Спечелете Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster и преоткрийте младостта на кожата си!

• 14 971
  • 645
  •   1
Отговори
# 150
Сега съм на 33г, от 15годишна започнах да се грижа за кожата си. С всяка изминала година добавям нов продукт/процедура. Добре е за момента, в търсене съм на нов крем и от написаното в публикацията, мисля че този бустер ще е чудесен за текущите нужди на кожата ми!

# 151
Около 17 годишна. Почувствах нужда от почистване и овлажняване на кожата. Сега тя ми се отблагодарява.

# 152
Много късно - почти на 40, но с подходящи продукти се надявам да наваксам донякъде.

# 153
Късно, след 40 год. възраст. Започнах с околоочен крем.

# 154
Към днешна дата смятам, че започнах да се грижа за кожата на лицето си доста по-късно, отколкото трябва, на около 35 годишна възраст.

# 155
  • Сливен
Още от тийнейджърска възраст се грижа за кожата си, като ползвах продукти за смесен тип кожа.След 30 започнах да добавям и околоочен крем,анти-ейдж и други продукти ,които са подходящи за моята кожа.

# 156
Конкретно не помня, някъде през студентските ми години, започнах да ходя на козметичка за почистване, постепно почнах и домашната грижа за кожата, включване на други процедури, в зависимост от нуждите на кожата.

# 157
около 30 - те години.

# 158
На 18 години започнах да използвам кремове за лице.

# 159
Със суха и светла кожа съм. Започнах да се грижа за нея още на 20 годишна възраст с хидратиращи кремове. След 35 започнах анти ейдж.

# 160
Още в ученическа възраст - около 15 годишна, когато имах доста пъпки по ллицето и започнах да използвам подходящи продукти.

# 161
Започнах да се грижа за кожата си на 18 год. когато забелязах че се омазняваше и беше предразположена към акне. Сега на по- зряла възраст започнах да обръщам повече внимание: почистване, хидратация, а след години и подмладяващи

# 162
На 14 години, защото почна да ми се появява акне.

# 163
  • София
Започнах да се грижа за кожата около 20 годишна възраст и грижата ми се отплаща. Към настоящият момент съм на 40 годни без бръчки и отпуснат контур.

# 164
На около 20 започнах с кремове за проблемна и кожа с акне, на 30 започнах хидратиращи и леки анти-ейдж продукти

Общи условия

Активация на акаунт