🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 2

• 29 437
  • 795
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Хванах се за вашия коментар, беше последен просто, иначе умерен Simple Smile исках да допълня, че според мен са използвали дубльори за снимането на клиповете. Имаше несъответствие между фигурата на розата в уликите и на сцената. Както и в интервюто на Звездев той каза, че уликите са на база интервю с  редактор и са станали на бързо, т.е. струва ми се, че не са имали дълъг снимачен ден. Също така каза, че се е срещал само 5-6 пъти, за да се стигне до участието и реализацията, което съвсем ме наведи на мисълта, че не са им губили времето с правенето на клипчетата с уликите със самите участници. Иначе аз нямах предположения кой кой е, докато гледах предаването. Та ми е много интересно да ви чета. Много ми допадна логиката на Ники Кънчев за филма "Шивачки".
Да, така е. За това завърших с "ама знам ли пък" Grinning Но ето примерно Мария Илиева пък даде предложение за Анелия, тя малко или много е запозната. Както и да е, не го казах това обобщено за всички, които не се досещат, понякога не ме бива в изказванията Hug И накрая да се окаже, че не е никаква Алисия Grinning

# 181

Ненчо Балабанов на 99.9%

# 182
Принцесата е Алисия - сигурна съм на 100процента, само тя слага едно такова ммм след "угаждам".
И особенно като изпя Хейййй , просто не мога да сбъркам този глас. И винаги думи които завършват на "А" им слага едно много тихо "Х" отзад Grinning
И мяткането на пръстите и самите ръце даже ми се струва, че съм го виждала в много нейни клипове.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 02:08 от sivomishle

# 183
За сега най-трудни за разгадаване са Рицарят и Розата.

# 184
За пиленцето също съм сигурна, че е Дивна.
Тя стартира много малка и Миро от Каризма направи най-големият и хит.
" трудно се отказвам, почнах на 14, още тук съм - отбелязвам." Обожава и Beyonce и Jay Z и даже мисля, че и го е споменавала в интервюта, както и мисля, че кучето и се казва Джей Зи🔝

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 02:10 от sivomishle

# 185
14.09.
Бикът - Филип Аврамов
Рицарят - Деян Донков
Розата - Есил Дюран
Принцесата - Алисия
Кукерът - Ненчо Балабанов
Паунът - Иван Звездев
Пилето - Дивна
Лъвът - Албена Михова

21.09.
Шапката -
Пчелата -
Коконата -
Бухалът -
Шотландецът -
Гарванът -
Пеперудата -
Звездата -

Wink

# 186
14.09.
Бикът - Филип Аврамов
Рицарят - Деян Донков
Розата - Есил Дюран
Принцесата - Алисия
Кукерът - Ненчо Балабанов
Паунът - Иван Звездев
Пилето - Дивна
Лъвът - Албена Михова

21.09.
Шапката -
Пчелата -
Коконата -
Бухалът -
Шотландецът -
Гарванът -
Пеперудата -
Звездата -

Wink

+1 и аз така ги виждам
(само за рицаря още нямам идея)

# 187
  • София
Защо Албена Михова би отговорила " Не точно" на въпроса за X фактор?

# 188
За уловка и размисъл, за да не дава категоричен отговор "не".

# 189
  • Viena
Къде се е излъчвано още това предаване?

# 190
  • Испания

Корея, Америка и Германия

# 191
# 192

Корея, Америка и Германия

Извинете ако спамя и вече е казано, но искам да допълня, че Люси Дяковска е участвала в Маскирания певец/ Германия. Аз лично много се изненадах. Simple Smile

# 193
  • Viena
Аз гледах малко от немският формат, добри са... и жестоки костюми имат.

# 194
Деян Донков май не е висок, колкото Рицаря. Захари Бахаров отговаря на височина, освен това "за народа" може да означава, че е играл в Народния театър, а че сега го прави за "цялата нация" да означава, че води Националната лотария. ( което намирам за тъпо така формулирано). Единственото е, че не знаем дали може да пее. Плачков не знам колко е висок. Възможно и той да е.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 15:59 от precious*

Общи условия

Активация на акаунт