🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 2

• 29 466
  • 795
  •   1
Отговори
# 285
  • Viena
Трябваше да го направят като оригинала, всичко на запис.Сега вече дедективите почти знаят кой, кой е и ще се правят 13 седмици на ощипани.

# 286
  • Пловдив
Гледам тук много категорични твърдения кой кой е. Не знам от къде сте толкова уверени, аз нямам идея изобщо кои са. Вярно, чета предположенията, но не мога да кажа дали са верни или не.

# 287
Не мисля, че е Славка Калчева. Има логика, но гласът й е много по-мек, направо си говори меко, поне по това, което съм чувала.

# 288
От клипа съм само сигурна за гласовете на Филип и за Ненчо. Но за втория си бях сигурна и преди това. Много типичен е и гласа и поведението. Рицаря и аз вече доста клоня към Донков. За другите не съм сигурна. А Розата продължава да ми е мътна.

# 289
  • ГО
Сега гледах пак Розата. Не мога да кажа, че ми е познат гласът. Уликите са валидни и за Славка Калчева и за Есил Дюран. Рози, планети, шивачки...

# 290
Според мен Прея и Ваня Щерева са доста по-едри от Розата, а тази песен, която Розата изпя, Ваня Щерева никога не може да я изпее така.
Гласът и ми се струва странно познат, но не мога да кажа още от къде.
Имам усещането, че това не са реалните гласове или поне на Лъва и Рицаря са ми много неестествени.

# 291
На мен на Рицаря изключително много ми прилича на гласа на Донков, но не знам. Мисля си все пак, че е той.

# 292
Защо да не може Ваня Щерева да изпее добре, тези песни са избрани от самите участници и са имали цялото време на света преди старта на шоуто да се подготвят добре. Не е като капките по една седмица на песен.
Всичко е въпрос на време и мн. репетиции.

# 293
Щерева няма такъв глас, да ме прощава...

# 294
  • Viena
Нито такава фигура...

# 295
  • Sofia
Розата може ли да е Александра Раева?!
Не знам доколко уликите съвпадат... Като по-млада се е занимавала с рисуване и дизайн, дали е шила нямам идея.
Какво мислите?

# 296
Розата може ли да е Александра Раева?!
Не знам доколко уликите съвпадат... Като по-млада се е занимавала с рисуване и дизайн, дали е шила нямам идея.
Какво мислите?
Тя не роди ли скоро или се бъркам?

# 297
  • Sofia
Роди.
Сетих се и за Галя от Сатен,беше танцьорка при Слави,после се отдели и записа няколко песни,занимаваше се и с мода...

# 298
  • Варна
Не очаквам да има много "продукти" на Слави, те са от БТВ. (бяха)
Номинирам Бербатов за Рицаря, тия дни вървеше новината, че се оттегля от футбола. Музиката за фон беше "My way" на Синатра.
Не знам защо очаквам доста хора от ВИП Брадъра ... всички сезони.
За Бика първото ми усещане беше за Гъмов, но той е роден на 01.08.1974.

# 299
  • Sofia
Гъмов е нисък.

Общи условия

Активация на акаунт