*ати сопола...
Номинирали го веднъж и ще го помни цял живот. Дребна душица.

Йоана защо говори така, зъби ли са и’ вадели?

# 572
  • Испания
Хайде, пак угод няма. Много е зле Юлиян. Бетер свекърва!

Юлиян вече е на финала. Бил с висшО.

# 573
# 574
Този да не е в англо- американското училище? Там им преподава физкултура на английски. Знаете ли каква им е физкултурата- лекции що е волейбол. Правила. Не игра. Този се е смахнал от амбициозни майки с много пари и си е въобразил, че е нещо. Бил основал клуб- и аз си имам клуб на тези, които изповядват култа към мен...

# 575
  • София
Юлиан е абсолютен досадник и еманация на самовлюбения простак... той номинира Гичка със своите си аргументи и го намираше за нормално, но когато тя го номинира с нейните, той не можа да го понесе... и дълго ще го тресе тая драма... може и доживот... Joy

# 576
Леле майко! 😂 Една такава, завършила висше образование да гледа деца в детската градина, всеки път ми лиска вишуто си в лицето... Няма да казвам колко грамотно пише. Ще си спестя мнението. 😎
Но този Юлиян е такъв селски бек, че просто няма равен.

# 577
  • Испания
"Не искам да я губя" - Георгиос за Йоана. Всички от племето, явно, са негова собственост.

# 578
Срами им училището - да съм на тях ще се замисля искам лиго за учител.

# 579
Ама наистина е топ идиот тоя Юлиян ! Не харесвал Гичка , защото виждаш ли била го номинирала ?! Абе , кухарник такъв , в предаване си , в което независимо , че сте в едно племе , сте си конкуренция . Той какво очаква ?! Супер издухан тип с висшО образование Close

Последна редакция: чт, 19 сеп 2019, 21:25 от Деси Велева

# 580
Йоана защо говори така, зъби ли са и’ вадили?
😂😂😂😂😂
Ох, така се изхилих! Много е лигава! Аман от цифки в тоя формат. Един двама са читави от 24, ба си! Това е така и в живия живот, да знаете. Тук нЕма да се броим... 😁

Аргументите на Юлчо са на акъла на петокласник, както казах. Просто нямат нужда от коментар. Мухльо.

# 581
Този не е наред даскал. Как може да нарече Гичка държанка. Че жената е омъжена. Нещастник.
Той па цъфнал и вързал. Бил спасил 16 човека някъде четох, браво за това, ама... Казвам ви аз, тоз е някакъв мутант, не е лъвче, излага ми зодията, да не се зачита.((

# 582
Ауууу, голям досадник!
Без да вярвам особено в зодии след всичкото Аз! Аз! Аз! веднага мога да кажа, че е Лъв. Същата съм ама поне само вътрешно се надъхвам така, пред хора се въздържам 😂😂

Какво я е заял толкова тази Гичка, ако бяхме в 5 клас щях да кажа, че си пада по нея. Забила му нож в гърба Close

# 583
Да си изпереш гащите при чиниите.. Ох, мале.
Не знам кой е по тъп - Юлиян или Веселин.

# 584
  • Испания
Ама наистина е топ идиот тоя Юлиян ! Не харесвал Марешка , защото виждаш ли била го номинирала ?! Абе , кухарник такъв , в предаване си , в което независимо , че сте в едно племе , сте си конкуренция . Той какво очаква ?! Супер издухан тип с висшО образование Close

Марешка не може да го номинира, защото е от друго племе.

Общи условия

Активация на акаунт