Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 30 дек. 2018, 13:31 ч.

?Въпроси всякакви за СО?2019

 • 36 507
 • 11 042
 •   4
Отговори
# 10 545
 • Мнения: 6 281
Като един сърдит моряк му потропа на вратата с най-голямата налична сопа, може и да му потънат гемиите. Grinning

# 10 546
 • при късмета
 • Мнения: 13 539
Между другото, след първото питане на авторката, на клавиатурата ми беше да я питам, дали пък не иска да каже на мъжа на любовницата, защото тя не може да опердаши мъжа си и разчита той да го направи. Спря ме единствено това, че много грубо щеше да прозвучи, много беше разстроена жената

# 10 547
 • Варна
 • Мнения: 18 462
Аз продължавам да не разбирам как точно уведомяването на рогоносеца ще унижи авторката или пък ще покаже, че не може да се справи с мъжа са. Изобщо не е така. Аз уведомих, не се чувствам унижена и към онзи момент решенията, които взех бяха сравнително адекватни, демек справих се с мъжа. Към сегашния момент са в моя полза даже още повече. Няма да навлизам в подробности, но всяка ситуация е конкретна. Като са замесени такива изпълнения, има адски много нюанси.

# 10 548
 • Мнения: 1 813
Не знам, аз бих се чувствала изключително унизително да ходя да се разправям с разни други хора. Когато ми се случи изневяра, подминавах жената без да я погледна дори. То голяма гордост да ти изневерят, че да тръбиш из целия квартал. Още повече пък ако оставаш с мъжа. Малко достойнство бе, хора, то не стига, че мъжът ви е унизил, ами ще се излагате и по комшиите. Дръжте главата високо, драмите и скандалите вкъщи. Какво има да правите цирк на сума ти и народ.

# 10 549
 • Насред хаоса
 • Мнения: 4 357
То не става въпрос за унижение. Да е близък приятел, роднина, на когото държиш, разбирам да му се каже. Но тук за какво? Няма да получи удовлетворение, защото като каже на другия, постъпката на нейния няма да се заличи магически. Ще нарани нямащ нищо общо с това човек, а и не се знае дали той не е наясно и изобщо иска някой да му казва. Някой по-назад пита дали ако нейният тръгне да се такова с всички жени в съседство, ще тръгне да казва на мъжете на всички. Или ако тая беше необвързана, на кого ще каже?

# 10 550
 • Варна
 • Мнения: 18 462
Защо непременно нещата трябва да са в двете крайности? Или мълчиш като партизанин, сакън някой да не разбере и да се почувстваш "унизена" или отиваш и правиш луд панаир та всички да разберат?! Има и средно положение, една потребителка го написа назад - задала е жената един само въпрос и на двамата прелюбодейци, толкова й е било нужно. Баси унижението, на което се е подложила.

# 10 551
 • Мнения: 7 577
Какво унизително има за жената, че мъжът й е изневерил? Тя какво е виновна за постъпките на други хора? Това се случва на сума ти красиви и интелигентни жени по цял свят и живота си им продължава. Никой не може да те унизи, ако се държиш нормално, гафа си е негов, а не твой.

# 10 552
 • Мнения: 4 923
Добре де, но какво точно постигате с това? Ще си оправите разбитата връзка? Ще защитите семейството си? Ще си решите проблемите? Какво?

# 10 553
 • при късмета
 • Мнения: 13 539
Унижението е да се разправяш с любовницата, да ѝ се молиш да остави мъжа ти, да мислиш, че това е единствения механизъм да повлияеш на мъжа и нямаш други средства. Не, това, че мъжа ѝ е изневерил

# 10 554
 • weltweit
 • Мнения: 9 098
А на мен ми се вижда обидно, към самата мен, да ходя да се разправям с любовницата или с мъжа й. То и какво ще кажа? Ти знаеш ли, твоята жена спи с моя мъж...или пък: как може да си такава пача да спиш с мъжа ми? Дори не си го представям.

# 10 555
 • Мнения: 7 577
Мария, ти просто нямаш въображение явно да си представиш нещо друго освен стандартните ситуации. Представяш си как мъжът има любовница, а разярената съпруга отива да я оскубе. Е, невинаги е така.

За мен беше много полезно да се видя веднъж с другата жена, защото на карта ми беше заложен целия живот занапред - три деца и общ дом и общ бизнес с бившия ми мъж. Той лъжеше постоянно как с нея нямат нищо общо, само пият чай и подобни глупости. Нашето семейство си било супер. В един момент дори си беше все у дома, за да закрепва положението, та аз таях някакви надежди, че може да се размине. Вкл. бившият твърдеше, че тя е тежко болна и той едва ли не й помага в последните й дни (аз пък се вързах и й съчувствах). Жива и здрава си е жената де, да не си помислите, че е вярно Simple Smile Когато се видях с нея, тя също наговори глупостите, че са само приятели, но каза и още няколко хита, от които си извадих правилните изводи. Разделих се и се разведох. Ако не бях говорила с нея, можеше да изгубя още половин или една година в напразни усилия да се мъчим всички.

Унизена не съм се чувствала никога, нито виновна от това, което съм направила. Истината е добре да се узнае, а не всички мъже си признават. Моят бивш и след развода се ожалва, че няма нищо, ако го питаш и досега само пият чай. Чакам да им се роди бебе някой ден, да видя как ще го представят пред света, че се е появило Simple Smile

# 10 556
 • Мнения: 1 813
Вие може да не се чувствате унизени, та ако ще и бой в калта да направите. Аз не бих си изяснявала отношенията с партньора с още една камара народ. Че и любовниците с какъв акъл ходят и те да се обясняват... Ако съм любовница ще пратя въпросната дама са се оправя с мъжа си и да не ме занимава със семейните им истории.

# 10 557
 • при късмета
 • Мнения: 13 539
Бианка, твоя пример не е нищо от това което изброих. Едно е да проведеш нормален разговор за да си изясниш положението, а на другата крайност е вече да знаеш и да отмъщаваш, топиш, заплашваш, че ще кажеш на мъжа ѝ, да се молиш тя да прекрати връзката, защото с мъжа ти си неспособна да се справиш и т.н. В другата крайност, според мен всичко е унижение и не за любовницата

# 10 558
 • Мнения: 7 577
Ако мъжът ти отрича и се кълне, че няма ама никаква любовница? Пак ли ще си живееш с него и ще седиш достойно да се случва нещо зад гърба ти? Когато човек е готов на драстични промени, по-добре да провери ид а действа.

Обаче отстрани всеки си представя, че мъжът е "изловен" и всичко е ясно. При мен например не беше. Бившият не искаше да се развежда и можеха да ме мотаят още доста време, защото нищо иситнски видимо нямаше.

 Ако бях по-серт като характер, можеха и да видят звезди посред бял ден, ама на - имаха късмет хората Simple Smile Оставих ги веднага на мира и не съм пречила изобщо.

# 10 559
 • при късмета
 • Мнения: 13 539
Авторката каза, че е била сигурна и казала на мъжа си да престане да отрича, защото ще му покаже какво е намерила. Явно е било недвусмислено.
Затова казах, че е различно когато си сигурен и когато още се убеждаваш в едната или другата теза. Заплашваш, разправяш се, отмъщаваш или се молиш, когато си сигурен. Когато проверяваш - водиш разговори. В разговор няма как да има нещо унизително

Общи условия

Активация на акаунт