💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 197
  • 879
  •   1
Отговори
# 735
  • София
този с грима е мнооу тъп!

# 736
  • София
Започнаха коментарите за това кой колко бащи на децата си има. И начало даде Бояна, защото нея много я вълнуват правата на мъжете "на тази маса", тях ги било притеснило, че децата на Амелия имат различни бащи. Колко лошо възпитание трябва да имаш, за да започнеш да съдиш житейските избори на някого (и то под формата на племенен съвет), когото познаваш от по-малко от две седмици? Какво човешко падение.

# 737
Laughing Laughing Laughing
Да, убедена съм че някой отмъщава на Алекс с този аутфит, съчетан с безумните аксесоари, особено очилцата. Изглежда потресаващо и ми е толкова смешно, че нищо не чух от изявлението на Гичка. Другото смешно - Амелия Мира ... Гичка, колко е шарен този свят, какви имена, Боже мой. Тези двете, всъщност са най-хубавите жени във формата. Взимам си назад думите за хубостта на Бояна.

# 738
Също и онова с висенето на дърветата беше също еднополово.

Тогава такова беше условието, да са само жени.

Марешка малко преекспонира с историята си, дори ми се струва, че от продукцията нарочно я подтикват да говори за това.

Стискам палци на Амелия.

# 739
Че я няма Кали на масата, да й разкаже играта. Mr. Green
Сетих се на кого ми прилича визуално Бояна- Златка русата.
Алекс не ми харесва как е облечена днес.

# 740
Ееее, ама всеки път различни условия. Нахраниха траките, сега отборите агитки. Не ми стигаше вряскането на Алекс, ами сега и тези Tired Face

# 741
Ще ги изпотрепят с тия игри- херния най- малко. И стига ги е кълняла Алекс- победи ли и “ умри”- това са тежки думи, наистина може да ги убият с тези игри.

# 742
  • Пловдив
Отново 🤞🤞 за Амелия. Има страхотно тяло и много нежна визия. Не могат да и стъпят и на малкия пръст, дори тези които не са раждали.

# 743
Леле, представяте ли си да влачите тия кютуци и идиотите, дето са ви насадили на тия неща, да ви дават акъл отстрани! Това е нечовешко.
Да не говорим, че това е твърде тежка задача за жени, дето са по 50 кила. Безумие!
Юлиян пак се прояви... Тъпанар от класа!

# 744
  • София
Гичка е машина, на тази игра и много мъже ще се озорят.

# 745
  • Sunshine state
Игрите верно са безумни.. То не беше падания, неща по главите, а сега най-малкото някой плексит или ишиас ще им докарат с това мъкнене. Дано после им дадат отстъпка за космодиск от продукцията.. 🙄
И наистина как така прабългарите знаеха, че Амелия ще е опонентът на Гичка?!

# 746
Не обичам силови игри. Не са интересни за гледане. Дано в бъдеще вкарат повече логически и тактически игри. Както и такива за баланс и концентрация.

# 747
Този даскал по физкултура дали така се побарва пред учениците си? Долна работа...Извинете, но много грозно и с тия плитки гащенца...

# 748
Отвратителна игра за жени, потресена съм.
Кой облече така Алекс, кой🤣😂🤣

# 749
  • София
Леле, представяте ли си да влачите тия кютуци и идиотите, дето са ви насадили на тия неща, да ви дават акъл отстрани! Това е нечовешко.
Да не говорим, че това е твърде тежка задача за жени, дето са по 50 кила. Безумие!
Юлиян пак се прояви... Тъпанар от класа!
Тъкмо това идвах да напиша. Weary Ужасен е.

Общи условия

Активация на акаунт