🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 2

• 29 456
  • 795
  •   1
Отговори
# 240
Смятам, че това вторачване в ръста до сантиметър, ще ни подведе. Едва ли е чак толкова прецизно, по-скоро е +/- 5 см.
Също и за участията в събота вечер.

# 241

Зависи каква роля изпълнява в постановката Деян Донков ако не е главна или основана може да бъде заместен без проблем за даденото представление без да бъде променено името в афиша! При толкова хора участващи на сцената винаги може да бъде възпрепятстван даден артист и затова си има резервен вариант винаги. Може някой да се разболее или друг проблем да се получи постановката няма как да се отмени при толкова продадени билети и обявен афиш особено в Народния.Това, че името на Деян Донков е изписано в афиша не е никаква гаранция че е участвал в конкретното представление.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2019, 22:18 от никола петров

# 242
Не разбрахте ли, че няма никакво значение къде е бил всеки един от нарочените за реални хора под маските в деня на шоуто, с изключение на Иван Звездев, който със сигурност е трябвало да бъде наличен под костюма.
Под всеки един друг костюм, който не се разкри в съответната вечер, може да бъде сложен танцьор например с близко до определената за костюма в шоуто известна личност телосложение. Записите на гласовете, някой спомена, че са правени предварително защото било трудно с маска да се извади чист звук на живо. Дори визитките без да ги гледам повторно мисля, че са правени с гласовете на 2 или 3 души. За шоуто е необходимо просто в съответната вечер, човека който ще бъде разкрит да е наличен. Другите защо да бият път, имат си ангажименти, записали са песента предварително, дори отговора на въпроса вероятно, а и тъкмо ще има чуденки как някой е на участие ама и в шоуто едновремено.. еми не е Simple Smile Въпреки това, шоуто е приятно и да си вгорчава човек настроението с въпроси дали е нагласено нещо, жури, въпроси, снимки просто не си струва. Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 сеп 2019, 11:36 от Stаrk

# 243
И аз си мислех за дубльори, но според мен няма да е никак честно спрямо нас, защото по какво остава да ги познаем щом и на визитките и на живо не са истинските - по някакви измислени (незнайно от кой реплики): имам бодли - еми и аз имам, живея на собствена планета - еми всеки си живее в свой собствен свят...
Единственото, което мога да кажа със 100% сигурност е че рицаря не е певец 😉

# 244
Не разбрахте ли, че няма никакво значение къде е бил всеки един от нарочените за реални хора под маските в деня на шоуто, с изключение на Иван Звездев, който със сигурност е трябвало да бъде наличен под костюма.
Под всеки един друг костюм, който не се разкри в съответната вечер, може да бъде сложен танцьор например с близко до определената за костюма в шоуто известна личност телосложение. Записите на гласовете, някой спомена, че са правени предварително защото било трудно с маска да се извади чист звук на живо. Дори визитките без да ги гледам повторно мисля, че са правени с гласовете на 2 или 3 души. За шоуто е необходимо просто в съответната вечер, човека който ще бъде разкрит да е наличен. Другите защо да бият път, имат си ангажименти, записали са песента предварително, дори отговора на въпроса вероятно, а и тъкмо ще има чуденки как някой е на участие ама и в шоуто едновремено.. еми не е Simple Smile Въпреки това, шоуто е приятно и да си вгорчава човек настроението с въпроси дали е нагласено нещо, жури, въпроси, снимки просто не си струва. Simple Smile

И те как ще знаят кой точно ще бъде разкрит ?

# 245
а ти как знаеш кой е получил най-малък зрителски вот?

# 246
Е чак пък толкоз нагласено да е не ми се вярва , не че не е възможно естествено.

# 247
  • DE
Не харесвам побългаряването. Как така ще слагат дубльори, нали целта е да се познае този под маската. Понякога издават дори неволен жест с микрофона характерен за даден изпълнител.
Също така, ако са на запис е много нередно. Това е шоу за изпълнение на живо.
Изпълнениета в другите формати са наслада за гледане и слушане, всичко е много на ниво. Музиката е на живо и озвучаването е качествено.
Правят и дуети което също е много интересно.

Като има и с един маскиран и един не.

# 248
Скрит текст:
Под всеки един друг костюм, който не се разкри в съответната вечер, може да бъде сложен танцьор например с близко до определената за костюма в шоуто известна личност телосложение. Записите на гласовете, някой спомена, че са правени предварително защото било трудно с маска да се извади чист звук на живо. Дори визитките без да ги гледам повторно мисля, че са правени с гласовете на 2 или 3 души. За шоуто е необходимо просто в съответната вечер, човека който ще бъде разкрит да е наличен. Другите защо да бият път, имат си ангажименти, записали са песента предварително, дори отговора на въпроса вероятно, а и тъкмо ще има чуденки как някой е на участие ама и в шоуто едновремено.. еми не е Simple Smile Въпреки това, шоуто е приятно и да си вгорчава човек настроението с въпроси дали е нагласено нещо, жури, въпроси, снимки просто не си струва. Simple Smile[\spoiler]
Много ми се иска да не е така както казваш. Честно казано не ми се вярва Халваджян да плюе на професионализма си по този начин. А ти всъщност знаеш че е така или само предполагаш? Защото има голяма разлика.

# 249
И аз по- назад изразих подобно предположение, явно има хора, които си мислим и този вариант.

# 250
Е да, ние българите сме си мнителни по рождение и виждаме конспирация във всичко. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 251
Така е, спор няма! Grinning
Ох, нямам търпение за събота вече.

# 252
Скрит текст:
Под всеки един друг костюм, който не се разкри в съответната вечер, може да бъде сложен танцьор например с близко до определената за костюма в шоуто известна личност телосложение. Записите на гласовете, някой спомена, че са правени предварително защото било трудно с маска да се извади чист звук на живо. Дори визитките без да ги гледам повторно мисля, че са правени с гласовете на 2 или 3 души. За шоуто е необходимо просто в съответната вечер, човека който ще бъде разкрит да е наличен. Другите защо да бият път, имат си ангажименти, записали са песента предварително, дори отговора на въпроса вероятно, а и тъкмо ще има чуденки как някой е на участие ама и в шоуто едновремено.. еми не е Simple Smile Въпреки това, шоуто е приятно и да си вгорчава човек настроението с въпроси дали е нагласено нещо, жури, въпроси, снимки просто не си струва. Simple Smile[\spoiler]
Много ми се иска да не е така както казваш. Честно казано не ми се вярва Халваджян да плюе на професионализма си по този начин. А ти всъщност знаеш че е така или само предполагаш? Защото има голяма разлика.
Естествено, че няма как да знам такива неща. Просто допускам, че е възможно, на база всичко коментирано тук и видяно досега..

# 253
Алисия, която съм убедена, че е принцесата държи микрофона по много специфичен начин и прави едни движения, типични само за нея, които знам и без да съм голяма фенка на чалга индустрията. Тя си беше на лайфа, според мен не са дубльори. Но колко е предването, просто в този час те трябва да са там, след и преди това могат да си имат участия в деня.

# 254
  • тук, на мястото си
При всички случаи  Халваджиян  не би допуснал това под маските да има други хора особено на първо предаване. На 21.09. пак ще си бъдат действителните участници. По-нататък може да допусне дубльори, знам ли.
За Рицаря - може да е  Борислав Захариев, мисля че би могъл да се справи с песен на Синатра. Не знам колко е висок,  малко има за него писано,  не знам и доколко може да отговори на представянето.
За Розата продължавам да съм на едно мнение с Ники Кънчев и я свързвам с филма, но там са 5-6 актриси с роли на шивачки, коя от тях може да е, не знам. Може и Буковска да е.

Общи условия

Активация на акаунт