Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 5

• 45 568
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Момичета незнам защо толкова се на плашихте с този едро клетъчен рак. С вашите притеснения плашите и другите момичета питай те си лекарите. Имплантите които го причиняват са спрени от производство отнет е лиценза на производителя и те не са били само грапави те са били вълнообразни от вътрешната страна и на това се дължи развиването на болестта. Стига вече тук сме се събрали да се радваме не да си всяваме страх.Като ви е страх не си слагайте после има да мислите за това.

# 526
Момичета незнам защо толкова се на плашихте с този едро клетъчен рак. С вашите притеснения плашите и другите момичета питай те си лекарите. Имплантите които го причиняват са спрени от производство отнет е лиценза на производителя и те не са били само грапави те са били вълнообразни от вътрешната страна и на това се дължи развиването на болестта. Стига вече тук сме се събрали да се радваме не да си всяваме страх.Като ви е страх не си слагайте после има да мислите за това.
mims, ми то всеки с притесненията си, нали все пак за това е форума. А на тези, които ги е страх от операцията , дай и на тях да кажем ''ми не се оперирайте тогава''? Ми то по тази логика за всичко може да си питаме лекарите, защо го има въобще този форум.
И без да плаша никой, ето на какво намерих като информация побликувано от БАПРЕХ

http://www.bulapras.org/bg/events/1970/1/1/279-informatsiya-za-p … implanti-allergan
На мен лично ето това от статията въобще не ми харесва;

''Бихме желали да Ви информираме за симптомите на това състояние и неговото лечение. Досега, само текстурираните импланти (на различни производители, не само на ALLERGAN) са асоциирани с това състояние (BIA-ALCL).''

# 527
И други усложнения може да има след поставянето на импланти и точно на тях трябва да се набляга по форумите за да са запознати с рисковете бъдещите пациентки.
Риск за всичко има, но е хубаво да сме информирани.

# 528
Момичета имам едно по-различно питане,дано има някой запознат дали може да тече предизвестие докато си в болничен?

# 529
Момичета имам едно по-различно питане,дано има някой запознат дали може да тече предизвестие докато си в болничен?

Мисля че да но не съм на 100% сиг.

# 530

Тече да Simple Smile

# 531
dete2 съгласна съм че трябва да сме информирани но не и да задълбаваме и да всяваме страх и аз съм изчела всичко написано за заболяването разпитала съм споменала съм го но само толкова. А тук има момичета които постоянно говорят за това и това натрапване дразни както преди няколко поста някой беше писал за упойката отговориха му 5 момичета с различен отговор обаче даденият потребител не беше съгласен и продължи да пита за упойката. Не е нужно да се натрапва .

# 532
dete2 съгласна съм че трябва да сме информирани но не и да задълбаваме и да всяваме страх и аз съм изчела всичко написано за заболяването разпитала съм споменала съм го но само толкова. А тук има момичета които постоянно говорят за това и това натрапване дразни както преди няколко поста някой беше писал за упойката отговориха му 5 момичета с различен отговор обаче даденият потребител не беше съгласен и продължи да пита за упойката. Не е нужно да се натрапва .
Не мисля, че всявам страх и не съм съгласна с това, че някой тук напрекъснато говори за проблемите, даже обратното въобще не се споменават.

# 533
Не се споменават защото няма такива което е най-хубавото.

# 534
Здравейте момичета ,днес на ехомамографията излезе че на дясната гърда имам киста 9 мм,докторът който ме прегледа каза,че не пречи на операцията ,но искам да попитам някоя от вас имала ли е подобен проблем

# 535
Здравейте момичета ,днес на ехомамографията излезе че на дясната гърда имам киста 9 мм,докторът който ме прегледа каза,че не пречи на операцията ,но искам да попитам някоя от вас имала ли е подобен проблем
Прочети темата мисля че има две такива момичета (може и да бъркам).

# 536
Аз имам киста и не беше проблем за операцията ми.

# 537
Здравейте и от мен. Четох, четох, едва ли съм изчела всички. Много ме интересува намаляване на гърди. Не съм първа младост, но не съм кърмила, а и ако остана с тези гърди, едва ли ще стигна до там. Въпрос на самочувствие. Наистина се надявам за искрено мнение към кого да се обърна. Много премислям и е голямо шубе.

# 538
Явно не четете темата качествено или се следи като дойдат въпросите и чуденките. Аз съм потърпевша. Автоимунна реакция, за която съм писала няколко пъти. И защо да не се споменават такива неща като за лимфома та, като е факт. Както се спомена вече как на един въпрос имаше 5 отговора и те бяха недостатъчни за питащия, та същата работа. Който го е страх не ходи в гората, но и обратната страна не чува патило, а си следва приумките.
За кистата, доколкото от тук съм разбрала не пречи. Щом мамолог е казал, сега и хирурга да потвърди и си с нови придобивки. Успех.

# 539
Явно не четете темата качествено или се следи като дойдат въпросите и чуденките. Аз съм потърпевша. Автоимунна реакция, за която съм писала няколко пъти. И защо да не се споменават такива неща като за лимфома та, като е факт. Както се спомена вече как на един въпрос имаше 5 отговора и те бяха недостатъчни за питащия, та същата работа. Който го е страх не ходи в гората, но и обратната страна не чува патило, а си следва приумките.
За кистата, доколкото от тук съм разбрала не пречи. Щом мамолог е казал, сега и хирурга да потвърди и си с нови придобивки. Успех.
Петя Танева а ти как се чувстваш към днешна дата, симптомите отзвучаха ли вече?

Това може да го каже само човек, който си е сложил розовите очила. Всяка монета има две страни, коя ще ти се падне е късмет

Общи условия

Активация на акаунт