Тайната на дългата и гъста коса - 3

• 107 635
  • 379
  •   1
Отговори
# 345
И аз току-що си измих косата, правих си за пръв път маска с Тривитаминол. И искам да споделя - каквото искате казвайте, но на мен Тривитаминола ми смърди ужасно!!! Но все пак... трай, бабо за хубост, какви жертви трябва да правим в името на хубавата коса Simple Smile
мамо Мери... ще чакаме отзиви за резултата от намазването с Мегадерма. Ти си мнного смела. Дано да си заслужава  Hug

P.S. Форумки от бг-мама - по косите ще ни познаете!  Mr. Green

# 346
Абе защо ми се струва че завизи от производителя дали ще мирише newsm78.Аз и мойте приятелки си купихме ВИАЛИТОН на едро еми НЕ усещам абсолютно никаква смрад за каквато се пише.CYBERCAT ти с ВИАЛИТОН ли си или с ТРИВИТАМИНОЛ.Дайте и за това да направим статистика.

# 347
и аз съм с Виалитон няма никаква миризма  Laughing

# 348
и аз сум с виалитон но колкото и да го душа на нищо не ми мирише.така че който се дразни от миризмата да си купува виалитон а не тривитаминол.едно и също е но на различни производители и за виалитон-а гарантирам че няма никаква миризма,ни хубава  ни гадна Naughty

# 349
Здравейте дългокоски!Понеже и трите теми са доста обемни ако може някой да ми каже за мазна коса допълненитя-даликис мляко или жълтък или се маха ракията абе малко само да ме ориентирате PraynigА отворение Тривитаминол къде го държите в хладилника ли?Благодаря предварително за помоща  bouquet

# 350
  • На погрешната планета
Бройте ме и мен, току що се наплесках с маската. Направих я по следния начин:
2 с.л. Тривитаминол (АД3Е Wink)
1 с.л. мас
1 с.л. масло на Икаров
1 с..л. ракия
2 с.л. кис. мляко
2 жълтъка
Мишрише ми на нещо Тривитаминола, но в сравнение с вчерашната смрад от Мегадерма, ми се струва направо като парфюм Mr. Green! Днес бях на плаж и като си намокрих косата, като се разсмърдя на риба Crazy....ужас направо! Но в името на красивата и дълга коса, ще търпя Mr. Green!
След 2 часа, като се изкъпя, ще напиша първи впечатления, а утре, ако има кой да ме снима, ще пусна и снимчица Peace.

Последна редакция: нд, 30 юли 2006, 23:02 от мама Мери

# 351
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Не знам дали съм разбрала, ама ми се струва че бъркате:

НЯМА ВЕЧЕ ТРИВИТАМИНОЛ: има Виалитон и АД3Е. Едното беше на маслена, а другото не помня на каква основа. Аз ползвам АДЗЕ и си намирисва лекичко, ама го трая. Иначе и аз като се изкъпах днес и вчера в моренцето и на мен си ми замириса на познатата миризма, ама не ми пука хич....

# 352
  • Стара Загора
Виалитона мисля, че беше на водна основа.
Мама Мери, ще чакаме да пишеш какви са ти впечатленията  Flutter.

# 353
  • На погрешната планета
Не знам дали съм разбрала, ама ми се струва че бъркате:
НЯМА ВЕЧЕ ТРИВИТАМИНОЛ: има Виалитон и АД3Е.... i]
Поправих се Peace!
Мама Мери, ще чакаме да пишеш какви са ти впечатленията  Flutter.
След месец и половина мисля пак да се наплескам (ако не бъркам, беше 2 пъти за 3 мес.) и се надявам след около 3 мес. да ви пусна снимка с още по-дълга грива Flutter!

# 354
  • Стара Загора
Мама Мери, маската с АДЗЕ-то, се прави 1 или 2 пъти седмично.

# 355
  • На погрешната планета
Мама Мери, маската с АДЗЕ-то, се прави 1 или 2 пъти седмично.

Аз имах предвид Мегадерма 2 пъти на 3 мес.Wink. Маската ще я повторя в сряда или четвъртък, че после 10 дни съм на море и няма да мога да я правя. Сега се изкъпах и ми направи впечатление още под душа колко ми е мека косата Laughing, утре, като я видя изсъхнала се надявам да има и блясък Flutter!

# 356
Ми то си имало тема с анкета, а пък аз се пъна тук да правя списък с доволни и правещи маската. Ок! Спирам, така че там ще следим резултата.

# 357
  • Пловдив
Станахме 11,  давайте, давайте

1. Биси - маска с Тривитаминол по оригинал на Деси, правя я от 2 месеца, сега почивам малко от нея, пускала съм снимки на косата си, нямам оплаквания.
2. Katyadjin - маска с Тривитаминол по оригинал на Деси, правя я от 2 месеца, пускала съм снимки на косата си, нямам оплаквания.
3. Aislin, месец и половина с 2 жълтъка,2 с.л тривитаминол, 2 аспирина, 1 с.л водка(ракия) и няколко капки бадемово масло. Ползва и Екзефарм Ц
4. borjna с маската от скоро
5. karmen - от 2 месеца с оригиналната маска на Деси.
6. Мини Маус
7. DSS (Не съм те пропуснала нарочно)
8.  Dani_din
9. gali_smile
10. shiatzu
11. Крони
12. gery gerry, майка й и 2 приятелки

E-Eeee, Биси уж сме градски, а пък ти така да ме пропуснеш в списъка  Sad

# 358
Станахме 11,  давайте, давайте

1. Биси - маска с Тривитаминол по оригинал на Деси, правя я от 2 месеца, сега почивам малко от нея, пускала съм снимки на косата си, нямам оплаквания.
2. Katyadjin - маска с Тривитаминол по оригинал на Деси, правя я от 2 месеца, пускала съм снимки на косата си, нямам оплаквания.
3. Aislin, месец и половина с 2 жълтъка,2 с.л тривитаминол, 2 аспирина, 1 с.л водка(ракия) и няколко капки бадемово масло. Ползва и Екзефарм Ц
4. borjna с маската от скоро
5. karmen - от 2 месеца с оригиналната маска на Деси.
6. Мини Маус
7. DSS (Не съм те пропуснала нарочно)
8.  Dani_din
9. gali_smile
10. shiatzu
11. Крони
12. gery gerry, майка й и 2 приятелки

E-Eeee, Биси уж сме градски, а пък ти така да ме пропуснеш в списъка  Sad

Soff, извинявай, не е нарочно, аз просто съм доста разсеяна. Има и анкета в друга тема, затова аз вече няма да пиша тук, ако някой друг иска, може да продължи и тук със списъка, не знам.

# 359
  • На погрешната планета
Ето една снимка от мен. Косата ми е още мокра тук, но блясъка се вижда много добре Flutter! Довечера ще помоля мъжът ми да ме снима и ще пусна снимка и на суха коса.

Общи условия

Активация на акаунт