💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 36 651
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 105
Горката Бояна до утре ще рови като къртица без успех.

# 106
Славяните са много единни явно.

# 107
Георги вкъщи чехъл и сега му се е паднало да крещи и избива комплекси

# 108
Само си представете каква е жената на Георги, щом тоя дзвер тази жена го държи под чехъл... Laughing Laughing Laughing

# 109
Пускам и гледам Бояна отново плаче.. как са я взели там тази жена изобщо..

# 110
  • София
Бояна е много зле, най-слабата жена от всички във формата.

# 111
  • Испания
Като в живота: говорещите най-много за нищо не стават, когато трябва да действат.

# 112
  • Sunshine state
Браво на прабългарите и на Пламен, че им каза да спрат с нервите. Хич не си жалят жените обаче!

# 113
Ахахахаххаахаха, "Ще ви разбера, ако ме номинирате!" - Анчето за какво се е загрижила, милата!

# 114
Само си представете каква е жената на Георги, щом тоя дзвер тази жена го държи под чехъл... Laughing Laughing Laughing

Викаш "Звярът и ... по-големият звяр" 😂😂😂

# 115
Славяните все повече ми харесват как си подкрепят жените. Аз към Бояна нямаше да имам подобно търпение.

# 116
  • Пловдив
И аз идвах да кажа същото - евала на славянските момчета. Няма нерви, няма нищо, има някакво уважение към жените, което адски ми харесва. Докато прабългарите са типични представители на простака. Ужас направо. Радвам се че има и мъже, които се държат по друг начин. Което е важно все пак.

# 117
Ами важно е, да, ама па тия жени дето хленчат за всичко "ох, не мога, ох, не става"... те затова харесват Бояна, защото обичат кифльоци, дето нищо не могат, само да хленчат и да се правят на принцеси. Та ни така, ни иначе.

# 118
Все пак да не слагаме всички мъже от прабългарите към простаците - Пламен и Стоян са си добре възпитани мъже. 

# 119
Принцеси може в живота, дай боже всяка да намери мъж да я глези, да я обгижва и тя да има време да се кикоти и кокетничи. Всяка жена е женствена по различен начин. Просто предаването е за игри на волята... защо не уважават силните жени.. не е нужно да им чупят гръбнака все пак или да псуват, защото им е трудно!

Общи условия

Активация на акаунт