Тайната на дългата и гъста коса - 3

• 107 632
  • 379
  •   1
Отговори
# 330
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: Bisi 
Станахме 5, давайте, давайте

1. Биси - маска с Тривитаминол по оригинал на Деси, правя я от 2 месеца, сега почивам малко от нея, пускала съм снимки на косата си, нямам оплаквания.
2. Katyadjin - маска с Тривитаминол по оригинал на Деси, правя я от 2 месеца, пускала съм снимки на косата си, нямам оплаквания.
3. Aislin, месец и половина с 2 жълтъка,2 с.л тривитаминол, 2 аспирина, 1 с.л водка(ракия) и няколко капки бадемово масло. Ползва и Екзефарм Ц
4. borjna с маската от скоро
5. karmen - от 2 месеца с оригиналната маска на Деси.

Ами аз къде съм newsm78?Пропусна ме, Биси Cry.
Както и да е, бройте ме и мен към превържениците на маската Flutter.

# 331
ЗА маската разбрах ,че има много доволни,ако е същото и с шампоана на милва направо сте супер  bouquet

# 332
  • На погрешната планета
Ох, 17 стр. изчетох, да видя отзиви за Мегадерма, ама-нъц! Така, аз да споделя. Купих си въпросният Мегадерм. Цената му беше 20 лв. за 200 мл., но аз си взех само 30 мл., защото толкова бяха останали. Понеже прецених, че няма да ми е комфортно да спя намазана с него, го намазах преди 2 часа на косата.
ВНИМАНИЕ!!!!!!
СМЪРДИ УЖАСНО!!!!!!!!!!!

Лично на мен ми мирише на сурова, престояла на слънцето риба Sick!
Едва ли ще издържа до довечера с него (мислех да се изкъпя към 23,00 ч. Crazy), но още поне 2 часа ще устискам! Често ви казвам, докато го намажа на косата, само дето не повърнах Sick. Сега съм я вдигнала на горе с една шнола, но аромата се носи около мен на облак Mr. Green. Добре че не го оставих за довечера, че мъжо щеше да ме изгони да спя на терасата hahaha!

Купила съм си и триваминола, след ден-два ще се наплескам и с него. Сега ще търся и Цитросепт Crazy.

# 333
по здравословно хранене Peace

# 334
Керазтаз му е майката Laughing

# 335
а бе съгласна съм,ама и с него не расте а и не се сгъстява Praynig Cry Cry

# 336
Момичета и мен ме бройте за маската, правя я от 2 седмици, не я правя по оригиналната рецепта, но съм много доволна за сега. Стига сте тормозили Деси за снимки  #Cussing out, тя ако реши ще сложи, а никой не ви кара да си правите маската, Деси и от мен имаш един   bouquet

# 337
Bisi , права си, но аз до колкото разбрах, budinska  не иска да си бърка маски и да седи няколко часа, а направо да е нещо готово и бързо.
Може да не съм разбрала правилно  Rolling Eyes. Но budinska, миличка, май това, което се произвежда като шампоани, маски и т.н. не действа толкова добре, колкото, ако забъркаш нещо. Хубавите неща стават с постоянство и бавно. Нали затова Деси каза, че е видяла ефекта от маската чак след 1 година третиране с нея.
Обаче лошото, че още не сме видяли нейната коса.

Няма и да я видиш. Аз преди доста време писах в тази тема с предложение най-накрая това момиче да се снима. Ноооо освен да ме нападнат някой потребителки  друго не стана Яко ви будалкат. И аз бях в това число. От  тривитаминола започна да ми пада косата, а слагах по 1 чаена лъжичка.

Нооо както беше казал един мой приятел: "Светът ще свърши, а балъците-не."
По принцип съм страшно спокоен човек, но ти вече ме изкарваш извън нерви.Имаш спешна нужда от смисъл в живота, та дано да спреш да ръсиш толкова жлъч.Нямаш ли по-важни дела освен плюенето по нечий адрес?И понеже аз съм заета със съсипването на косата си и чрез Тривитаминол се опитвам да се докарам до плешивост, спирам да ти обръщам внимание.

# 338
  • Варна
Аз съм в двата отбора- хем съм доволна, хем не, ама то за недоволството не е виновна маската.Значи правих я 4 пъти като след всеки път навсякъде където се е допирала сместа/лецето, шията.../ ми излязоха едни съвсем ситни пъпчици.Обяснявам си го с някаква алергична реакция или нещо такова.Косата ми стана малко твърда за няколко дни , след това се оправяше, но като цяло въздействието върху косата ми хареса.Все пак незнам дали да продължавам да я правя, Деси какво ще кажеш???

# 339
Аз съм в двата отбора- хем съм доволна, хем не, ама то за недоволството не е виновна маската.Значи правих я 4 пъти като след всеки път навсякъде където се е допирала сместа/лецето, шията.../ ми излязоха едни съвсем ситни пъпчици.Обяснявам си го с някаква алергична реакция или нещо такова.Косата ми стана малко твърда за няколко дни , след това се оправяше, но като цяло въздействието върху косата ми хареса.Все пак незнам дали да продължавам да я правя, Деси какво ще кажеш???
Най-вероятно е някаква алергична реакция, моят съвет е да не я правиш Sad

# 340
  • Варна
Май найстина няма да я правя повече, само дето се запасих с 2 шишета от тривитаминола.Мерси за отговора  bouquet

# 341
Маската е страхотна! Благодаря ти, Деси!Косата ми по принцип е суха, гадна и рядка. С какво ли не съм я мазала ?! С тази маска се мажа от около месец и видимо има ефект-косата ми расте по- бързо и е по- обемна.На който не му харесва,  да не се маже, но и да не сипе жлъч по форумите. newsm44

# 342
Станахме 11,  давайте, давайте

1. Биси - маска с Тривитаминол по оригинал на Деси, правя я от 2 месеца, сега почивам малко от нея, пускала съм снимки на косата си, нямам оплаквания.
2. Katyadjin - маска с Тривитаминол по оригинал на Деси, правя я от 2 месеца, пускала съм снимки на косата си, нямам оплаквания.
3. Aislin, месец и половина с 2 жълтъка,2 с.л тривитаминол, 2 аспирина, 1 с.л водка(ракия) и няколко капки бадемово масло. Ползва и Екзефарм Ц
4. borjna с маската от скоро
5. karmen - от 2 месеца с оригиналната маска на Деси.
6. Мини Маус
7. DSS (Не съм те пропуснала нарочно)
8.  Dani_din
9. gali_smile
10. shiatzu
11. Крони
12. gery gerry, майка й и 2 приятелки

Последна редакция: нд, 30 юли 2006, 09:46 от Bisi

# 343
И все пак няма ли начин да се избегне ефекта обемност от маската?

# 344
Пишете и мен от доволните,майка ми и 2 приятелки.Аз я правя от 2 месеца не смятам да спирам.Слагам Виалитон,1с.л.кис.мляко,1с.л.водка,1жълтък.Деси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт