💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 290
  • 879
  •   1
Отговори
# 615
  • Испания
и ще пръска тестостерон 😣

То пък един тестостерон...

# 616
Но сега нямаше значение дали Марешка ще номинира Тарзан. Ако имаше шанс да бъде номиниран, тогава можеше да даде гласа си за него, а като знае, че е все едно, може просто да гласува за който й е най-неприятен - защитникът на Йоана, който се пере над чиниите.

# 617
Марешка колкото и да говори е само на думи. Оправда се, че вота й не важи,но ако имаше принципи щеше да си номинира Кавала въпреки това.

# 618
Не е честно Амелия пак да е на пангара. Обаче пък толкова да ме дразнят Славяните, че съм за Гичето утре, плюс че ми е приятна.
Само как се обръща първото впечатление, от раз тя ми беше сред най-противните, а Йоана харесвах, а сега е обратното.

Много съм доволна за Траките. Мама Бастун и татко Бастун ме дразнят все повече.

# 619
Направо ме отказват да гледам този формат. Не ми се гледат женски дуели всяка седмица. Жените ще се сетят, че трябва да се обединят, но ще е вече късно. Мъжете се държат като ощипани госпожици когато някой се осмели да ги номинира. Глупаво вървят нещата общо взето.

# 620
Ех, как исках Йоана да беше там..
Обаче утре 2-те племена ще гледат битката на Амелия и Гичка. Стискам палци за Амелия-Мира.

# 621
Да ви кажа честно Гошо от Гърция ми е по-симпатичен от Бастун  Гастонов.

# 622
Всеки отбор си избира изкупителна жертва и тя няма да се промени, докато съответният човек не бъде елиминиран.
Обаче и Марешка се подложи, хем, се дразня, хем, осъзнавам, че е игра и трябва да лавираш. Въпрос на принципи е и човек с такива в подобна игра май няма да стигне далеч.
Само ме е яд, че искам и Гичка да натрие носа на сексиста, но искам и Амелия да се върне и май повече ме тегли към Амелия.
А, мъжете се напикават от страх да
 не идат на дуел.

# 623
Не е много умно Марешка да издаде, че се уговарят срещу него. За мен постъпката й е правилна. Видяхме в промото, че се опитват да формират коалиция.

# 624
  • София
Направо ме отказват да гледам този формат. Не ми се гледат женски дуели всяка седмица. Жените ще се сетят, че трябва да се обединят, но ще е вече късно. Мъжете се държат като ощипани госпожици когато някой се осмели да ги номинира. Глупаво вървят нещата общо взето.

Да,бе!  #Crazy 
Кви са тия мъже?!??? Абсолютни кифлоци... жените се държат далеч по-мъжки от тях...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 625
Да ви кажа честно Гошо от Гърция ми е по-симпатичен от Бастун  Гастонов.
И този не бил симпатичен (впрочем, познавали се с Юлиян от преди 7 години), но да, Гастонов е противен!

# 626
  • София
Радостина ни върна отново в 19 век, когато жените не са могли да избират или да бъдат избирани. Няма нужда да си споделя тийнейджърските трепети и да представя това тя какво мисли за Александър като мнение на целия отбор. Това не е личният ѝ дневник, а национален ефир.

# 627
На мен пък всички траки ми харесват и във всеки намирам по нещо положително. Харесват ми и като отбор как се държат и не мрънкат, духа им, шегите дори.
За двубоя не знам за кой да съм. Харесвам и двете момичета. Георгиус според мен се мъчи при славяните. Той е по-весел, майтапчия, щеше да се чувства по-добре при траките и щеше да се впише по-добре. Славяните не го разбират, там е единак пълен.
За утре просто не знам кой да избера. Щеше ми се да гледам Юлиян и Веселин в двубой , ама ...какво да се прави.

# 628
Не е много умно Марешка да издаде, че се уговарят срещу него. За мен постъпката й е правилна. Видяхме в промото, че се опитват да формират коалиция.
Абсолютно съм съгласна. При тези обстоятелства това беше правилното.
Обаче, ако стане така, че Амелия изгуби .. Тогава остават Марешка, Йоана и евентуално Томас - срещу Георгиос, Веселин и може би Бояна (понеже видяхме каква е лицемерка) .. Интересно ще ми е Март коя страна ще заеме.
Разбира се, ако Йоана не избере пак да е с Бояна и "Лидера".

# 629
Всеки си има все пак вкус относно музиката и това, че някой не харесва чалга, не означава, че обича опера и обратното. Спорът е излишен. За мен например пеенето на Ана Мария е еднакво дразнещо като пеенето на Азис, примерно.

Напълно съм съгласна с теб.

Само не разбрах защо си мисли, че е много умна като пее опера... Едното няма нищо общо с другото. Изглежда ми доста посредствена.

Общи условия

Активация на акаунт