💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 235
  • 879
  •   1
Отговори
# 660
  • Испания
За пореден път пиша: в имейлите скритият текст въобще не е скрит.

# 661
Тези кадри от промото ли ги взе?
Да не би да са от първия дуел?
Първия кадър е от промото.. а другите 2 са от първия епизод, съвсем в началото има кадри от различни игри.
Скрит текст:
Няма как да е от първия дуел, защото там отборите НЕ наблюдаваха битката. А в кадрите се вижда, че са там:)

Не съм видяла, че сте го коментирали.. Съжалявам.

# 662
Може ли линк към фб на Амелия?

# 663
  • Испания

Не съм видяла, че сте го коментирали.. Съжалявам.

Не в тази, а в друга тема. Ето пример:

# 664
  • София

(19.09.2019)

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този - с по-малък размер на видеото.

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 665
  • София
Функцията [спойлър] не работи на мобилно устройство? Аз влизам във форума от лаптоп и нямах представа как изглежда мобилното приложение.

# 666
  • София
Мисля, че Смайлис има предвид съобщенията за нов отговор, които получава в имейла си, без значение от какво устройство влиза.

# 667
  • Sunshine state
Гичка си е супер, не виждам какво иска вечно киселият Юлиян. Жалко, че тя не може да му отвърне подобаващо, защото не виждам кой друг би му мълчал. Пълен малоумник. Веско и той е същият, ама Амелия не му мълчи и го наака за гащите. 😂 И какво сега - отборът ще трябва да носи Йоана на гръб? Дано по-бързо да й се оправи ръката, че няма да им е лесно. За пореден път Траките ми правят добро впечатление - много земни и някак с лекота се справят със задачите си, а Добри, колкото и да е саможив и странен, има много голям принос в игрите, но някак остава все в сянка. Разочарована съм от номинациите и как уж се наговориха, а номинираха по различен начин жените, голяма простотия.
И сега време за мрънкане.. Не ми е интересно шоуто, гледам само, защото го започнах, а и заради някои от хората, с които си коментираме тук. Твърде нагласено, твърде дървено, няма динамика и напрежение. Както някой писа- като лоша китайска имитация на "Сървайвър"😆

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 03:07 от Pupitka

# 668
  • София
Браво на траките! Чудничък отбор, брей да не повярва човек. Simple Smile А и винаги ми е приятно да ги гледам. При прабългарите много тормозят жените и някак си има напрежение. Славяните пък не мога да ги понасям почти всичките и днес се видя за пореден път защо.
Бояна ме разочарова много (за 1234 път). Пореден пропуснат шанс за женска коалиция. Март и Томас са мишоци, особено Март. Амелия не мисля, че ще успее за втори път. А и едва ли ще е толкова мотивирана, като вижда, че не я харесват и че ще я гонят винаги нея. Преди имаше шанса да играе срещу посредствената феминистка Анита, ама сега мисля, че Гичка ще я отвее. Твърдо съм за Гичка утре (не че я харесвам).

Юлиян се изложи много с приказките си. Човека просто е идеален за 19 век. Не знам дали има жена или приятелка, интересно ми е какво ли мислят жените, които го познават за приказките, които ръси? Надявах се Пламен да се намеси и да поукроти малко тази гавра ама уви, само пусна някакъв лаф за мастиката. Георги и Стоян както винаги си мълчат (като Март и Томас при славяните). Между другото Юлиян направо си я подлага на психологически тормоз Гичка. Това неговото е нетърпимо. Бъзика я непрекъснато и то доста злобничко. А Роберта и Венцислава горките мълчат от страх да не ги погне и тях. Определено според мен в това племе се отнасят отвратително с жените. Интересно ми е какво ли ще коментира Юлиян ако Гичка се върне утре с победата.

Наско е голям зевзек. Кефи, хаха. Ами неслучайно траките записаха толкова победи или втори места. Когато в едно племе цари добра атмосфера дори и да не са кой знае колко силни играчи (повечето), то отбора ще върви напред.
Браво на Александър и на Добри Херкулеса. Simple Smile

# 669
  • София
Мисля, че Амелия ще победи. Мотивирана е и ще натрие носовете на нейното племе. Гичка не се справя в игрите, поне до този момент.

# 670
Аз ще наблюдавам специално на кого ще отделят повече време в епизода довечера. Миналия петък беше на отпадналия. 😜
Интересно дали ще запазят тенденцията. 😁
П. П. Какво се случва, ако двубоя е между мъж и жена? 🤔 Чисто физически мъжете винаги ще са с предимство.

# 671
  • Козлодуй
Въпроса е кой ви се иска да спечели и аз гласувах за Гичка защото трябва да се върне да дразни комплексара Simple Smile Иначе вярвам и аз че може би Амелия ще спечели доста е силна и борбена Simple Smile

# 672
Божке, как им помните имената... Аз още не мога. А и не ми е важно.
Искам пак Амалия да спечели.
Но ми струва, че ше оставят Гичето, за да гледаме как не се понасят с оня с виШУто.

# 673
Божке, как им помните имената... Аз още не мога. А и не ми е важно.
Искам пак Амалия да спечели.
Но ми струва, че ше оставят Гичето, за да гледаме как не се понасят с оня с виШУто.

Какво значи да оставят? За сценарий ли намекваш? То по-добре да махнат Гичето, че тогава да видим на Юлиян кой ще му е виновен

# 674
  • Испания
Скрит текст:
Функцията [спойлър] не работи на мобилно устройство? Аз влизам във форума от лаптоп и нямах представа как изглежда мобилното приложение.

Мисля, че Смайлис има предвид съобщенията за нов отговор, които получава в имейла си, без значение от какво устройство влиза.

Точно. Става въпрос за получените имейли, независимо дали се четат от мобилен или лаптоп.

Общи условия

Активация на акаунт