Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 29 септ. 2019, 16:30 ч.

Нахална свекърва

 • 13 201
 • 345
 •   1
Отговори
# 15
 • Италия
 • Мнения: 2 122
Приятелят ти ѝ позволява това държание, той е проблемът. Сега ТОЙ ѝ позволява да ви се натриса. След време, ако останете заедно, ТОЙ ще ѝ позволява да ви се бърка в отношенията. След това ТОЙ ще ѝ позволява да ви се бърка по отношение на детето ви...
Ти избираш дали да останеш с такъв или не.

Точно така е. Всъщност от приятеля си трябва да почнеш изкореняването на проблема, иначе няма да стане. Те двамата срещу теб - няма как да имате нормална връзка.

# 16
 • Испания
 • Мнения: 22 506
По-големият проблем е приятелят ти, щом позволява на майка си подобно недопустимо /да не кажа просташко/ държание.

Не мисля, че може някой да ти даде съвет, ако ти не виждаш истината. С напредване на времето ще става още по-зле, по-добре - не.

# 17
 • Мнения: 113
Аз бих нагласила така нещата, че да си мисли че сме навън и да дойде да подрежда, но да ни хване в леглото. На бас че ще й стане неудобно.
Другия вариант е чисто и просто да й вземеш ключа, или смениш ключалката.
Ако и това не подейства, зарежи този и си намери готин мъж, който не би допуснал такива глупости!

# 18
 • Варна
 • Мнения: 18 462
По-големият проблем е приятелят ти, щом позволява на майка си подобно недопустимо /да не кажа просташко/ държание.

Ми той и приятеля се държи като простак. Крушата и дървото, нали...

# 19
 • Мнения: 9 748
Поредната тема, за поредната нахална свекърва където обаче най виновен се оказва мъжът.
Баба ми едно време казваше"Няма лоши снахи, няма и толкова лоши свекърви, има лоши и калпави синове"
Авторке, той ли е дал ключ на майка си и ако е така, питал ли те е дали си съгласна с тоа

# 20
 • София
 • Мнения: 4 969
Бих започнала с това да го помоля най-учтиво да й вземе ключа, след като той го е дал без изрично съгласие на другия съквартирант.
Тя си има жилище в града, ключ от вашето не й е необходимо.

# 21
 • Мнения: 6 256
Звучи ми като някой виц, мама си има две жилища, обаче синчето й дава ключ от квартирата си, в която не живее сам, а дели с приятелката си. ooooh! Мама идва и бара навсякъде в тяхно отсъствие, обаче приятелката е виновна, не мама Mr. Green
Моят съвет се различава от останалите. Няма смисъл изобщо от разправии с гаджето. Дори да се съгласи, примири и да го направи, ще е само привидно и ще ти натяква при всеки повод и без повод. Направо си намери някой, който не е зашит за полата на мама. Този направо не знам на какво е способен. Мама ще нарежда как да си гледате детето. Как да си подредите собствения дом един ден, а по някое време може и да се пренесе за постоянно, ако е останала сама. Не си струва.

# 22
 • Мнения: 5 916
   Обясни на приятеля си, че ако искахте да живеете при мама му, щяхте да сте в нейния апартамент и нямаше да плащате наем. Щом сте под наем, никой няма право да ви влиза в личната територия, още повече да ви подрежда и рови из нещата. Ако той не е съгласен - шута. Момченце на 27 което е излязло на квартира и се държи за полата на мама, прави каквото тя казва и не смее да и се противопостави е далече от представата за мъж. Обясни му спокойно, че ако иска да е с теб, то той трябва да се съобразява с теб, а не с това какво казва майка му. Ако не е съгласен - шута и не си губи времето с него.
     Запомни следното нещо: За един мъж са показателни действията към жената, а не приказките !

# 23
 • Мнения: 20
Благодаря на всички за подкрепата, наистина имам нужда от такава в този период. За съжаление ключ й е даден още преди да заживеем заедно двамата и когато първоначално видех как нищо не е там където съм го оставила започнах да се цупя, вместо да вдигам скандал, но той спокойно ми обясняваше, че не вижда проблем и тя само помагала. Вече в последствие го помолих да й направи забележка, а най накрая той на мен започна да вдига скандал, че съм я мразила жез причина, че съм била злобна, злопаметна и други подобни. Иначе никога не е бил кой знае колко привързан към нея, да я търси примерно, да излизат, да ходи в нейния апартамент, той си живее спокойно и само тя го търси или идва тук. Никога не я е търсил да си каже мнението за каквото и да е. Тя винаги разбира в последствие, че сме ходили на почивка примерно, че сме купили нова кола и други неща. Казвам го, защото прочетох някъде, че се държал за полата й все едно, апък за мен такъв човек щеше да постъпва по обратния начин на гореизброените неща.

# 24
 • Мнения: 1 233
И кое ви е хубаво на взаимоотношенията? Той ти крещи и не иска да приеме твоето мнение. Ти не си достатъчно смела да поставиш картите на масата и така само губиш.

# 25
 • Мнения: 9 748
Добре, той не е хванат за полата и според теб, но въпреки това не вижда нищо нередно в действията и. Утре ако имате дете и тя започне да дава акъли и да се бърка, а ти да се дразниш той чия страна би заел
Обикновено когато се появи подобна тема, и на авторката и се кажат истина за милото често започва да го оправдава-"ама той иначе так, иначе онака"
Тук малко правиш същото
Той те обижда и ти вдига скандали и ти се цупи заради майка си. И то е защото не иска да и направи забележка и не осъзнава, че тя не е права.

# 26
 • Мнения: 2 041
Когато животът ти поднесе лимон, направи си лимонада!
Разбирам те, но утре като имате дете, мама или ще помага, или ще избяга. И двата варианта са хубави, какво!

# 27
 • Мнения: 7 388
Ако сега не си оправиш отношенията, не сложиш граници,не покажеш, че си личност и имаш мнение и желания, после е късно. Това се опитват да ти кажат с други думи. Щом харесваш момъка, бори се за себе си до него, да не си  придатък на предишни отношения,  а да положиш нови, на семейство. Не ти е приятно да идва  и пипа във ваше отсъствие, да прави за него разни неща ,все едно не си там ,покажи го. После няма смисъл борбата.Заварено положение ,ти си знаела условията, приела си ги-ами не ги приемай. Или се примири да ти нарежда гащите  и живота.
Пишат ти хора с богат опит какво ще стане. И другото- при скандала сега имаш ход, после  е много трудно с дете и навици с него,все пак сте в началото. А и  ще видиш докъде стига неговото отношение към двете ви.
В интерес на истината аз направих скандал преди да се омъжа, реших, че мога да го понасям такъв  и се омъжих за него, въпреки това минаха години да застане срещу мама, имай предвид, че дори да се съглеси с теб, пак ще е привързан дълго ,докато сам не се убеди, че ти си  което му трябва.Не подценявай съветите, добронамерени са. И изпитани отношенията по тях.
Не  е нужно да  и се кара, да и каже ,че има жена в къщи да се трижи за него и тя става гост.Нищо обидно не е,  това е животът.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 18:21 от Бор_яна

# 28
 • Разград
 • Мнения: 677
А защо ти не говориш с нея? Може пък да излезе разбрана жената.
В началото, когато заживяхме с моя мъж, майка му също така идваше, но носеше вечеря и като се върнехме от работа, намирахме масата сложена, всичко сервирано и готово да хапнем. Беше приятна изненада Simple Smile Още нямахме пералня и събирахме прането, перяхме го или у тях, или у моите родители. Веднъж, искала да помогне жената, взела, че прала на ръка, но изпрала и бикините ми. Това ми дойде в повече и и казах, че няма нужда да пере и повече да не го прави. Разбра, нямаше сръдни, никога не се е месила в отношенията ни. Почина преди две години, мир на праха ѝ. Така че, разговаряй ти с нея. Ако пък не можеш, напиши ѝ бележка и я остави на масата, когато знаеш, че ще идва. Бива ли заради това да зарязваш човека, с когото иначе се разбирате чудесно и нямате проблеми?

# 29
 • Мнения: 11 172
Значи той е живял там и без теб, свикнал е мама да му шета.

Общи условия

Активация на акаунт