Откраднат живот: Кръвни връзки 🎬 тема 88

• 28 251
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
аргхх, мдам
дето, Пенев ще и налети Simple Smile))

а този Петмезов дали няма да се окаже гей? Simple Smile
Мдааа, и бивше гадже на Табаков 😆😁

# 121
Най-шокиращо ще е ако е дъщеря на Врабчев. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 122
  • Там,където се събуждам щастлива.
Нора може да се окаже дъщеря на Генадиев. Да е имал забежка с жена, която Генадиева ще разпознае на снимката.

# 123
Петре от два сезона няма ново дете.

# 124
Най-шокиращо ще е ако е дъщеря на Врабчев. Stuck Out Tongue Winking Eye
По принцип това беше и моето предположение. Врабчев твърде често говори напоследък за бебета. Но щом Генадиева ще разпознава снимки, по-вероятно да е някой около нея.

# 125
Петре от два сезона няма ново дете.

Хахаха падам Joy Току виж се сдобил с поредната щерка Joy

# 126
Малко взе да се поизтърква сюжета с незаконните деца/ неизвестните роднини. Как пък баш все в тяхната болница става така Grinning
И аз ще падна, ако се окаже дете не Петре, сценаристите вече за мезе ще ни вземат Grinning

# 127
Традициите са, за да се спазват 😆

Но не мисля, че ще е на Пешко, много щерки ще му станат.

# 128
  • София
Аз залагам на дете на Генадиев. И ще дотърчи цялата рода от чужбина.

# 129
Ако знаех какво ще се случва около Нора и че толкова ще се залага с кого ще бъде свързана, щях една анкета да пусна. Grinning И аз мисля, че може да се окаже на Генадиев. Дете на Пешко вече ще е пълна подигравка с образа му. Галя ще изкука. Joy

# 130
Аз пък не я представям като дете на Генадиев.
Всъщност, въобще нямам предположение с кога и в каква роднинска връзка ще я вкарат.

Но ми се струва доста малка за дъщеря Генадиев. То вярно, че актрисата играе по-възрастна героиня, но все пак си е младичка.
По-правдоподобно ми се струва, ако той е имал друго дете, тази история да е била от миналото му, с Евгения не са могли да имат деца 10 години.
А и някак не виждам много драма да е негова дъщеря, той е починал, Калин и Сашко ще имат грижи покрай болестта на Евгения. Няма нужда още да наслагват там.
По-вероятно ми се струва да я свържат с действащ персонаж, но с кого наистина нямам идея.

# 131
  • Ню Йорк
Драмите на Зорница ужасно взеха да ми писват, като прибавим и неубедителната игра на Диана и на мен ми стана драматично и объркано. Историята с Марио е изтъркана и няма какво да я чоплят повече. Историята с бебето беше отвратителна, обърнаха го като пазаруване на "черен петък", това е дете а не стока, драги сценаристи Rage
С Табаков е много някак насила. Най-добрия вариант - една специализацийка за докторката в чужбина и да я върнат след 2 сезона с гадже от женски род Wink  И без това с тая прическа все това ми минава през главата. Може пък да е толкова объркана постоянно, защото не е намерила себе си още Wink
Сега пък новодошлата и тя рода на някой ще се окаже. То не че в България не сме си все роднини, ама чак пък толкова.

# 132
А нужно ли е да е някоя незнайна дъщеря на някой от героите? Айде да е някоя племенница за разнообразие 😂

Принцесо, много ти се иска, ама няма 🤣

# 133
  • София
В На Кафе днес ще излъчат интервю с Емил Марков - темата ще е за сериалите в живота ни 😂😂😂

# 134
Анонс:
Цитат
Цонев подготвя заминаването си за Германия, а Кръстева не е щастлива от този факт. Каква ще е мисията му там, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

През това време Зорница отива при Галя и Захариев и го моли да се обади в Дома и да й уреди да види Диана. Как ще реагира Захариев и кой още иска да види бебето?Разкрити кръвни връзки и тайни от миналото в „Откраднат живот“ – тази седмица по NOVA

Междувременно Марио предупреждава Нора, че не иска в болницата да се знае, че те имат лични отношения. Дали тя ще изложи на показ връзката им и какви последици ще има това, гледайте в „Откраднат живот: Кръвни връзки“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Общи условия

Активация на акаунт