Под всеки един друг костюм, който не се разкри в съответната вечер, може да бъде сложен танцьор например с близко до определената за костюма в шоуто известна личност телосложение. Записите на гласовете, някой спомена, че са правени предварително защото било трудно с маска да се извади чист звук на живо. Дори визитките без да ги гледам повторно мисля, че са правени с гласовете на 2 или 3 души. За шоуто е необходимо просто в съответната вечер, човека който ще бъде разкрит да е наличен. Другите защо да бият път, имат си ангажименти, записали са песента предварително, дори отговора на въпроса вероятно, а и тъкмо ще има чуденки как някой е на участие ама и в шоуто едновремено.. еми не е
Въпреки това, шоуто е приятно и да си вгорчава човек настроението с въпроси дали е нагласено нещо, жури, въпроси, снимки просто не си струва. 
Е ти изкарваш това шоу пълна лъжа и измама. Какъв е смисълът да разпознавам някой, който не участва. По тази логика зад маската на Розата може и аз да съм. Имам равни шансове с Алисия, Емилия, Стефан Илчев и Лили Иванова. Не може такива шменти капели. "Разпознайте актьора, но още не сме намислили кого да облечем в този костюм. За момента сме сложили в него чистачката на шоуто." Другия път, ако я боли корем и не се чувства добре, ще го облече Алекс снахата на Бебо жената, но ако и тя не може, Кремена ще си го облече да види как е в него. Но ние да разпознаваме.
Много сте мнителни и подозрителни. Ясно е, че всички шоа са нагласени, че предварително се знаят победителите, ама чак пък толкова.
Сега остава да кажа, че коментарите на панела са били записани предварително и са ги монтирали в живото предаване, защото съм видяла Гала в магазина по същото време.