Спечелете Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster и преоткрийте младостта на кожата си!

• 14 963
  • 645
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Започнах от 25 годишна възраст, по-скоро като прищявка, но сега редовно използвам козметика. С удоволствие бих изпробвала новият крем.

# 346
  • Samokov
На около 25, като до този момент само я почистват добре.

# 347
На каква възраст започнахте да се грижите за кожата на лицето си и защо?
Още не се грижа с нищо за кожата си, а към над 35 години. Може би ми трябва вече нещо против бръчки, но не съм го решила Simple Smile

# 348
Активно да се грижа за кожата на лицето/а за мен е неразделна от грижата за шия и деколте/
започнах около 20-та си  годишнина.
Неволята тогава ме накара да започна с грижите, но сега, от позицията на времето, съм благодарна Smile

# 349
  • София
Започнах да полагам грижи за кожата на лицето си още в тийнейджърска възраст. Нямах много проблемна кожа, но ми харесваше да измия вечерно време лицето си с измиващ гел (по това време беше рядкост да се намери). След тази възраст, усещах как кожата ми се опъва след къпане и явно се нуждаех от нещо хидратиращо, т.е. до 35 годишната си възраст се мажех ежедневно с хидратиращ крем. Сега, 35 +, забелязах, че се появяват бръчици около очите, устата - нормалните неща. И заедно с хидратацията, започнах да употребявам и окоолочен крем, подхранващ крем. През уикенда се позволявам и маски за лице - почистваща, против бръчки (зависи от състоянието на кожата).

# 350
  • софия
Започнах да се грижа за кожата си към 35-тата си година.

# 351
Може би малко късно започнах, за съжаление, около 19-20-годишна, след първото ми посещение при дерматолог, който ми изписа подходяща грижа за кожата.

# 352
Аз може би на 22-23. Попадна ми мостра на крем в едно списание и много ми хареса.

# 353
От тийн годините започнах с почистващи продукти за лице, след това и крем за лице. Последните 1-2 години се появиха и фини бръчици около очите и се замислих за някакъв продукт в тази насока. Бих опитала различни марки, за да видя кой продукт ще е подходящ за мен.

# 354
  • софия

Отговорете до 6 октомври на първия ни въпрос, за да се включите в томболата с награди.
Pushpin На каква възраст започнахте да се грижите за кожата на лицето си и защо?

На 7 октомври ще публикуваме и втория въпрос за участие, а на 11 октомври петима от вас ще спечелят Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster!
Ще има ли нов въпрос?
Кога ще бъдат публикувани спечелилите от томболата с първия въпрос?

# 355
Грижа се от 12-13 годишна, заради проблеми с акне.

# 356
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За кожата си се грижа от 18-годишна, защото винаги е била много суха, не дехидратирана, а бедна на липиди.

# 357
  • София
От тийнейджър се грижа за кожата си, но по-сериозно започнах около 30-та ми година. Реших, че е време да съм по- сериозна, предвди цифрата. Simple Smile)

# 358
На около 25 години, но нямах много информация... мажех се с каквото и да е,... но се мажех редовно.Blush

# 359
Не помня, някъде от ученичка се грижа за кожата си, да е почистена и подхранена. Сега това се е превърнало в мой навик.

Общи условия

Активация на акаунт