🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 2

• 29 432
  • 795
  •   1
Отговори
# 150
  • Далечният изток
Преслава е мноооого по-слаба. Розата има ясно изразен ханш и бутове, каквито Преслава няма.
Пилето е Дивна за мен. И аз се чудих дали наистина е толкова слабичка и мъничка, но гласът е нейният на 100%.
Албена Михова е Лъвът.

# 151
  • Пловдив
Винаги може да се пъхнат подплънки и да направят някой по-окръглен. Виж, по-слаб няма как да го направят.

# 152
Преслава е мноооого по-слаба. Розата има ясно изразен ханш и бутове, каквито Преслава няма.
Пилето е Дивна за мен. И аз се чудих дали наистина е толкова слабичка и мъничка, но гласът е нейният на 100%.
Албена Михова е Лъвът.

Аз лично не съм гледала телосложението, освен височината естествено. Костюми са и не знам какво представляват.

# 153
Розата трябва да е Есил Дюран. Има филм за нея сниман от телевизия пайнер, който се казва  "Аз съм роза, но имам и бодли"

# 154
  • Русе
И кой мислите, че е Карамазов, защото сега на 21.09 има представление и според тези, които участва в предаването трябва да е някой от тези, които пяха на 14.09?

Според мен Рицарят е Карамазов - почти съм убедена.

# 155
  • Далечният изток
То наистина Есил остана като разнищим всички улики. Все до нея водят, но аз пак заради тялото си мисля, че по-скоро не е тя. И гласът сякаш не е нейния...

Карамазов май не е толкова висок, а такава стойка пък - абсурд.

# 156
Розата трябва да е Есил Дюран. Има филм за нея сниман от телевизия пайнер, който се казва  "Аз съм роза, но имам и бодли"

Розата няма начин да е професионална певица мн. бързо забравяте какво каза когато панела я попита ясен и точен въпрос: "Роза занимаваш ли се професионално с пеене?"..(сега в момента) И тя какво отговори : "Някога и съм се опитвала и това да правя" (някога в минало свършено време) дали Есил или Преслава или още по малко Стефан Илчев биха дали този отговор ,да обяснявам ли, че всички те  се занимават професионално с пеене в момента..

# 157
  • Русе

Карамазов май не е толкова висок, а такава стойка пък - абсурд.

О, висок е, и още как. Видях го на живо края на август и се изненадах.
За лъва залагам на Гери-Никол.
Пилето мислех, че може да е Преслава, но като ви чета за Дивна ми се струва все по-вероятно.
За мен бикът е Фицата.
Кукерът може да е Ненчо - роден е в Котел. Малко късокрак ми идва за него, но може да е от костюма.

# 158
  • Далечният изток
Еми аз пак на София Джамджиева си държа тогава, не е певица, но е пяла. Само дето Розата каза, че сега е много известна... и шиенето...
Но пък нейния глас.

Карамазов е висок около 185 см. Рицарят е 192 см.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2019, 17:08 от AIDA_N

# 159
Аз вече успях да го гледам три пъти цялото предаване и ми е леко странно как така панела се запънаха толкова на принцесата. Аз дето чалга съм слушала само като малка, веднага я познах, както и половината потребителки от тук също бързо я разпознаха. Ама знам ли пък..

# 160
Като слушах повторно изпълненията все повече ми звучи Рицаря на Деян Донков. Защо го отхвърлихте?

# 161
Еми аз пак на София Джамджиева си държа тогава, не е певица, но е пяла. Само дето Розата каза, че сега е много известна... и шиенето...
Но пък нейния глас.

Карамазов е висок около 185 см. Рицарят е 192 см.

София Джамджиева е също толкова абсурдно да е Розата първо за да си се опитвал да се занимаваш професионално с музика като каза Розата трябва да имаш издадена поне е една собствена песен и видеоклип към нея а такова нещо никога не е правила тя. Никъде в мрежата няма песен или участие на София Джамджиева само песни от реалити формати за пеене което въобще не се брои. А и шиенето аз съм сигурен, че София Джамджиева едва ли може да направи и един подгав. В шоуто " Пееш или лъжеш" сменяше безуспешно памперси като свой талант?!...

# 162
  • Испания
А и шиенето аз съм сигурен, че София Джамджиева едва ли може да направи и един подгав.

Със сигурност.

# 163
А какъв е регламентът с уликите и въпросите? Могат ли да подвеждат, да не казват истината? Защото няколко пъти журито, така де - панелът Grinning каза "А може да е фалшива улика".

# 164
Людмила Сланева - Принцесата
Само като я чух как говорих и се сетих за визитката на Принцесата (беше при Гала днес). Все си мисля, че визитките са много подвеждащи.
https://www.youtube.com/watch?v=EI3cB0Mta_g
не знам дали пасва като височина и къде живее и къде е родена, но ми направи впечетление, че визитка и започва с думите "Аз съм принцесата - принцесата в това шоу. Това е роля и така е по сценарий"
което си мисля, че не трябва всичко да се тълкува директно. Може да е на 20мин от софия пеш - демек много близо - или със самолет - демек Пловдив.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2019, 17:55 от Александия

Общи условия

Активация на акаунт