🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 2

• 29 436
  • 795
  •   1
Отговори
# 165
Краката й май не са така тънички като на принцесата.

# 166
  • Испания
От Тетевен е.

# 167
Краката й май не са така тънички като на принцесата.
Нещо се зарибих да я разкрия Rolling Eyes
Гледах пак песента и ми се струва на едно място се виждат доста добре и хич не са толкова тънки, колкото ги видях в събота по време на предаването. На визитката си личи, че са супер слаби, но на самото изпълнение май хич не са. През цялото време си държи краката един пред друг. Все пак според мене те малко го играят "Като две капки вода", само че в обратния вариант - да не приличат на себе си. Малко актьорска игра вкарват.  Пауна го играеше нахакан- а Иван Звездев е всичко друго, но не и нахакан/наежен.

# 168
А какъв е регламентът с уликите и въпросите? Могат ли да подвеждат, да не казват истината? Защото няколко пъти журито, така де - панелът Grinning каза "А може да е фалшива улика".

Не могат да подвеждат могат само да отговарят завоалирано (не с ясен отговор) като Кукерът ( Ненчо Балабанов) направи защото  ако беше отговорил директно на въпроса  на Панела дали е добър имитатор на Б.Б. всичко щеше да стане ясно на мига. А той мн. умно каза, че се е опитвал да го имитира, така нито подвежда или лъже Панела директно нито пък казва цялата истина!

# 169
Люси е от Тетевен, а до там са 100 км. и самолет не каца. Не ми се вярва да е тя.

# 170
 това със самолето го казах малко на шега Simple Smile все пак ще е интересно да разбереме кой кой е Simple Smile

# 171
  • España
Розата трябва да е Есил Дюран. Има филм за нея сниман от телевизия пайнер, който се казва  "Аз съм роза, но имам и бодли"

Розата няма начин да е професионална певица мн. бързо забравяте какво каза когато панела я попита ясен и точен въпрос: "Роза занимаваш ли се професионално с пеене?"..(сега в момента) И тя какво отговори : "Някога и съм се опитвала и това да правя" (някога в минало свършено време) дали Есил или Преслава или още по малко Стефан Илчев биха дали този отговор ,да обяснявам ли, че всички те  се занимават професионално с пеене в момента..

Честно казано, не ми допада особено идейният замисъл на предаването,но за “ развлечение в събота вечер “ ,бива ! Някои маски ми въздействат някак внезапно готик стряскащо ...като на “ Принцесата”,примерно... или на “Рицарят”, който си е жив “Predator” ....Със звездите на родния шоубизнес ( или както там се нарича) от последните години не съм много наясно,нооооо...”Розата “ ,ако не е Милена Славова,която евентуално драстично да е отслабнала, само Роберта би могла да изпее по този начин песен на Фреди 😉! А и,доколкото знам,Роберта сега е вокален педагог .

# 172
Роберта и сега прави нови песни скоро промотора новата:

"Прераждане" - новата песен на рок певицата Роберта, написана от композиторката Вида Пиронкова

Освен това нито отбира от шиене нито е 1,70см.

# 173
  • España
Добре,съгласих се за Роберта 😉! Но този глас .... това рок -звучене....ако не е ,а очевидно не е , на Милена или Роберта...то за друг не се сещам ....

# 174
Добре,съгласих се за Роберта 😉! Но този глас .... това рок -звучене....ако не е ,а очевидно не е , на Милена или Роберта...то за друг не се сещам ....

По рано в темата съм написал и доказал на 99.9% с предостатъчно аргументи кой се крие под маската на Розата....

# 175
  • Испания
Ето кои ще са следващите осем /промо за следващата събота/:

https://www.facebook.com/maskiraniatpevec/videos/2270961223012761/

Шапката, Пчелата, Коконата, Бухалът, Шотландецът, Гарванът, Пеперудата, Звездата

# 176
Деян Донков както и Карамазов не са 192 см.
Лъвът е Албена Михова - чуйте и изпълненията от Капките, а и е от Варна.

# 177
  • Sofia
Чета ви и често някой пише, как така не са разпознали Алисия. Аз например и идея нямам какъв й е гласът, има хора, които наистина не са запознати и журито ми се струва точно от тези незапознатите с творчеството на поп фолк изпълнителите...
Аз вече успях да го гледам три пъти цялото предаване и ми е леко странно как така панела се запънаха толкова на принцесата. Аз дето чалга съм слушала само като малка, веднага я познах, както и половината потребителки от тук също бързо я разпознаха. Ама знам ли пък..

# 178
Да, така е. За това завърших с "ама знам ли пък" Grinning Но ето примерно Мария Илиева пък даде предложение за Анелия, тя малко или много е запозната. Както и да е, не го казах това обобщено за всички, които не се досещат, понякога не ме бива в изказванията Hug И накрая да се окаже, че не е никаква Алисия Grinning

# 179
А кукера кой е?

Общи условия

Активация на акаунт