💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 36 654
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 60
Между другото, ако Роберта наистина е 60 кг. (Алекс каза, че е с 20 кг по-малко от Илиян), въобще не са много. Но това зависи и от ръста.

# 61
60 кг за жена висока около 160 см са доста. На мен тя ми изглежда дребна.

# 62
Е, тя и не изглежда слаба. Но е мускулеста, а не дебела.

# 63
Много симпатизирам на Роберта. Изглежда умна, сериозна и много на място. Тя за това не може да се справи с ония въшлю физкултурничето, което мрази всички жени.
И понеже говорихте коя колко е красива, за мен Роберта е най-хубава от всички, има много приятна усмивка.

# 64
  • Испания
Последно в "Игри на волята"

Какво не достигна на Илиан, за да остане в шоуто?

https://play.nova.bg/video/na-kafe/season-11/kafe-2019-09-30-6

Много просто парче. Надявам се, че вече няма къде да го канят.

# 65
  • Другата България
 Laughing Е аз това го говоря от ден първи.
За мен и Атанас не е много по-различен.

# 66
Много симпатизирам на Роберта. Изглежда умна, сериозна и много на място. Тя за това не може да се справи с ония въшлю физкултурничето, което мрази всички жени.
И понеже говорихте коя колко е красива, за мен Роберта е най-хубава от всички, има много приятна усмивка.
И за мен тя е най хубавата там, пък и има едно такова чисто излъчване, чаровна е, но аз понеже съм силно пристрастна и до сега не посмях да си го кажа ☺️

# 67
  • Другата България
Роберта е едно чаровно и мило момиче, с още детска красота за мен. По-важно е, че е много свестен и добър човек, което определено поне до тук си личи. Надявам се да не ме разочарова и занапред.

# 68
  • Испания
Laughing Е аз това го говоря от ден първи.
За мен и Атанас не е много по-различен.

Ако имаш предвид Илиан, аз - също. А Атанас пък изобщо не ми се коментира. Но за мен и близначките не са много по-различни.

# 69
  • Другата България
Да, за тях двамата говоря.
За близначките имам обаче съвсем друго, различно мнение.

# 70
  • София
И във видеото на Томас се показва Роберта и самият Томас казва: "Дебелият гъз!".

Илиан: "Как дебел гъз? Момичето е много здраво".

Томас: "Много е здраво".

И Томас е като Юлиян, но по-лошо - не във формата, а вече навън прави подобен коментар. Отврат!
Когато Илиан е този, който проявява повече такт, че дори и здрав разум, знаеш, че нещата не вървят добре.

# 71
Когато Илиан е този, който проявява повече такт, че дори и здрав разум, знаеш, че нещата не вървят добре.
Томас просто повтори думите на Юлиян, понеже Илиан не чу или не разбра .. Не е обиждал Роберта Simple Smile

# 72
  • Другата България
Е, евала, ако не е обиждал.

# 73
Томас каза какво казва Юлиян, тъй като думите на последния бяха цензурирани във видеото!

# 74
И аз изгледах видеото, Томас не обижда Роберта. Илиян не чу и попита Томас какво е казал Юлиян за Роберта и Томас цитира тази обида.

Общи условия

Активация на акаунт