Спечелете Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster и преоткрийте младостта на кожата си!

• 14 965
  • 645
  •   1
Отговори
# 405
Спрямо нуждата на моята кожа и избирам изпитани марки.

# 406
Имам предпочитания към среден клас марки и избирам по съотношение качество/цена. Търся да има активни антиейдж съставки, да е подходящ за моя тип кожа, да попива, да хидратира и да не прави кир ефект. Обикновено редувам марки, за да не привиква кожата. Много обичам комплекти - дневен, нощен и околоочен крем, също и серуми.

# 407
Имам марки, на които се доверявам. Също така зависи как продукта ще се отрази на кожата ми. Приветствам практиката на козметичните компании да предоставят тестери или безплатни рекламни продукти в малки размери, за да може ние клиентите да изпробваме продукта и да преценим дали е подходящ за нашата кожа.   

# 408
  • Варна
Препоръки от приятелки и с пробване от тестер.

# 409
  • София
Спрямо нуждите на моята кожа и по препоръки от форума БГ-Мама Peace

# 410
Честно казано, на принципа проба-грешка.

# 411
Задължително ползвам първо тестери и ако ми допадне продукта го купувам

# 412
Съобразявам анти-ейдж продуктите с типа на своята кожа, чета допълнително за действието на съставките им и в други, не-рекламни източници, издирвам ревюта и коментари на реални потребители.

# 413
Чета ревюта, говоря с приятелки

# 414
Избирам спрямо възрастта ми и колкото си може да е с повече натурални съставки.

# 415
Чета ревюта и пробвам тестери.

# 416
На първо място гледам дали продуктът е подходящ за моя тип кожа и възраст. След това чета ревюта и мнения

# 417
Първо чета ревюта за тях, след това като съм набелязала няколко си взимам тестери и след това си закупувам избрания продукт.

# 418
Избирам след като чета коментари.

# 419
Избирам антиейдж продукти за лицето според: марката, на която се доверявам.

Общи условия

Активация на акаунт