🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 2

• 29 460
  • 795
  •   1
Отговори
# 255
  • SF
Не разбрахте ли, че няма никакво значение къде е бил всеки един от нарочените за реални хора под маските в деня на шоуто, с изключение на Иван Звездев, който със сигурност е трябвало да бъде наличен под костюма.
Под всеки един друг костюм, който не се разкри в съответната вечер, може да бъде сложен танцьор например с близко до определената за костюма в шоуто известна личност телосложение. Записите на гласовете, някой спомена, че са правени предварително защото било трудно с маска да се извади чист звук на живо. Дори визитките без да ги гледам повторно мисля, че са правени с гласовете на 2 или 3 души. За шоуто е необходимо просто в съответната вечер, човека който ще бъде разкрит да е наличен. Другите защо да бият път, имат си ангажименти, записали са песента предварително, дори отговора на въпроса вероятно, а и тъкмо ще има чуденки как някой е на участие ама и в шоуто едновремено.. еми не е Simple Smile Въпреки това, шоуто е приятно и да си вгорчава човек настроението с въпроси дали е нагласено нещо, жури, въпроси, снимки просто не си струва. Simple Smile

Е ти изкарваш това шоу пълна лъжа и измама. Какъв е смисълът да разпознавам някой, който не участва. По тази логика зад маската на Розата може и аз да съм. Имам равни шансове с Алисия, Емилия, Стефан Илчев и Лили Иванова. Не може такива шменти капели. "Разпознайте актьора, но още не сме намислили кого да облечем в този костюм. За момента сме сложили в него чистачката на шоуто." Другия път, ако я боли корем и не се чувства добре, ще го облече Алекс снахата на Бебо жената, но ако и тя не може, Кремена ще си го облече да види как е в него. Но ние да разпознаваме.
Много сте мнителни и подозрителни. Ясно е, че всички шоа са нагласени, че предварително се знаят победителите, ама чак пък толкова.
Сега остава да кажа, че коментарите на панела са били записани предварително и са ги монтирали в живото предаване, защото съм видяла Гала в магазина по същото време.

# 256
Не разбрахте ли, че няма никакво значение къде е бил всеки един от нарочените за реални хора под маските в деня на шоуто, с изключение на Иван Звездев, който със сигурност е трябвало да бъде наличен под костюма.
Под всеки един друг костюм, който не се разкри в съответната вечер, може да бъде сложен танцьор например с близко до определената за костюма в шоуто известна личност телосложение. Записите на гласовете, някой спомена, че са правени предварително защото било трудно с маска да се извади чист звук на живо. Дори визитките без да ги гледам повторно мисля, че са правени с гласовете на 2 или 3 души. За шоуто е необходимо просто в съответната вечер, човека който ще бъде разкрит да е наличен. Другите защо да бият път, имат си ангажименти, записали са песента предварително, дори отговора на въпроса вероятно, а и тъкмо ще има чуденки как някой е на участие ама и в шоуто едновремено.. еми не е Simple Smile Въпреки това, шоуто е приятно и да си вгорчава човек настроението с въпроси дали е нагласено нещо, жури, въпроси, снимки просто не си струва. Simple Smile

Е ти изкарваш това шоу пълна лъжа и измама. Какъв е смисълът да разпознавам някой, който не участва. По тази логика зад маската на Розата може и аз да съм. Имам равни шансове с Алисия, Емилия, Стефан Илчев и Лили Иванова. Не може такива шменти капели. "Разпознайте актьора, но още не сме намислили кого да облечем в този костюм. За момента сме сложили в него чистачката на шоуто." Другия път, ако я боли корем и не се чувства добре, ще го облече Алекс снахата на Бебо жената, но ако и тя не може, Кремена ще си го облече да види как е в него. Но ние да разпознаваме.
Много сте мнителни и подозрителни. Ясно е, че всички шоа са нагласени, че предварително се знаят победителите, ама чак пък толкова.
Сега остава да кажа, че коментарите на панела са били записани предварително и са ги монтирали в живото предаване, защото съм видяла Гала в магазина по същото време.

Нищо такова не е казано от мен. Ти ако така го разбираш не мога да те убеждавам.

# 257
  • SF
Е, добре, извинявай тогава.

# 258
На мен друго ми е интересно. Къде се снима предаването и как влизат участниците без да ги види никой, там има публика, охрана, гримьори, прз таен вход ли влизат, сигурно се срещат един с друг, не вярвам за всеки да има отделна съблекалня.
Това ме гложди мен 😀

# 259
  • SF
Да, през таен вход. Всеки си има собствена гримьорна и охрана.
Защо не вярваш за всеки да има отделна съблекалня?

# 260
  • Испания
Иван Звездев го обясни в интервюто /по-напред дадох линк/: движат се с маски и извън сцената, влизат и излизат през таен вход/изход. Всеки има отделна гримьорна /всъщност не ги гримират, а там се обличат/, имат отделна охрана.

# 261
А, ясно, това съм го пропуснала. А знаете ли къде се снима или е тайна мястото.

Не се съмнявам, явно трябва да е добре оборудвано и голямо.
Аз не търся конспирации 😀 просто са ми интересни детайлите.

# 262
  • SF
По принцип, на концерти, дори и когато не са тайни участниците, не се събличат в една гримьорна.

# 263
  • софия
А, ясно, това съм го пропуснала. А знаете ли къде се снима или е тайна мястото.
Прилича ми на сцената и залата на Капките. Тя е след Метро по Цариградско.

# 264
Скрит текст:
Скрит текст:
Под всеки един друг костюм, който не се разкри в съответната вечер, може да бъде сложен танцьор например с близко до определената за костюма в шоуто известна личност телосложение. Записите на гласовете, някой спомена, че са правени предварително защото било трудно с маска да се извади чист звук на живо. Дори визитките без да ги гледам повторно мисля, че са правени с гласовете на 2 или 3 души. За шоуто е необходимо просто в съответната вечер, човека който ще бъде разкрит да е наличен. Другите защо да бият път, имат си ангажименти, записали са песента предварително, дори отговора на въпроса вероятно, а и тъкмо ще има чуденки как някой е на участие ама и в шоуто едновремено.. еми не е Simple Smile Въпреки това, шоуто е приятно и да си вгорчава човек настроението с въпроси дали е нагласено нещо, жури, въпроси, снимки просто не си струва. Simple Smile[\spoiler]
Много ми се иска да не е така както казваш. Честно казано не ми се вярва Халваджян да плюе на професионализма си по този начин. А ти всъщност знаеш че е така или само предполагаш? Защото има голяма разлика.
[\spoiler]
Естествено, че няма как да знам такива неща. Просто допускам, че е възможно, на база всичко коментирано тук и видяно досега..
Аха, ясно. Мерси. Значи само предполагаш, но затова пък с увереност и категоричност. Simple Smile Не, че не е възможно, но не и от Халваджиян. Виж от продуценти като Тупарев и опосумите по-може да се очаква.

# 265
  • Испания
Е… вече видяхме част от маските, но това, разбира се, не е всичко - очакват ни още осем! 🎭

Гледайте тази събота от 20.00 часа предстоящите нови изпълнения.

Пеперудата

Коконата

Звездата

# 266
Нямам търпение! Тези ми се струва, че ще са по-засукани. Sunglasses

# 267
Тези са по-грознички. На пръв поглед овцата, пардон - коконата е Дамата, а звездата е Тото, ама просто ей така предполагам заради костюмите Simple Smile

# 268
Още от началото на шоуто ми мина мисълта, че Маги може да се крие в някой от костюмите. Да, звучи откачено, но би било напълно в негов стил. Sunglasses

# 269
Защо не, нали това е идеята.

На мен лъвът ми заприлича на него, преди да го представят. Сега съм почти сигурна, че е Албена Михова.

Общи условия

Активация на акаунт