🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 2

• 29 466
  • 795
  •   1
Отговори
# 270
Със сигурност не беше сред първите осем участника.

# 271
Повечето от новите маски, са стряскащо грозни!

"Коконата" е овцЪ!
Ако не бях прочела, че е "кокона"...

# 272
  • SF
Сетихте ли се за някой пеещ сървайвър, освен Джина Стоева?

# 273
  • Испания
Целокупният народ се побърка. Щом и Дир.бг се включи...

Участва ли Тита в "Маскираният певец"?

https://life.dir.bg/shou/uchastva-li-tita-v-maskiraniyat-pevets

https://www.instagram.com/p/B2g4I69H66z/?utm_source=ig_embed& … tm_campaign=dlfix

# 274
Много се изписа за това, че може би Дивна е Пилето. Днес гледах едно повторение на "Комиците", в което тя участваше. Специално й за гледах краката и да ви кажа, много приличаха на пилешките - едри (доколкото може да се употреби за тези солетки Simple Smile) прасци и по-тънки бедра. Та... май тя ще да е Пилето.

# 275
Здравейте, вижте на какво попаднах:
 https://m.youtube.com/watch?v=AOUUerVbMF4&t=92s
.
Моя милост, разпозна само Фицата и Ненчо. Бога ми, Принцесата звучи на 99% като Гери-Никол. Даже тая мисъл ми мина още при гледането на шоуто. Абе идиотска работа..ясно е, че не е тя де.
Първо си помислих, че Рицарят е Асен Блатечки, но очевидно нито на ръст, нито на телосложение го докарва. Естествено, и аз си помислих, че е Донков, заради походката..но после реших да си припомня как пееше в Капките. Потърсих песен, в която пее сравнително ниско - при имитацията на Миро. Иии мда....колкото и голям любимец да ми е, човекът не го бива, особено много,  в пеенето. А тук гласът е не просто баритон, но и поошлайфан (на този етап така ми се струва). Мислех и за Димо Алексиев (най-малкото, че е бил на щат в Народния) и да...и него го чух (пее песен на Графа). Същата история. За сметка на това, прослушах Веселин Плачков как говори, тъй като го бях мяркала само на постери и определено ми се струва, че е неговият тембър.
Тая Роза, тая Роза. От клипчето горе виждате, че жената си е с нисък глас и при говорене. Отпада Стефан Илчев.
Не знам защо, но на моменти ми се стори, че е на Силвия Петрова, понеже тя има лека дрезгавина в гласа си..но пък телосложението - нищо общо. Освен да е Ваня Щерева...
За Лъвът вече е ясно, че е мъж . Гласът му ми е много познат, но изобщо не мога да се сетя откъде.
Пилето и аз мисля, че е Дивна.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 15:58 от 4everYoung

# 276
Лъвът според мен не е мъж, не е и Тита, а е Албена Михова. По пеенето си пролича.

# 277
  • Испания
Здравейте, вижте на какво попаднах

И се регистрира, за да ни "светнеш"?

# 278
Ваня Щерева е висока, 178 я дават навсякъде, изобщо не ми се вярва да е тя. Розата я дадоха 170, ама на мен ми се струва по-ниска.

# 279
  • Испания
Маги - в БГ Радио и по Нова.

# 280
Божееее, това с гласовете е жестоко Grinning Благодаря! Розата е възможно да е Прея, а и доста е отслабнала, така че напълно е възможно. Гласът е нейният. Лошото е, че убедеността ми за Алисия и Принцесата леко се изпари с тоя глас Grinning

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 10:56 от Аmbrоsiа

# 281
Тъй като си правим ретроспекции на първите ни асоциации по време на предаването, преди дискусията тук, аз да си кажа, че освен за Алисия и Розата за никого другиго нямах никаква представа Simple Smile А за Ненчо и Фицата никакъв шанс някога да се присетя, защото тв шоа не гледам и не съм така в час като вас. Визитката на Звездев беше добра улика, но и за него не сгрях. В представянето на Розата си направих препратка към "Малкият принц" ,  а не и за тв Планета Joy

# 282
  • SF
Когато показват видеото с подсказките, докато започна да ги разгадавам, детективският панел се включва да бърборят техните предположения и моите отиват на кино. Simple Smile Искам да кажа, че нямам време да се проявя като много прозорлива. Освен това има известни, които на мене не са ми известни. Не бих разпознала фолк изпълнители. А и те много си приличат в тела и като истории. Всички са слаби, поддържани, а в миналото не им е било лесно и не са от София. Но аз не знаех от къде е Алисия, например.

# 283
По гласовете - Бикът - Филип Аврамов, Рицарят - Деян Донков и Кукерът - Ненчо Балабанов, това е. Другите - мъгла и тъмнина Grinning Гласът на Розата много прилича на този на Прея, но търсих и не знам да е била шивачка, а и кога - тя е 94 набор. Отделно от това все още си се занимава с музика и не го връзвам.

# 284
Гласът на Лъва е модулиран още. Това не е чистияю. Абдолютно е въьможно ако е жена.
Пилето е дивна 100%.
Алисия е принцесата. Пак е пипан още. Гласа но има едно нейно маниерчене.
А тая Роза колко познат глас имааа леле. Трябва да се разровя, но просто знам, че го знам, но не се сещам. 🤔🤔

Едит: Сетих се. Славка Калчева? [urlhttps://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/byala_roza_ot_gospoda-229815.html][/url]. И гласа е такъв дрезгав гшедах някакви интервюта. А жената не е искала да е певица звършила е за шивачка. 😁😁😁

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 10:10 от Ivy23

Общи условия

Активация на акаунт