💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 297
  • 879
  •   1
Отговори
# 630
Между другото Гастонов и Гастонова са чудна двойка, дори чисто визуално си подхождат. Да се вземат след формата и двамата са необвързани.

# 631
  • Пловдив
Кои са тези?

# 632
  • Испания
Той е по-весел, майтапчия

Познаваш ли го?

# 633

Александър и Радостина от траките.

# 634
Че в кое предаване са печилили жени последните години- ББ Женско царство си беше показателен пример- накрая дори останаха 3ма мъже. Просто жените си правят интриги, изяждат се помежду си, а мъжете се възползват от това и ги номинират. Честно казано ще съм тоооолкова изненадана, ако жените се съюзят, че само заради това ще продължа да го гледам, но докато това стане жените ще са малцинство и даже да се уговорят ще е късно.
А тази лисица Бояна просто... класически пример как се мазни на мъжете, а на тях окото няма да им мигне като я изгонят, ама а де... акъл да имаш, навреме да ти дойде, ама тя женската злоба си е пословична.

# 635
Бояна голяма лицемерка излезе, тя беше ли в коалиция с жените?
Гиоегиос не можа да повярва 😀 жалко, че Йоана я нямаше щеше да стане много интересно ако тя първа трябваше да номинира.
Траките ми харесват без сем. Гастанови 😀

# 636
  • София
Реторичен въпрос от страна на продукцията:

# 637
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬
не го познавам Кавалджията и дори не знаех за него преди нищо. Но в първия епизод при представянето му отделиха време и го забелязах. Да, има характер и обича да дава съвети, мнения и т.н. Но също така е одухотворен и с чувство за хумор. Аз така го прецених и това ми е мнението.
При траките, ако ги няма Гастонови нямаше да вземат доста битки. Александър се представи чудесно днес. Не се покрива, не се пази, както примерно при прабългарите--те са фактически без лидер изявен. Стоян беше преди, но даде назад и той.
Радостина похвали Добрин и винаги, когато някой нещо направи за отбора не пести суперлативи.

# 638
  • Испания
Попитах, защото писа какъв е.

# 639
Какви интриги, аз откакто е почнало предаването по-големи жени от мъжете не съм видяла.

# 640
  • София
Някой може ли да изброи участниците, на които не са показали визитка в пилотния епизод? На мен ми се струва, че всички имаха.

# 641
Реторичен въпрос от страна на продукцията:

И бо̀тур може да се употреби в случая...

# 642
Бояна е много подло и лицемерно същество.
Гошо е гръцко такова

# 643
Някой може ли да изброи участниците, на които не са показали визитка в пилотния епизод? На мен ми се струва, че всички имаха.
Аз се сещам за Роберта, Март (или аз не съм видяла), Бояна .. Дано не бъркам.

# 644
На Бояна май и’ я показаха визитката. Аз на Наско не помня да са давали

Общи условия

Активация на акаунт