Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 5

• 45 576
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Valeriya Valcheva аз бях с пълна чашка В.. избрах кръгли висок профил, защото искам да се забелязват 😁 мога да ти пратя снимки, за да се убедиш че нито стоят като топки, нито приличам на фолкпевица.. нека не се прави тази асоциация с този тип импланти 😉

# 511
Както казах това са думи и на двамата лекари. В моя случай явно са щели да седят кръглите изкуствено, което не значи че при други ще е така. Тук лекаря преценява. Нека тези с кръгли не се чувстват засегнати. Не случайно е излязло като нарицателно, явно понякога е възможен този Дефект.

# 512
Valeriya Valcheva аз бях с пълна чашка В.. избрах кръгли висок профил, защото искам да се забелязват 😁 мога да ти пратя снимки, за да се убедиш че нито стоят като топки, нито приличам на фолкпевица.. нека не се прави тази асоциация с този тип импланти 😉
Благодаря ти!
 МНОГО МОЛЯ никой да не се убижда от това че съм цитирала избрания от мен лекар ,че ми стана неудобно .Аз съм чашка -А хахаха... ще видим какво ще стане в крайна сметка..... мисля че вече са ги поръчали мойте капковидни  звезди 😆😆😆😆

# 513
При увисване 3 степен не е удачно да се слагат анатомични. Също така трябва да са среден профил и за най добър резултат И повдигане. Аз бях така и доктора ми обясни, че това е най удачно за естествен резултат. При мен визуално изглеждат анатомични, защото няма фул горен полюс, като легна си се разстилат като естествени 😂😂 с пълно Б бях. Сега съм с пълно С

# 514
https://youtu.be/vNzthvTq0tk
Искам такива 😍😍😍 да станат мойте

# 515
Много точна преценка има Стоянов, изключителна. И на мен ми ги направи точно както му обясних, макар да беше по трудно заради повдигането. Като каже, че нещо не може, значи не може. И като каже, че ще стане ги прави точно така.

# 516
Има ли някоя дама или познавате ли такива, които са с импланти Мотива от по-дълго време? И според вас Мотива или Ментор са по-добри и надеждни? Някои лекари предпочитат и предлагат предимно Мотива, някои работят само с Ментор...Къде има повече рискове? Мотива са по-гладки, това означала ли, че рискът от КК при тях е по-голям? А Ментор са предимно текстурирани, особено анатомичните. Нали тях ги отхвърлят поради по-високия риск от развитие  на едроклетъчен лимфом, рак, който засяга имунната система, но се развива в гърдата, има доста писано по този въпрос. Не искам да стряскам никой, но всеки трябва да е запознат и с рисковете според мен, когато се подлага на такава операция, освен с плюсовете на хубавия бюст.
Няма да се плашим, но и аз съм се замисляла за текстурираните имланти дали не крият по-големи рискове относно разни образувания. На политекс, който за момента съм избрала са доста грапави, чак като ги пипнах си помислих ''това няма ли да започне да се рони''. За новите модели на мотива ергономични докторите с който съм ги коментирала се изказват доста положително, добре, лесно се  се приемали от тялото и на пипане са едни по гладички, като копринени, но др.Кънев не ми препоръча да съм с кръгли спрямо анатомията ми.

# 517
Dete2 с теб май сме близки р-ри и cc ,но различни доктори другия месец ще сменяме снимки за резултат 😉

# 518
Dete2 последно на Mesmo ли се спрях те, защото те се водят най-гладките от всички от това, което гледах по таблиците и каталога с описание. Бях се притеснила да не ми е сложил текструрирани, заради скандала с лимфома покрай Алерган, но уви не са.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 21:39 от Петя Танева 604618

# 519
Dete2 с теб май сме близки р-ри и cc ,но различни доктори другия месец ще сменяме снимки за резултат 😉
Да сме живи и здрави ще обменяме, че аз доста се притеснявам усещам, че започва и на съня да ми влияе. Но ти си в по-изгодна позиция, нямаш увисване с нулев старт ли беше? При Стоянов ще си до колкото си спомням какви импланти избра? Дамата от видеото наистина е с добър резултат.

# 520
Dete2 последно на Mesmo ли се спрях те, защото те се водят най-гладките от всички от това, което гледах по таблиците и каталога с описание. Бях се притеснила да не ми е сложил текструрирани, заради скандала с лимфона покрай Алерган, но уви не са.
Да Петя, на Polytech Mesmo , харева ми резултата при теб, това че са мекички, но те май са с текструрна повърхност, не са гладки, поне от това което аз разбрах. На място пипах тях, на ментор и мотива ергономичните и да ти кажа MESMO бяха най-грапави

# 521
Да сме живи и здрави ще обменяме, че аз доста се притеснявам усещам, че започва и на съня да ми влияе. Но ти си в по-изгодна позиция, нямаш увисване с нулев старт ли беше? При Стоянов ще си до колкото си спомням какви импланти избра? Дамата от видеото наистина е с добър резултат.
330 cc Mentor ами с чашка А съм сега гръдната ми е около 77 см
100 пъти съм го гледала това клипче 🤣🤣🤣

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 09:22 от Valeriya Valcheva 643995

# 522
Valeriya Valcheva,  във възможно най-добр ите ръце си . Докторът , който си избрала е номер 1, а клиниката е невероятна. Всичко вътре от операционни до обзавеждане е последно поколение. Желая ти успех !

# 523
Моите изобщо не стоят, като топки. Топки стават и с анатомичните, ако е нулев стартът.
Ако е удобно пусни някоя снимка тук или на лично,и какви размери са,че искам да си сравнявам!

# 524
Valeriya Valcheva,  във възможно най-добр ите ръце си . Докторът , който си избрала е номер 1, а клиниката е невероятна. Всичко вътре от операционни до обзавеждане е последно поколение. Желая ти успех !
Много ти благодаря,много се вълнувам,чакам с нетърпение 19.11.

Общи условия

Активация на акаунт